Advocaat Tjerkwerd

Wil jij een professionele advocaat uit Tjerkwerd die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Tjerkwerd verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Tjerkwerd – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Tjerkwerd gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Tjerkwerd
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 86 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Tjerkwerd, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wolsum, Dedgum en Exmorra bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Tjerkwerd

Zoek je een professionele en passende advocaat in Tjerkwerd? Het vinden van de beste advocaat in Tjerkwerd is nog niet zo simpel. Wij snappen dat het behoorlijke aanbod enerzijds prettig is, maar verder voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij helpen je om je te assisteren met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je zoektocht naar een advocaat in Tjerkwerd. Door deze tips is het denkbaar om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Tjerkwerd die je met alle mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Tjerkwerd
 • Ontslag aanvechten in Tjerkwerd
 • Personen- en Familierecht advocaat Tjerkwerd
 • Arbeidsrecht advocaat Tjerkwerd
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Tjerkwerd
 • Strafrecht advocaat Tjerkwerd
 • Letselschade advocaat Tjerkwerd
 • Ondernemingsrecht advocaat Tjerkwerd
 • Civielrecht advocaat Tjerkwerd
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Tjerkwerd

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Tjerkwerd

Een plaatselijk advocatenkantoor in Tjerkwerd kan absoluut oplossing bieden indien je op zoek bent naar juridische assistentie. Er zijn verschillende kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Tjerkwerd inhuurt, ben je verzekerd van een persoon die je van raad kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is extra fijn als het gaat over lastige juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Tjerkwerd is dat je over het algemeen iemand in de omgeving hebt. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt natuurlijk per situatie, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere momenten zult zien. Dan is iemand uit je regio wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Tjerkwerd

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Tjerkwerd

Om de juiste personen in te schakelen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Tjerkwerd. Als je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Tjerkwerd. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een fatsoenlijk gesprek. Indien je een arbeidsconflict eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer fijn van pas.

Wanneer je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Tjerkwerd. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich primair richten op het ontwarren van een aanvaring, waar advocaten in Tjerkwerd voornamelijk gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Tjerkwerd

Een jurist in Tjerkwerd mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Als een jurist in Tjerkwerd niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Als je op zoek bent naar een jurist in Tjerkwerd, kijk dan eerst zorgvuldig of de zaak die je wilt opstarten ook via een jurist volbracht kan worden. Juristen zijn als voorbeeld niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou natuurlijk vervelend zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je derhalve van tevoren even fatsoenlijk in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Het is fout aan te nemen dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn hele juiste juristen en zeer erbarmelijke advocaten. Echter, hoe fijn een jurist ook is, een aantal procedures mag hij rechtmatig gezien gewoon niet doen. Hou hier dus rekening mee gedurende je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Tjerkwerd?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Tjerkwerd.

Letselschade advocaat Tjerkwerd

Een letselschade advocaat in Tjerkwerd kan je begeleiden om een treffende schadevordering te krijgen, wanneer je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen ook een overige oorzaak hebben. Een letselschade advocaat in Tjerkwerd helpt je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letsel is dus een veel breder begrip dan louter de lichamelijke last die je hebt. En het voornaamste gewin van een letselschade advocaat in Tjerkwerd is dat hij de hele rechtszaak voor je kan doen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Jouw focus kan dan alleen op je herstel liggen. Een voordelige en geschikte letselschade advocaat in Tjerkwerd vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Tjerkwerd.

Letselschade advocaat Tjerkwerd zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Tjerkwerd zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Tjerkwerd

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raad? Het is natuurlijk een slim idee om offertes op te vragen bij de verschillende bedrijven in de streek. Dan weet je zeker weten dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Tjerkwerd krijgt toegewezen. In de aanvraag zul je wel een begrijpelijk plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Tjerkwerd die jij dan feitelijk zoekt. Zo kom je namelijk makkelijker tot iemand die je werkelijk kan helpen met je probleem. Bekwaamheid is namelijk wel zeer fijn voor bij juridische aangelegenheden.

Dan is een gesprek doorgaans de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is hoofdzakelijk van belang dat je een goed gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van beslissend belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Tjerkwerd.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Tjerkwerd en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Tjerkwerd

Het is een van de meest verschrikkelijke omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van bezittingen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Tjerkwerd zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens samen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Tjerkwerd te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Tjerkwerd is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Tjerkwerd veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en voorlopig verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Tjerkwerd in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Tjerkwerd in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Tjerkwerd

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Tjerkwerd

Vlot en passende raadsman gevonden

24 augustus 2022

Ondanks de haast kwestie een raadsman gevonden die geheel bij onze kwestie pastte. Top!

- Peter Hoekstra

Kennis van wetgeving

16 augustus 2022

Naar verwachting, behoorlijk kennis van zaken.

- Adriana van de Berg

Eind goed, al goed

14 augustus 2022

Na weken afwachten gelukkig nu in het gelijk gesteld.

- Erwin de Ruiter

We zijn persoonlijk begeleid

7 augustus 2022

Iedere stap werd kritisch onderbouwd in de rechtbank. Erg tevreden met het traject.

- Natasja Gerritsen

Zeer content met onze raadgever

28 juli 2022

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer tevreden voor de afhandeling na onze botsing. Geweldig.

- Martinus Hofman

Geding tot een goed einde

23 juli 2022

Vakkundige support gekregen tijdens procedure via advocaatkaart. Bedankt!!

- Edwin de Wit

Gauw de geschikte prof getroffen

15 juli 2022

Na aanvraag van de offertes kwam ik gauw in gesprek met een partij die haarfijn wist wat mijn kwestie benodigd had.

- Hendrika de Graaf

Exact zoals gehoopt

6 juli 2022

Offerte was eerlijk.

- Bastiaan van de Brink

Prima raadgeving gekregen!

30 juni 2022

Onbetwistbaar advies gekregen, echt blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Marco Hofman

Uitgelichte advocatenkantoren uit Tjerkwerd

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/