Advocaat Aduard

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Aduard?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Aduard verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Aduard – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Aduard gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Aduard
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 107 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Aduard, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Zuurdijk, Mensingeweer en Schouwerzijl bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Aduard

Het mag duidelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Aduard zoekt, je grofweg niet in een vrolijke bui bent. Meestal gaan juristen gepaard met nare voorvallen, waardoor het zoeken van een advocaat in Aduard als een extra belemmering ervaren kan worden. Desondanks is het vinden van de geschikte advocaat in Aduard een karwei die belangrijk is. Je wilt immers iemand waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het vlak waar jij juridische hulp bij nodig hebt. En een mens die begrip toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste tarief. Toch adviseren wij om verscheidene partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Aduard is namelijk de andere niet en de kennisgebieden en tarieven van advocaten lopen dan ook flink uiteen. Tevens is een advocaat meestal ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Daardoor is het zoeken van een handige advocaat in Aduard een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je geweldig in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Aduard je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheden past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Aduard
 • Ontslag aanvechten in Aduard
 • Personen- en Familierecht advocaat Aduard
 • Arbeidsrecht advocaat Aduard
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Aduard
 • Strafrecht advocaat Aduard
 • Letselschade advocaat Aduard
 • Ondernemingsrecht advocaat Aduard
 • Civielrecht advocaat Aduard
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Aduard

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Aduard

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Aduard regelen een verstandige optie is. Juridische informatie is dermate aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al gauw een prof vereist, om je bij een rechtelijk traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij trachten om als voorbeeld een geschikte uitkomst te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er onder andere ook om een conflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Denk hierbij aan een narigheden met het loon of bij een onvrijwillig ontslag. Bijna iedereen loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Aduard kan je vervolgens verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Aduard. Dit komt grotendeels door het feit dat iemand hier het liefste juridisch raadgeving wilt hebben over die specifieke zaak. Voor bedrijven of mensen met flink wat vermogen helpt een belastingtechnisch jurist bijvoorbeeld ook om stevig geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Aduard nuttig voor de meeste mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische support.

Alle advocatenkantoren uit Aduard

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Aduard

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Aduard die je ook kunnen assisteren, ongeacht je probleemgeval. Er is doorgaans wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw kwesties op te lossen, te verminderen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Advocaten in Aduard staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze enorm vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om allerlei advocaten in Aduard te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er nogal verschil tussen de prijzen van advocaten. Daarbij moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in Aduard je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk enorm doorslaggevend, zeker wanneer de aanleiding tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Als je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je direct een bijpassend aanbod. Wij werken immers exclusief met gekwalificeerde advocaten in Aduard, zodat je zeker weet dat je een bedreven individu treft, die jou over het algemeen kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Aduard

Een jurist in Aduard mag zich niet altijd een advocaat noemen. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Als een jurist in Aduard niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga eerst even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Aduard verricht kan en mag worden. Juristen zijn onder andere onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je derhalve van tevoren even goed in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Het is incorrect te denken dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn hele juiste juristen en hele incompetente advocaten. Maar ook de slimste jurist mag een paar procedures niet voor je verrichten. Het is dus noodzakelijk om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Aduard?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Aduard.

Letselschade advocaat Aduard

Loop je bij een ongeluk waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Aduard je bijstaan. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen verder een andere reden hebben. Een letselschade advocaat in Aduard helpt je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan rijtuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade dus veel verder dan alleen het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua revalidatie of een medische ingreep. Het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Aduard is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te richten op een voorspoedig herstel. Een voordelige en deskundige letselschade advocaat in Aduard vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Aduard.

Letselschade advocaat Aduard zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Aduard zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Aduard

Heb je een conflict met je werk of werknemer en ben je op zoek naar assistentie? Dan kan het geen kwaad om via ons gratis wat offertes van verschillende advocatenkantoren op te vragen. Dan weet je zeker dat je een kundige arbeidsrecht advocaat in Aduard krijgt aangewezen. In de aanvraag zul je wel een helder plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Aduard die jij dan feitelijk zoekt. Zo kom je namelijk makkelijker tot iemand die je echt kan helpen met je probleem. En zo ben je ook gegarandeerd van vakbekwaam advies op maat.

Dan hoef je puur nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen. Door dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw zaak. Het is vooral van belang dat je een prima gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van fundamenteel belang bij adviezen en bij juridische aangelegenheden.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Aduard.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Aduard en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Aduard

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Natuurlijk is het belangrijk dat voor beiden echtgenoten een fatsoenlijke vereffening wordt getroffen en dat zaken als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Aduard zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gemeenschappelijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Aduard te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Aduard is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Aduard flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Aduard in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Aduard in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Aduard

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Aduard

Vakkundig en bedreven

9 november 2023

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Daniëlle van de Ven

Snel een passende jurist geregeld.

30 oktober 2023

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Super!

- Michael Sanders

Immer bereikbaar voor vragen

23 oktober 2023

We konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor overleg, erg prettig.

- Edwin de Koning

Zeer tevreden met onze raadsman

9 oktober 2023

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken erg content voor de begeleiding na onze aanrijding. Prima

- Patricia de Vos

Heb dankzij mijn jurist een buitengewoon eerlijk geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Had het zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

5 oktober 2023

- Petrus van der Heijden

Competent en vakkundig.

25 september 2023

Geen vraag of idee was te gek, advocaat was erg ervaren in echtscheidingen.

- Marije Peeters

Heb dankzij mijn raadsman een buitengewoon fatsoenlijk geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Had het zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

23 september 2023

- Wilhelmina de Jonge

Door raad en daad bijgestaan

17 september 2023

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn raadsman stond ik stabiel in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!
Bedankt

- Rob de Bruin

Voortdurend bereikbaar voor aanvragen

9 september 2023

Wij konden hem zo goed als altijd bereiken voor beraad, zeer aangenaam.

- Erwin van den Broek

Uitgelichte advocatenkantoren uit Aduard

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/

Maatwerk Advocaten

Kraneweg 48
9718 JS Groningen
Nederland

050 760 0900
http://www.maatwerk-advocaten.nl/

Advocatenkantoor Wagenaar

Noorderhaven 70
9712 VM Groningen
Nederland

050 311 9930
http://www.advocatenkantoorwagenaar.nl/