Advocaat De Schiphorst

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in De Schiphorst?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat De Schiphorst verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit De Schiphorst – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat De Schiphorst gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat De Schiphorst
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 62 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in De Schiphorst, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Havelte, Darp en Havelterberg bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat De Schiphorst

Ben jij op zoek naar een passende en competente advocaat in De Schiphorst? Het vinden van de beste advocaat in De Schiphorst is nog niet zo eenvoudig. Wij snappen dat het behoorlijke aanbod enerzijds plezierig is, maar misschien voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij assisteren je om je te begeleiden met deze voorselectie en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je expeditie naar een advocaat in De Schiphorst. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in De Schiphorst die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden De Schiphorst
 • Ontslag aanvechten in De Schiphorst
 • Personen- en Familierecht advocaat De Schiphorst
 • Arbeidsrecht advocaat De Schiphorst
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat De Schiphorst
 • Strafrecht advocaat De Schiphorst
 • Letselschade advocaat De Schiphorst
 • Ondernemingsrecht advocaat De Schiphorst
 • Civielrecht advocaat De Schiphorst
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat De Schiphorst

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor De Schiphorst

Een plaatselijk advocatenkantoor in De Schiphorst kan beslist uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn allerlei expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in De Schiphorst helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is extra fijn wanneer het gaat over lastige juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in De Schiphorst is dat je doorgaans een mens in de nabijheid hebt. Dat is efficiënt, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe als je voor raad langs wilt gaan. Het verschilt altijd per omstandigheid, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat enkele momenten zult zien. Dan is iemand uit je buurt wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit De Schiphorst

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit De Schiphorst

Om de passende personen in te roepen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in De Schiphorst. Advocaten in De Schiphorst zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een feitelijk rechtsgeding voor de rechter. Het gaat hier dus vooral om dingen die niet sec met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Als je een ruzie eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer aardig van pas.

Als je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde situatie of indien je bij voorkeur juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste gevallen uitkomen bij advocaten in De Schiphorst. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in De Schiphorst jouw beste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist De Schiphorst

Een jurist in De Schiphorst is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Indien een jurist in De Schiphorst niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn studie heeft afgerond, mag hij de beschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga vooraf even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in De Schiphorst verricht kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou vanzelfsprekend jammer zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op kwaliteit er geboden worden, voor je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is verkeerd te denken dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar ook de slimste jurist mag sommige procedures niet voor je vervullen. Hou hier dus rekening mee bij je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in De Schiphorst?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in De Schiphorst.

Letselschade advocaat De Schiphorst

Mogelijk denk je dat het verstandig is om de eerste de beste letselschade advocaat in De Schiphorst voor je te laten werken, maar dat kan wel eens voor problemen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die passende letselschade advocaat in De Schiphorst te vinden. Je zoekt logischerwijs wel naar een kundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letselschade opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in De Schiphorst om je bij te staan. Letsel is namelijk echt een vak apart. Je kunt denken aan vergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Schade aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio De Schiphorst.

Letselschade advocaat De Schiphorst zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat De Schiphorst zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit De Schiphorst

Heb je een pittig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in De Schiphorst in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in De Schiphorst terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt onafgebroken. Louter een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste veranderingen. Juist daardoor is het slim om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in De Schiphorst.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink stijgen. Gemiddeld ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de onkosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit De Schiphorst.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit De Schiphorst en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat De Schiphorst

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in De Schiphorst. Ondanks dat een echtscheiding een enorm emotionele aangelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in De Schiphorst hebben tijdens dit traject. Je zou natuurlijk doorgaans even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo informatie aan te vragen over de gevarieerde soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je simpel via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in De Schiphorst? Een geschikte gegadigde vinden is simpelweg nooit makkelijk geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het volledig onmogelijk is. Wegens genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een handige echtscheidingsadvocaat in De Schiphorst echt erg simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit De Schiphorst in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit De Schiphorst in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

De Schiphorst

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in De Schiphorst

Kennis van de wet

9 mei 2022

Naar verwachting, veel kennis van zaken.

- Patrick Kramer

Persoonlijk bijgestaan

6 mei 2022

Zeer klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Geweldig.

- Maria de Vries

Heel erg professioneel

26 april 2022

Mijn advocaat had onmiskenbaar veel ervaring in zijn kennisgebied. Dat gaf veel duidelijkheid gedurende het traject..

- Richard van Beek

Vlot en passende advocaat gevonden

21 april 2022

Ondanks de haast kwestie een jurist gevonden die uitmuntend bij onze kwestie pastte. Super!

- Robin de Haan

Echte expert in rechtsgebied

11 april 2022

Een echte professional gevonden. Dat gaf veel duidelijkheid tijdens het traject..

- Gerardus Dijkstra

Persoonlijk bijgestaan

4 april 2022

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Super.

- Tim Peters

Scheiding tot fijn einde gekregen

30 maart 2022

Volledig ontzorgd door mijn raadsman tijdens echtscheiding.

- Martijn Vermeulen

Betrouwbare partij

25 maart 2022

Vertrouwde partij ontdekt die me ondersteunt. Prettig!

- Erwin van de Wal

Voelt betrouwbaar

17 maart 2022

Partij gevonden die betrouwbaar aanvoelt. Top!

- Nicolaas Jansen

Uitgelichte advocatenkantoren uit De Schiphorst

Diepeveen & Van Es Advocaten & Mediation

Stationsplein 8
8331 GM Steenwijk
Nederland

0521 792 006
http://www.dpve.nl/

Nostimos Letselschade deskundigen Zwolle

Papaverweg 67
8042 ED Zwolle
Nederland

038 425 4080
http://www.nostimos-letselschadedeskundigen.nl/

Het Familierechtkantoor

Terborchstraat 8
8011 GG Zwolle
Nederland

038 773 9060
http://www.hetfamilierechtkantoor.nl/