Advocaat Broekhuizen

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Broekhuizen?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Broekhuizen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Broekhuizen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Broekhuizen gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Broekhuizen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 73 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Broekhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Uffelte, De Schiphorst en Havelte bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Broekhuizen

Zoek je een professionele en goede advocaat in Broekhuizen? Het zoeken van de beste advocaat in Broekhuizen is nog niet zo makkelijk. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij uitdagend om de beste advocaat in Broekhuizen te zoeken in het forse aanbod wat er beschikbaar is.

Wij helpen je om je te helpen met deze voorselectie en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je voorselectie naar een advocaat in Broekhuizen. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Broekhuizen die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Broekhuizen
 • Ontslag aanvechten in Broekhuizen
 • Personen- en Familierecht advocaat Broekhuizen
 • Arbeidsrecht advocaat Broekhuizen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Broekhuizen
 • Strafrecht advocaat Broekhuizen
 • Letselschade advocaat Broekhuizen
 • Ondernemingsrecht advocaat Broekhuizen
 • Civielrecht advocaat Broekhuizen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Broekhuizen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Broekhuizen

Een regionaal advocatenkantoor in Broekhuizen kan zeker uitkomst bieden indien je op zoek bent naar juridische hulp. Binnen de advocatuur zijn allerlei kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Broekhuizen inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van advies kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is extra prettig wanneer het gaat over complexe juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Broekhuizen heb je altijd iemand die in de buurt zit. Je hoeft dan niet lang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt natuurlijk per toestand, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Broekhuizen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Broekhuizen

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Broekhuizen die je verder kunnen assisteren, los van je vraagstuk. Los van de deskundigheid die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je complicatie kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Broekhuizen staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze uiterst competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Ook is het handig om verscheidene advocaten in Broekhuizen te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun eerdere projecten of kennisveld. Daarbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Broekhuizen je je het beste voelt. De persoonlijke klik is immers ongelofelijk doorslaggevend, zeker als de drijfveer tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Door via ons een prijsopgave op te vragen, kun je volkomen eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Broekhuizen, zodat je zeker weet dat je een kundig persoon treft, die jou doorgaans kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Broekhuizen

Er zijn situaties waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Broekhuizen. Op de eerste plaats is het bespreekbaar om bepaalde werkzaamheden te laten uitvoeren door een jurist in Broekhuizen. Er zijn wel enkele juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar meestal goedkoper geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Desondanks is een jurist in Broekhuizen niet beëdigd en mag vandaar de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Broekhuizen kan je hierbij helpen.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Broekhuizen de procesvoering feitelijk uit mag voeren. Je wilt natuurlijk voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgeen voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Broekhuizen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Broekhuizen.

Letselschade advocaat Broekhuizen

Een letselschade advocaat in Broekhuizen kan je assisteren om een fatsoenlijke schadeclaim te krijgen, wanneer je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Dat kan zijn door een aanrijding, een ander ongeval, een medische misstap of een andere aanleiding. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Broekhuizen je verder. Je kunt dan denken aan onder andere:

 • Beschadiging aan auto, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letselschade is zodoende een veel breder begrip dan uitsluitend de lichamelijke last die je hebt. Het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Broekhuizen is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Jouw focus kan dan puur op je herstel liggen. Een voordelige en kundige letselschade advocaat in Broekhuizen vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Broekhuizen.

Letselschade advocaat Broekhuizen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Broekhuizen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Broekhuizen

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Broekhuizen in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Broekhuizen terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt continu. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste veranderingen. Uitgerekend daardoor is het slim om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Broekhuizen.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de kosten lopen. Over het algemeen ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Broekhuizen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Broekhuizen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Broekhuizen

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Broekhuizen. Scheiden is natuurlijk altijd vervelend, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Broekhuizen wel van pas komen gedurende dit veranderingsproces. Je zou overigens meestal even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo informatie aan te vragen over de verschillende soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Broekhuizen? Een geschikte gegadigde opsporen is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het volledig onmogelijk is. Middels genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een handige echtscheidingsadvocaat in Broekhuizen echt heel simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Broekhuizen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Broekhuizen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Broekhuizen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Broekhuizen

Scheiding ging degelijk

27 augustus 2022

Dankzij mijn raadsman geen problemen gehad gedurende de scheiding van mijn man.

- Raymond Hoekstra

Goedkoop is duurkoop

19 augustus 2022

Na opgelicht te zijn door mijn voormalig advocaat heb ik met advocaatkaart wel een eerlijke raadsman getroffen. Kost wat meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Tamara de Graaf

Eenvoudig goed

13 augustus 2022

Helder en snel. Bedankt!

- Jacqueline Willems

Echtscheiding ging fijn

7 augustus 2022

Door mijn raadsman geen problemen gehad tijdens de scheiding van mijn levenspartner.

- Nicolaas Kok

Echtscheiding goed begeleid

29 juli 2022

Complexe zaak maar geweldig bijgestaan in de echtscheiding. Dank u wel.

- Sabrina Maas

Scheiding tot fijn eindpunt gekregen

18 juli 2022

Dankzij mijn advocaat geen problemen gehad tijdens de scheiding van mijn partner.

- Marieke de Boer

Werkelijke vakkundige binnen rechtsgebied

11 juli 2022

Een werkelijke specialist getroffen. Dit zorgde voor enorm veel kalmte.

- Roel Post

Goedkoop is duurkoop

8 juli 2022

Na eerst zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope jurist, heb ik via advocaatkaart een kanjer aan de haak geslagen. Kost iets meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Michel de Koning

Betrouwbare raadsman gevonden

3 juli 2022

Erg betrouwbaar en gepast advies gekregen door de raadsman.

- Marcel Molenaar

Uitgelichte advocatenkantoren uit Broekhuizen

Diepeveen & Van Es Advocaten & Mediation

Stationsplein 8
8331 GM Steenwijk
Nederland

0521 792 006
http://www.dpve.nl/

Het Familierechtkantoor

Terborchstraat 8
8011 GG Zwolle
Nederland

038 773 9060
http://www.hetfamilierechtkantoor.nl/

Diepeveen & Van Es Advocaten & Mediators

Brouwersstraat 8
7941 BP Meppel
Nederland

0522 252 424
http://www.dpve.nl/