Advocaat Havelte

Behoefte aan een professionele advocaat uit Havelte die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Havelte verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Havelte – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Havelte gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Havelte
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 47 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Havelte, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Nijensleek, Wilhelminaoord en Vledder bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Havelte

Als je een advocaat in Havelte zoekt, heeft dat meestal een aanleiding. Veelal gaan advocaten gepaard met nare incidenten, waardoor het opsporen van een advocaat in Havelte als een extra drempel ervaren kan worden. Desondanks is het zoeken van de juiste advocaat in Havelte een karwei die van belang is. Je wilt immers een individu waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende deskundigheid op het gebied waar jij juridische ondersteuning bij benodigd hebt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor rust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Toch adviseren wij om een aantal partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Havelte is namelijk de andere niet en de specialismen en kosten van advocaten lopen dan ook ver uiteen. Daarnaast is een advocaat vaak ook noodzakelijk om een bepaalde aangelegenheid in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Alleen daardoor al is het zoeken van de allerbeste advocaat in Havelte een belangrijke taak.

Uitgerekend daardoor bestaat Advocaatkaart. Wij helpen je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Havelte je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheden past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Havelte
 • Ontslag aanvechten in Havelte
 • Personen- en Familierecht advocaat Havelte
 • Arbeidsrecht advocaat Havelte
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Havelte
 • Strafrecht advocaat Havelte
 • Letselschade advocaat Havelte
 • Ondernemingsrecht advocaat Havelte
 • Civielrecht advocaat Havelte
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Havelte

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Havelte

Men vraagt zich regelmatig af waarom het inschakelen van een advocatenkantoor in Havelte een handig besluit is. Het juridische spectrum verandert doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een pro die steevast op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij trachten om als voorbeeld een geschikte oplossing te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een arbeidsconflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Denk hierbij aan een problemen met het salaris of bij een onvrijwillig ontslag. Zowat iedereen loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Havelte kan je hiermee verder helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische affaires doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Havelte. Je wilt namelijk een begeleiding op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist ook meestal een aardig plan, zo kan een fiscaal jurist je begeleiden om zoveel mogelijk geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Havelte is van alle markten thuis en daarom ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Havelte

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Havelte

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Havelte die je ook kunnen assisteren, ongeacht je vraagstuk. Er is altijd nog wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw problematiek op te lossen, te verminderen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die enorm deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Havelte.

We raden wel altijd aan om allerlei advocaten in Havelte te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of kennisgebied. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat geweldig is en een hele goedkope advocaat inferieur is. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Havelte je je het beste voelt. Deze persoonlijke klik is bepalend, het aannemen van een advocaat is immers een zeer persoonlijke bezigheid.

Als je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je snel een passend aanbod. Wij werken immers uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Havelte, zodat je zeker weet dat je een bekwaam persoon treft, die jou altijd kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Havelte

Ga indien je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Havelte. Op de allereerste plaats is het mogelijk om sommige werkzaamheden te laten doen door een jurist in Havelte. Je kunt dan denken aan dingen waar een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding zo is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgerond en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Niettemin is een jurist in Havelte niet beëdigd en mag derhalve de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit bij een jurist in Havelte een optie.

Controleer vooraf wel altijd even of de procesvoering die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Havelte verricht kan en mag worden. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgeen voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Havelte?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Havelte.

Letselschade advocaat Havelte

Misschien denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Havelte voor je te laten starten, echter dat kan ook voor narigheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die passende letselschade advocaat in Havelte te vinden. Je zoekt overigens wel naar een kundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letsel, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Havelte die gespecialiseerd zijn in het helpen bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder andere op onderstaande type schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Havelte.

Letselschade advocaat Havelte zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Havelte zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Havelte

Wanneer je op je werkplek tegen bepaalde narigheden aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Havelte in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Havelte terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Louter een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste veranderingen. Daarom is het iedere keer verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Havelte te zoeken.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk stijgen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te betalen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Havelte.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Havelte en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Havelte

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Havelte. Ondanks dat een echtscheiding een enorm emotionele gebeurtenis is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Havelte hebben gedurende dit traject. Je zou natuurlijk meestal even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo informatie aan te vragen over de verscheidene soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Havelte? Een goede kandidaat opsporen is natuurlijk nooit simpel geweest. Dit betekent echter niet dat het absoluut onmogelijk is. Middels deze stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Havelte echt enorm simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Havelte in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Havelte in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Havelte

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Havelte

Snel de goede professional getroffen

11 mei 2022

Na de offertes razendsnel de goede keuze kunnen maken. Gesprek volgde snel.

- Daniël van der Linden

Deskundige raadsman

3 mei 2022

Snel de geschikte man gevonden. Dankjewel!

- Sjoerd van der Laan

Competent en vakkundig.

28 april 2022

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Ivo Hendriks

Echt een kenner

24 april 2022

Via mijn advocaat een sterke zaak opgebouwd en een behoorlijke schade-uitkering gekregen voor opgelopen letselschade.

- Willem Smits

Aanrader!

15 april 2022

Een aanrader, een duidelijk verhaal en juist advies. Letselschade kwestie prima geregeld.

- Jelle Janssen

Echtscheiding goed begeleid

6 april 2022

Complexe zaak maar super bijgestaan in de scheiding. Bedankt!

- Brenda de Bruijn

Prima afgehandeld.

29 maart 2022

Helder en vlot. Dank je wel!

- Marjolein van Doorn

Het juridisch onderzoeken van de aangelegenheid was noodzakelijk.

21 maart 2022

De procedure is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals wenselijk. Dank!.

- Bastiaan van den Heuvel

Rechtvaardigheid!

20 maart 2022

Door mijn geweldige raadsman eindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende kwestie met mijn leverancier.

- Brenda Vink

Uitgelichte advocatenkantoren uit Havelte

Diepeveen & Van Es Advocaten & Mediation

Stationsplein 8
8331 GM Steenwijk
Nederland

0521 792 006
http://www.dpve.nl/

Diepeveen & Van Es Advocaten & Mediators

Brouwersstraat 8
7941 BP Meppel
Nederland

0522 252 424
http://www.dpve.nl/

Maarwijck Advocaten Van

Weerdstraat 9
7941 XL Meppel
Nederland

0522 256 392
http://www.vanmaarwijck.nl/