Advocaat Ezinge

Behoefte aan een ijzersterke advocaat uit Ezinge die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Ezinge verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Ezinge – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Ezinge gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Ezinge
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ezinge, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Mensingeweer, Schouwerzijl en Warfhuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Ezinge

Het mag begrijpelijk zijn dat je indien je een advocaat in Ezinge zoekt, je meestal niet in een vrolijke gemoedstoestand bent. Vaak is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Ezinge een nare. Desondanks wil je een geschikte advocaat in Ezinge vinden. Je wilt wel een persoon waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige deskundigheid op het vlak waar jij juridische bijstand bij nodig hebt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor rust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of die met het laagste tarief. Toch adviseren wij om een aantal partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Ezinge is immers de andere niet en de vakgebieden en tarieven van advocaten lopen dan ook ver uiteen. Hiernaast huur je een jurist meestal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ervaren. Dus is het kiezen van een goede advocaat in Ezinge een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces ontzorgen wij je enorm in je speurtocht naar een handige advocaat in Ezinge. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Ezinge
 • Ontslag aanvechten in Ezinge
 • Personen- en Familierecht advocaat Ezinge
 • Arbeidsrecht advocaat Ezinge
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Ezinge
 • Strafrecht advocaat Ezinge
 • Letselschade advocaat Ezinge
 • Ondernemingsrecht advocaat Ezinge
 • Civielrecht advocaat Ezinge
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Ezinge

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Ezinge

Het is nog doorgaans zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Ezinge inschakelen een goede keuze is. Het juridische spectrum verandert doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een prof die doorgaans op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Zo zal hij trachten om bijvoorbeeld een juiste oplossing te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink arbeidsconflict komt een advocaat meestal goed van pas. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een geschil over een overeenkomst. Nagenoeg elk persoon loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Ezinge kan je hiermee verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Ezinge. Dit komt vooral door het feit dat iemand hier bij voorkeur juridisch raad wilt hebben over die specifieke kwestie. Voor bedrijven of particulieren met flink vermogen helpt een belastingtechnisch jurist als voorbeeld ook om veel geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Ezinge is van alle markten thuis en derhalve ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Ezinge

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Ezinge

Onafhankelijk van de reden zijn er meer dan genoeg advocaten in Ezinge te vinden. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die uitermate deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Ezinge.

We raden wel altijd aan om allemaal advocaten in Ezinge te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er enigszins onderscheid tussen de prijzen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat geweldig is en een hele goedkope advocaat ondeugdelijk is. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Ezinge je je het fijnste voelt. Deze persoonlijke klik is beslissend, het inhuren van een advocaat is namelijk een zeer persoonlijke bezigheid.

Door via ons een prijsopgave op te vragen, kun je zeer gemakkelijk het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je namelijk alleen de aantrekkelijkste advocaten in Ezinge, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Ezinge

Er zijn situaties waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Ezinge. Op de eerste plaats is het denkbaar om bepaalde werkzaamheden te laten doen door een jurist in Ezinge. Er zijn immers flink wat juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar veelal beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Desalniettemin is een jurist in Ezinge niet beëdigd en mag daardoor de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is natuurlijk zonde om heel veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Gelukkig is dit via een jurist in Ezinge mogelijk.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Ezinge de rechtszaak echt uit mag voeren. Het is altijd zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist iedere keer of hij of zij hetgene voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Ezinge?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Ezinge.

Letselschade advocaat Ezinge

Een letselschade advocaat in Ezinge kan je begeleiden om een fatsoenlijke schadeclaim te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen tevens een overige oorzaak hebben. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Ezinge je verder. Je kunt dan denken aan als voorbeeld:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Rouw door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letselschade is zodoende een veel uitgebreider begrip dan uitsluitend de fysieke last die je hebt. Het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Ezinge is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Jouw focus kan dan puur op je herstel liggen. Een goedkope en geschikte letselschade advocaat in Ezinge vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Ezinge.

Letselschade advocaat Ezinge zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Ezinge zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Ezinge

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Ezinge in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Ezinge terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert voortdurend. Alleen een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste veranderingen. Precies daarom is het verstandig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Ezinge.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de kosten lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Ezinge.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Ezinge en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Ezinge

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Ezinge. Ondanks dat een scheiding een zeer emotionele situatie is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Ezinge hebben gedurende dit traject. Je zou overigens meestal even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de verscheidene soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Ezinge? Een goede kandidaat opsporen is natuurlijk nooit simpel geweest. Dit betekent echter niet dat het finaal onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Ezinge echt heel ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Ezinge in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Ezinge in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Ezinge

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Ezinge

Persoonlijk bijgestaan

11 november 2023

Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Geweldig.

- Michel Driessen

Het rechtelijk onderzoeken van de zaak was noodzakelijk.

5 november 2023

De procedure is ondersteund door vergaand onderzoek zoals gewenst. Bedankt.

- Jolanda van de Pol

Dreigend ontslag afgewend

28 oktober 2023

Op de valreep oneerlijk ontslag kunnen voorkomen.

- Maurice de Vos

Echtscheidingsconvenant afgehandeld

15 oktober 2023

Echtscheidingsconvenant was snel geregeld. Super!

- Iris Mol

Echtscheiding goed geregeld

8 oktober 2023

Ingewikkelde zaak maar super bijgestaan in de scheiding. Dank u wel!

- Pascal van der Linden

Het juridisch onderzoeken van de zaak was noodzakelijk.

28 september 2023

Er is in onze zaak door de raadsman gedegen en grondig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Bedankt.

- Annemieke de Haan

Convenant opgesteld

23 september 2023

In enkele ontmoetingen werd de convenant exact opgesteld zoals ik het voor ogen had. Geweldig!

- Martin Dijkstra

Goedkoop is duurkoop

14 september 2023

Na eerst zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope jurist, heb ik via advocaatkaart een kanjer aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook flink meer op.

- Paulus Martens

Snel de goede specialist ontdekt

5 september 2023

Na verzoek van de offertes kwam ik gauw in contact met een partij die exact wist wat mijn omstandigheid benodigd had.

- Dirk Postma

Uitgelichte advocatenkantoren uit Ezinge

Noordhof advocatuur B.V.

Zuiderkuipen 8
9711 HR Groningen
Nederland

050 500 5000
http://www.noordhofadvocatuur.nl/

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/