Advocaat Mantgum

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Mantgum?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Mantgum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Mantgum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Mantgum gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Mantgum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 73 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Mantgum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Hilaard, Boksum en Bears bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Mantgum

Ben je op zoek naar een goede en professionele advocaat in Mantgum? Het vinden van de beste advocaat in Mantgum is nog niet zo eenvoudig. Wij snappen dat het forse aanbod enerzijds aangenaam is, maar in ieder geval voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

Wij helpen je om je te begeleiden met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je zoektocht naar een advocaat in Mantgum. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Mantgum die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Mantgum
 • Ontslag aanvechten in Mantgum
 • Personen- en Familierecht advocaat Mantgum
 • Arbeidsrecht advocaat Mantgum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Mantgum
 • Strafrecht advocaat Mantgum
 • Letselschade advocaat Mantgum
 • Ondernemingsrecht advocaat Mantgum
 • Civielrecht advocaat Mantgum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Mantgum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Mantgum

Een regionaal advocatenkantoor in Mantgum kan beslist oplossing bieden wanneer je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn allerlei expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Mantgum inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van raadgeving kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is doorgaans verlangd, maar voornamelijk als het gaat over uitdagende juridische problemen waar je gebruikelijk vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Mantgum is dat je altijd iemand in de nabijheid hebt. Je hoeft dan niet lang in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Afhankelijk van de toestand komt het wel voor dat je je advocaat meerdere keren zult ontmoeten. Dan is een persoon uit je buurt wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Mantgum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Mantgum

Om de goede personen in te vliegen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Mantgum. Wanneer je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Mantgum. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een goed gesprek. Een mediator is dan weer diegene die juist de dialoog aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt een rechtszaak wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of als je bij voorkeur juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Mantgum. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich primair richten op het ontwarren van een aanvaring, waar advocaten in Mantgum grotendeels gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Mantgum

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Mantgum. Op de allereerste plaats is het bespreekbaar om sommige taken te laten uitvoeren door een jurist in Mantgum. Je kunt dan denken aan zaken waarbij een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding zo is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is natuurlijk zonde om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Gelukkig is dit bij een jurist in Mantgum mogelijk.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Mantgum de procedure daadwerkelijk uit mag voeren. Het is uiteraard zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Mantgum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Mantgum.

Letselschade advocaat Mantgum

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen indien je een letselschade advocaat in Mantgum wilt inschakelen, echter dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die goede letselschade advocaat in Mantgum te vinden. Je zoekt natuurlijk wel naar een deskundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Indien je last hebt van letsel, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Mantgum die specialistisch zijn in het bijstaan bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder andere op volgende soorten vergoedingen:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Mantgum.

Letselschade advocaat Mantgum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Mantgum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Mantgum

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raadgeving? Dan kan het geen kwaad om via ons vrijblijvend wat offertes van verschillende advocatenkantoren aan te vragen. Louter zo kom je aan een juiste arbeidsrecht advocaat in Mantgum. In de offerteaanvraag zul je wel een helder plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Mantgum die jij dan echt zoekt. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. En zo ben je in ieder geval gegarandeerd van competent advies op maat.

Daarna is een adviesgesprek normaliter de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is voornamelijk van belang dat je een aardig gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van fundamenteel belang bij adviezen en bij juridische kwesties.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Mantgum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Mantgum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Mantgum

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Uiteraard is het van belang dat voor beiden partners een fatsoenlijke overeenkomst wordt getroffen en dat zaken als de inventaris naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een scheiding komt ook flink wat kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Mantgum zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Mantgum te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Mantgum is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Mantgum behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Mantgum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Mantgum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Mantgum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Mantgum

Echtscheiding goed begeleid

4 mei 2022

Complexe zaak maar super bijgestaan in de scheiding. Dank u wel.

- Annemieke Hermans

Dienstbeëindiging op staande voet afgewend

28 april 2022

Op de valreep onrechtvaardig ontslag kunnen voorkomen.

- Wendy van Dijk

Dreigend ontslag voorkomen

21 april 2022

Dankzij mijn raadsman de procedure tegen mijn werkgever gewonnen.

- Bram Hoekstra

Heb dankzij mijn raadsman een uiterst fatsoenlijk geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Had het zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

15 april 2022

- Niels Mol

Had dit veel sneller moeten doen

4 april 2022

Na bedonderd te zijn door mijn vorige raadsman heb ik dankzij advocaatkaart wel een betrouwbare jurist getroffen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Ramona Koning

Zoals bedacht

3 april 2022

Offerte was eerlijk.

- Ruud Bos

Kennis van zaken

25 maart 2022

Naar verwachting, behoorlijk kennis van zaken.

- Astrid de Wit

Een prof die weet waar die het over heeft

19 maart 2022

Direct de juiste man ontdekt. Bedankt!

- Ruben Maas

Onderzoek was noodzakelijk en is goed gedaan

11 maart 2022

De procedure is ondersteund door vergaand onderzoek zoals gewenst. Dank!.

- Eveline Smits

Uitgelichte advocatenkantoren uit Mantgum

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/