Advocaat Raerd

Wil jij een top advocaat uit Raerd die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Raerd verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Raerd – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2021 en verder.

Advocaat Raerd gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Raerd
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 40 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Raerd, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wijtgaard, Easterwierrum en Mantgum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Raerd

Ben je op zoek naar een passende en professionele advocaat in Raerd? Het vinden van de allerbeste advocaat in Raerd is nog niet zo eenvoudig. Wij begrijpen dat het behoorlijke aanbod enerzijds plezierig is, maar echt voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te zoeken die past bij jouw situatie, jouw behoefte en jou als persoon. Door deze tips is het mogelijk om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Raerd die je met alle mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Raerd
 • Ontslag aanvechten in Raerd
 • Personen- en Familierecht advocaat Raerd
 • Arbeidsrecht advocaat Raerd
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Raerd
 • Strafrecht advocaat Raerd
 • Letselschade advocaat Raerd
 • Ondernemingsrecht advocaat Raerd
 • Civielrecht advocaat Raerd
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Raerd

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Raerd

Een advocatenkantoor in Raerd heeft kennis van aangelegenheden en ligt aangenaam dicht in de nabijheid. Er zijn meerdere expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Raerd helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is extra prettig indien het gaat over complexe juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Raerd heb je altijd een persoon die in de buurt zit. Je hoeft dan niet lang in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Het verschilt logischerwijs per situatie, maar de kans bestaat dat je je advocaat meerdere momenten zult zien. Dan is een persoon uit je buurt wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Raerd

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Raerd

Om de juiste persoon in te schakelen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Raerd. Als je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Raerd. Het gaat hier dus vooral om zaken die niet zuiver met een fatsoenlijk gesprek opgelost kunnen worden. Wanneer je een arbeidsconflict eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer goed van pas.

Als je dus eigenlijk een zaak wilt maken van een bepaalde toestand of als je liever juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende gevallen uitkomen bij advocaten in Raerd. Beiden partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft ongetwijfeld iets meer kennis van het vak. Een mediator zal zich primair richten op het oplossen van een tweestrijd, waar advocaten in Raerd grotendeels gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Raerd

Een jurist in Raerd is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Wanneer een jurist in Raerd niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Ga voorafgaand even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Raerd verricht kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure onder andere, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou vanzelfsprekend zonde zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je derhalve vooraf even goed in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Echter, hoe fijn een jurist ook is, een paar procedures mag hij wettig gezien eenvoudigweg niet doen. Het is zodoende belangrijk om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Raerd?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Raerd.

Letselschade advocaat Raerd

Mogelijk denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Raerd voor je te laten beginnen, maar dat kan wel eens voor zorgen zorgen. Door enkele stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk makkelijker om een juiste letselschade advocaat in Raerd te vinden. Je zoekt altijd wel naar een kundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Indien je last hebt van letsel, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Raerd die gespecialiseerd zijn in het bijstaan bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de onderstaande aspecten:

 • Schade aan rijtuig, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Raerd.

Letselschade advocaat Raerd zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Raerd zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Raerd

Wanneer je op je werkplek tegen sommige narigheden aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Raerd in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Raerd heeft kennis van diverse arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert voortdurend. Alleen een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daarom is het iedere keer verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Raerd te zoeken.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk oplopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de onkosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, wanneer je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Raerd.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Raerd en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Raerd

Het is een van de meest nare dingen die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Uiteraard is het van belang dat er over en weer goede afspraken over de distributie van spullen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Raerd zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer tezamen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Raerd te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Raerd is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Raerd behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en vrijblijvend verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Raerd in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Raerd in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Raerd

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Raerd

Erg vakkundig

14 mei 2021

Mijn jurist had onmiskenbaar flink wat ervaring in zijn vakgebied. Dat gaf veel duidelijkheid tijdens het traject..

- Bart Kok

Echtscheiding goed begeleid

7 mei 2021

Ingewikkelde zaak maar prima bijgestaan in de echtscheiding. Dank u wel!

- Patricia van den Bosch

Het juridisch uitpluizen van de zaak was essentieel.

28 april 2021

De rechtszaak is ondersteund door vergaand onderzoek zoals gewenst. Bedankt.

- Bas Postma

Had dit veel sneller moeten doen

25 april 2021

Na vantevoren zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een kanjer aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook flink wat meer op.

- Eva Peters

Echte specialist binnen rechtsgebied

16 april 2021

Een werkelijke professional ontdekt. Dat gaf veel geruststelling tijdens het traject..

- Michel de Vries

Snel een passende raadsman geregeld.

10 april 2021

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Super!

- Antonius Scholten

Top begeleid van begin tot einde proces

1 april 2021

Vlotte en directe behandeling van de rechtszaak. Vlotte feedback op de offerte aanvraag.

- Melanie van de Velde

Heb door mijn jurist een uiterst beschaafd bedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Had dat zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

23 maart 2021

- Irene Smit

Werkelijke autoriteit in rechtsgebied

21 maart 2021

Mijn jurist had duidelijk aanzienlijke ervaring in zijn kennisgebied. Dat gaf veel zelfvertrouwen gedurende het traject..

- Suzanne de Lange

Uitgelichte advocatenkantoren uit Raerd

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/

Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Lawyers

Willemskade 7
8911 AW Leeuwarden
Nederland

058 212 1464
https://www.vandersluisvanderzeekalmijn.nl/

Beek Lawyers

Willemskade 5
8911 AW Leeuwarden
Nederland

058 212 0005
http://www.beekadvocaten.nl/