Advocaat Nijhuizum

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Nijhuizum?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Nijhuizum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Nijhuizum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Nijhuizum gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Nijhuizum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 65 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nijhuizum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Dedgum, Hieslum en Parrega bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Nijhuizum

Zoek je een gekwalificeerde en passende advocaat in Nijhuizum? Het zoeken van de beste advocaat in Nijhuizum is nog niet zo eenvoudig. Wij snappen dat het grote aanbod enerzijds prettig is, maar misschien voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij jouw omstandigheid, jouw benodigdheden en jou als persoon. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Nijhuizum die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Nijhuizum
 • Ontslag aanvechten in Nijhuizum
 • Personen- en Familierecht advocaat Nijhuizum
 • Arbeidsrecht advocaat Nijhuizum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Nijhuizum
 • Strafrecht advocaat Nijhuizum
 • Letselschade advocaat Nijhuizum
 • Ondernemingsrecht advocaat Nijhuizum
 • Civielrecht advocaat Nijhuizum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Nijhuizum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Nijhuizum

Een advocatenkantoor in Nijhuizum heeft kennis van aangelegenheden en ligt lekker dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn diverse expertisegebieden te vinden. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Nijhuizum helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is over het algemeen gewild, maar zeker indien het gaat over lastige juridische kwesties waar je gebruikelijk waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Nijhuizum heb je doorgaans een persoon die in de nabijheid zit. Dat is voordelig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe wanneer je voor raadgeving langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het immers voor dat je je advocaat een aantal keren zult ontmoeten. Dan is het uiteraard wel zo praktisch als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Nijhuizum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Nijhuizum

Het is belangrijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Nijhuizum, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Nijhuizum zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een daadwerkelijk proces voor de rechter. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een degelijk gesprek. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt in een juridisch conflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Nijhuizum. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar verschillen qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Nijhuizum jouw beste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Nijhuizum

Een jurist in Nijhuizum mag zich niet altijd een advocaat noemen. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde stage afgerond en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Ga vooraf even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Nijhuizum verricht kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure onder andere, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou simpelweg jammer zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je daarom vooraf even goed in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Het is verkeerd te denken dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn zeer juiste juristen en zeer erbarmelijke advocaten. Maar ook de allerbeste jurist mag bepaalde procedures niet voor je voltrekken. Het is daarom van belang om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Nijhuizum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Nijhuizum.

Letselschade advocaat Nijhuizum

Een letselschade advocaat in Nijhuizum kan je begeleiden om een redelijke schadeclaim te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Dit kan zijn vanwege een botsing, een ander ongeval, een medische vergissing of een andere oorzaak. Een letselschade advocaat in Nijhuizum assisteert je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan rijtuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letselschade is daarom een behoorlijk breder begrip dan alleen de lichamelijke last die je hebt. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Nijhuizum is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan louter nog maar te concentreren op een spoedig herstel. Een goedkope en deskundige letselschade advocaat in Nijhuizum vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Nijhuizum.

Letselschade advocaat Nijhuizum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Nijhuizum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Nijhuizum

Wanneer je op je werkplek tegen sommige problemen aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Nijhuizum in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Nijhuizum terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Uitgerekend vandaar is het goed om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Nijhuizum.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de kosten lopen. Normaal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen is het soms dat je recht hebt op een toevoeging op de kosten. Je zult wel aan een aantal voorwaarden moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Nijhuizum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Nijhuizum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Nijhuizum

Een echtscheiding is per sé een uitermate pijnlijke en nare zaak, ook als je degelijk uit elkaar gaat. Natuurlijk is het belangrijk dat er over en weer geschikte afspraken over de distributie van dingen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Nijhuizum zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Nijhuizum te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Nijhuizum is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Nijhuizum aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Nijhuizum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Nijhuizum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Nijhuizum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Nijhuizum

Geding tot een prima einde

9 mei 2022

Vakkundige afhandeling gehad tijdens ons proces. Dank!

- Marinus van de Wal

Uitblinker in zijn vakgebied

6 mei 2022

Een nare periode afgesloten na het ontstaan van letselschade, maar de schade-uitkering was royaal, dankzij mijn jurist!

- Anita Hendriks

Zijn super bijgestaan in de procedure

27 april 2022

Een eerlijke begeleiding in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Top begeleiding gehad.

- Ellen van de Velde

Tijd voor actie

23 april 2022

Een professional gevonden die van aanpakken wist. Enorm veel aan gehad. Super!

Offertes vlug binnen*
Gauw de offertes ontvangen en een passende jurist gevonden.

- Suzanne de Jonge

Zoals bedacht

11 april 2022

Voortreffelijk aanbod gekregen.

- Angela van Doorn

Echtscheidingsconvenant geregeld

8 april 2022

In sommige ontmoetingen werd de convenant nauwlettend opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Super!

- Erik de Bruin

Gewoon prima

30 maart 2022

Hoopte al dat mijn advocaat zo degelijk zou zijn.

- Dennis de Lange

Onderzoek was noodzakelijk en is grondig gedaan

25 maart 2022

De procedure is ondersteund door vergaand onderzoek zoals gewenst. Bedankt.

- Maaike van der Horst

Eindelijk

18 maart 2022

Eindelijk mijn gelijk gekregen.

- Ilse Jacobs

Uitgelichte advocatenkantoren uit Nijhuizum

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/