Advocaat Dearsum

Heb jij behoefte aan een expert voor ondersteuning in de wet in Dearsum?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Dearsum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Dearsum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Dearsum gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Dearsum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 69 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Dearsum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Easterwierrum, Mantgum en Poppenwier bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Dearsum

Indien je een advocaat in Dearsum zoekt, heeft dat gewoonlijk een oorzaak. Vaak is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Dearsum een vervelende. Desondanks wil je een juiste advocaat in Dearsum vinden. Je wilt immers een individu waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende deskundigheid op het vlak waar jij juridische ondersteuning bij benodigd hebt. En iemand die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Je denkt eventueel dat het verstandig is om alles snel achter de rug te hebben en hierdoor de allereerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of degene met het goedkoopste uurtarief. Toch adviseren wij om meerdere partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat immers behoorlijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Dearsum en de andere, op het gebied van tariefstellingen en kennisgebieden. Ook is een advocaat regelmatig ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Alleen daarom al is het zoeken van de allerbeste advocaat in Dearsum een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij ontzorgen je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Dearsum je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheden past. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Dearsum
 • Ontslag aanvechten in Dearsum
 • Personen- en Familierecht advocaat Dearsum
 • Arbeidsrecht advocaat Dearsum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Dearsum
 • Strafrecht advocaat Dearsum
 • Letselschade advocaat Dearsum
 • Ondernemingsrecht advocaat Dearsum
 • Civielrecht advocaat Dearsum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Dearsum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Dearsum

Een plaatselijk advocatenkantoor in Dearsum kan zeker uitkomst bieden als je op zoek bent naar juridische hulp. Binnen de advocatuur zijn talloze expertisegebieden te vinden. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Dearsum helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is extra fijn als het gaat over complexe juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Dearsum heb je doorgaans een mens die in de buurt zit. Dat is nuttig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe wanneer je voor raad langs wilt gaan. Het verschilt logischerwijs per toestand, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene keren zult zien. Dan is een persoon uit je regio wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Dearsum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Dearsum

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Dearsum die je ook kunnen assisteren, los van je moeilijkheid. Los van de deskundigheid die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je complicatie kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Dearsum staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze zeer competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Desondanks is het handig om allemaal advocaten in Dearsum te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er nogal contrast tussen de prijzen van advocaten. Daarbij moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk overwegend bij welke advocaten in Dearsum je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is essentieel, het huren van een advocaat is namelijk een zeer persoonlijke bezigheid.

Indien je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je snel een bijpassend aanbod. Via ons krijg je namelijk alleen de allerbeste advocaten in Dearsum, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Dearsum

Een jurist in Dearsum is niet altijd een advocaat. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste stage afgerond en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Ga van tevoren even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Dearsum verricht kan en mag worden. Juristen zijn bijvoorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er geboden worden, alvorens je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is incorrect aan te nemen dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Maar hoe verstandig een jurist ook is, een paar procedures mag hij wettelijk gezien gewoon niet verrichten. Het is zodoende belangrijk om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Dearsum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Dearsum.

Letselschade advocaat Dearsum

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen indien je een letselschade advocaat in Dearsum wilt inschakelen, maar dit is toch iets te simpel gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die juiste letselschade advocaat in Dearsum te vinden. Je zoekt natuurlijk wel naar een vakkundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je een verwonding opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Dearsum om je bij te staan. Letselschade is immers echt een vak apart. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Rouw door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Dearsum.

Letselschade advocaat Dearsum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Dearsum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Dearsum

Heb je een pittig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Dearsum in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Dearsum heeft kennis van talloze arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert doorlopend. Louter een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen. Uitgerekend daardoor is het slim om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Dearsum.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de kosten lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het soms dat je recht hebt op een toevoeging op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te betalen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Dearsum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Dearsum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Dearsum

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Dearsum. Uit elkaar gaan is simpelweg altijd vervelend, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Dearsum wel van pas komen bij dit proces. Je zou natuurlijk doorgaans even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de allerlei soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Dearsum? Een geschikte kandidaat treffen is natuurlijk nooit makkelijk geweest. Dit betekent echter niet dat het helemaal onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Dearsum echt volkomen eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Dearsum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Dearsum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Dearsum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Dearsum

Echtscheiding goed begeleid

2 mei 2022

Complexe zaak maar geweldig bijgestaan in de scheiding. Dank u wel.

- Jasper van Loon

Top gegaan

29 april 2022

Snel de passende persoon gevonden, prettig!

- Simone de Boer

Allerbeste raadsman van Nederland

21 april 2022

Ervaarde een fijne klik met mijn jurist en gezamenlijk de overwinning behaald voor de rechter.

- Martine de Lange

Heb door mijn raadsman een buitengewoon beschaafd bedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Het leed is hierdoor veel lager.

11 april 2022

- Daniël Postma

Heb door mijn raadsman een buitengewoon eerlijk bedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Had het zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

4 april 2022

- Jacob Gerritsen

Juridische begeleiding

2 april 2022

Onmiskenbaar vakkundige jurist gevonden. Deze hielp heel erg.

- Nancy Vos

Afhandeling was persoonlijk

24 maart 2022

Juridische taal begrijpelijk vertaald in het geding. Daarom erg content met de afhandeling.

- Iris de Groot

Scheiding tot goed eindpunt gebracht

17 maart 2022

Dankzij mijn advocaat geen zorgen gekregen gedurende de scheiding van mijn man.

- Esther Verhoeven

Het rechtelijk onderzoeken van de aangelegenheid was noodzakelijk.

11 maart 2022

Er is in onze kwestie door de raadsman gedegen en zorgvuldig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Dank!.

- Marijke Hofman

Uitgelichte advocatenkantoren uit Dearsum

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/