Advocaat Havelterberg

Wil jij een betaalbare advocaat uit Havelterberg die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Havelterberg verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Havelterberg – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Havelterberg gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Havelterberg
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 65 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Havelterberg, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Nijensleek, Wilhelminaoord en Vledder bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Havelterberg

Het mag helder zijn dat je wanneer je een advocaat in Havelterberg zoekt, je grofweg niet in een vrolijke bui bent. Meestal gaan juristen gepaard met vervelende voorvallen, waardoor het zoeken van een advocaat in Havelterberg als een bijkomende drempel ervaren kan worden. Toch wil je een handige advocaat in Havelterberg zoeken. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende deskundigheid op het vlak waar jij juridische ondersteuning bij nodig hebt. En iemand die inlevingsvermogen toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor rust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Desondanks raden wij ten zeerste aan om toch wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Havelterberg is immers de andere niet en de specialismen en tariefstellingen van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Daarnaast is een advocaat vaak ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Alleen daarom al is het vinden van de allerbeste advocaat in Havelterberg een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij assisteren je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Havelterberg je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheden past. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Havelterberg
 • Ontslag aanvechten in Havelterberg
 • Personen- en Familierecht advocaat Havelterberg
 • Arbeidsrecht advocaat Havelterberg
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Havelterberg
 • Strafrecht advocaat Havelterberg
 • Letselschade advocaat Havelterberg
 • Ondernemingsrecht advocaat Havelterberg
 • Civielrecht advocaat Havelterberg
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Havelterberg

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Havelterberg

Men vraagt zich regelmatig af waarom het regelen van een advocatenkantoor in Havelterberg een slim besluit is. Juridische kennis is dermate aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al vlug een prof vereist, om je bij een rechtelijk traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij proberen om onder andere een verstandige oplossing te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een stevig conflict komt een advocaat veelal goed van pas. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een geschil over een contract. Vrijwel elk persoon krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Havelterberg kan je hier uitstekend bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Havelterberg. Dit komt vooral door het feit dat men hier bij voorkeur juridisch raadgeving wil hebben over deze specifieke kwestie. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist tevens meestal een goed plan, zo kan een fiscaal jurist je bijstaan om zoveel mogelijk kosten te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Havelterberg is van alle markten thuis en daardoor ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Havelterberg

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Havelterberg

Om de passende personen in te roepen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Havelterberg. Advocaten in Havelterberg zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een daadwerkelijk proces voor de rechter. Het gaat hier dus primair om affaires die niet puur met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die juist de conversatie aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Havelterberg. Beide partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft echter enigszins meer kennis van het vak. Een mediator zal zich vooral richten op het oplossen van een tweestrijd, waar advocaten in Havelterberg overwegend gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Havelterberg

Ga als je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Havelterberg. Je kunt een jurist in Havelterberg immers vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn wel meerdere juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar meestal goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en vandaar niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Havelterberg kan je daarbij helpen.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Havelterberg de rechtszaak daadwerkelijk uit mag voeren. Je wilt logischerwijs voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgeen voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Havelterberg?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Havelterberg.

Letselschade advocaat Havelterberg

Misschien denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Havelterberg voor je te laten starten, echter dit kan wel eens voor problemen zorgen. Door sommige stappen te doorlopen is het echter wel een stuk simpeler om een goede letselschade advocaat in Havelterberg te vinden. Je zoekt logischerwijs wel naar een kundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letselschade opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Havelterberg om je bij te staan. Letselschade is wel echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder meerdere op onderstaande type schadevergoedingen:

 • Schade aan auto, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Havelterberg.

Letselschade advocaat Havelterberg zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Havelterberg zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Havelterberg

Wanneer je op je werk tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Havelterberg in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Havelterberg heeft kennis van verschillende arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Precies daarom is het slim om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Havelterberg.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk oplopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Havelterberg.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Havelterberg en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Havelterberg

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Natuurlijk is het van belang dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van dingen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook veel kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Havelterberg zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Havelterberg te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Havelterberg is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Havelterberg behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en voorlopig een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Havelterberg in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Havelterberg in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Havelterberg

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Havelterberg

Had dit veel eerder moeten doen

11 mei 2022

Na opgelicht te zijn door mijn voormalige raadsman heb ik met advocaatkaart wel een betrouwbare jurist ontdekt. Kost iets meer, maar levert ook flink meer op.

- Marjolein Peeters

Dreigend ontslag afgewend

5 mei 2022

Op het nippertje onterecht ontslag kunnen beletten.

- Laura Bos

Werkelijke vakkundige binnen rechtsgebied

30 april 2022

Een echte professional getroffen. Dat gaf veel vastigheid gedurende het traject..

- Manon Prins

Echtscheidingsconvenant opgemaakt

21 april 2022

Convenant was zo geregeld. Formidabel!

- Arjan Groen

Iemand die weet waar hij het over heeft

14 april 2022

Razendsnel de juiste man gevonden. Prachtig!

- Leonie Bosman

Eindelijk

7 april 2022

Na lang afwachten uiteindelijk in het gelijk gesteld.

- Melanie Jonker

Goedkoop is duurkoop

29 maart 2022

Na eerst zelfstandig gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook veel meer op.

- Joyce Smits

Uiteindelijk gerechtigheid

23 maart 2022

Na weken afwachten uiteindelijk in het gelijk gesteld.

- Erwin van den Broek

Moment voor actie

15 maart 2022

Geen woorden maar daden. Met mijn advocaat stond ik stabiel in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

Aanvraag offertes aan te raden

- Johannes van Dam

Uitgelichte advocatenkantoren uit Havelterberg

Diepeveen & Van Es Advocaten & Mediation

Stationsplein 8
8331 GM Steenwijk
Nederland

0521 792 006
http://www.dpve.nl/

Diepeveen & Van Es Advocaten & Mediators

Brouwersstraat 8
7941 BP Meppel
Nederland

0522 252 424
http://www.dpve.nl/

Maarwijck Advocaten Van

Weerdstraat 9
7941 XL Meppel
Nederland

0522 256 392
http://www.vanmaarwijck.nl/