Advocaat Driesum

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Driesum?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Driesum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Driesum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Driesum gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Driesum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 81 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Driesum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Kollumerzwaag, Westergeest en Triemen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Driesum

Indien je een advocaat in Driesum zoekt, heeft dat doorgaans een oorzaak. Vaak is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Driesum een vervelende. Desondanks is het vinden van de geschikte advocaat in Driesum een klus die belangrijk is. Je wilt immers een individu waar je op kunt bouwen. Een individu die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt misschien voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of diegene met het goedkoopste uurtarief. Toch raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat immers beduidend wat verschil tussen de ene advocaat in Driesum en de andere, op het gebied van tariefstellingen en kennisgebieden. Bovendien is een advocaat dikwijls ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Enkel daardoor al is het zoeken van de allerbeste advocaat in Driesum een serieuze taak.

Precies daardoor bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces assisteren wij je fors in je zoektocht naar een handige advocaat in Driesum. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Driesum
 • Ontslag aanvechten in Driesum
 • Personen- en Familierecht advocaat Driesum
 • Arbeidsrecht advocaat Driesum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Driesum
 • Strafrecht advocaat Driesum
 • Letselschade advocaat Driesum
 • Ondernemingsrecht advocaat Driesum
 • Civielrecht advocaat Driesum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Driesum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Driesum

Het is nog iedere keer zo dat iemand zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Driesum inschakelen een verstandige optie is. Juridische kennis is dermate aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al gauw een professional vereist, om je bij een rechtelijk traject of aanvaring bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om als voorbeeld een veelbelovende uitgangspositie voor je te verwerven bij een scheiding. Maar ook bij een flink arbeidsconflict komt een advocaat veelal goed van pas. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een contract. Bijna iedereen krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Driesum kan je hier geweldig bij helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Driesum. Je wilt wel een raadgeving op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor organisaties of mensen met veel vermogen helpt een fiscaal jurist onder andere ook om flink geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Driesum toepasbaar voor de meeste mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische hulp.

Alle advocatenkantoren uit Driesum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Driesum

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Driesum die je ook kunnen helpen, ongeacht je vraagstuk. Er is meestal wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw problematiek op te lossen, te verkleinen of zo goed mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die uiterst vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker weten eens advocaten in Driesum.

Ook is het handig om allerlei advocaten in Driesum te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er behoorlijk verschil tussen de prijzen van advocaten. Hierbij moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Driesum je je het fijnste voelt. Deze persoonlijke klik is beslissend, het huren van een advocaat is immers een zeer persoonlijke bezigheid.

Indien je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je direct een passend aanbod. Wij werken immers alleen met gekwalificeerde advocaten in Driesum, zodat je zeker weet dat je een bekwaam individu treft, die jou voortdurend kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Driesum

Er zijn scenario`s waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Driesum. Je kunt een jurist in Driesum immers regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn immers veel juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar vaak gunstiger geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk zonde om heel veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Gelukkig is dit langs een jurist in Driesum mogelijk.

Verifiëer vooraf wel iedere keer even of de procesvoering die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Driesum verricht kan en mag worden. Het is uiteraard zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Driesum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Driesum.

Letselschade advocaat Driesum

Loop je bij een ongeval waar een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Driesum je bijstaan. Het kan zijn door een botsing, een bedrijfsongeval, een medische misser of een overige reden. Een letselschade advocaat in Driesum helpt je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan auto, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letsel is zodoende een veel breder begrip dan uitsluitend de lichamelijke last die je hebt. Het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Driesum is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan enkel nog maar te focussen op een voorspoedig herstel. Een voordelige en professionele letselschade advocaat in Driesum vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Driesum.

Letselschade advocaat Driesum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Driesum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Driesum

Heb je een conflict met je werkgever of medewerker en ben je op zoek naar begeleiding? Het is uiteraard een prima idee om offertes op te vragen bij de gevariëerde advocatenkantoren in de streek. Dan weet je zeker weten dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Driesum krijgt aangewezen. In de offerteaanvraag zul je wel een begrijpelijk plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Driesum die jij dan echt zoekt. Zo kom je namelijk eenvoudiger tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je kwestie. Professionaliteit is immers wel enorm fijn voor bij juridische zaken.

Vervolgens hoef je puur nog maar een gesprek in te plannen. Middels dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is voornamelijk van belang dat je een fatsoenlijk gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische affaires gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Driesum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Driesum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Driesum

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Driesum. Uit elkaar gaan is natuurlijk over het algemeen ellendig, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Driesum wel van pas komen gedurende dit veranderingsproces. Je zou natuurlijk altijd nog even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de verscheidene soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Driesum? Een juiste kandidaat opsporen is uiteraard nooit eenvoudig geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het absoluut onmogelijk is. Middels de genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een geschikte echtscheidingsadvocaat in Driesum echt enorm gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Driesum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Driesum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Driesum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Driesum

Betrouwbare raadsman gevonden

26 augustus 2022

Erg betrouwbaar en correct advies gekregen door de advocaat.

- Martine Willems

Echtscheiding prima geregeld

17 augustus 2022

Ingewikkelde zaak maar super bijgestaan in de scheiding. Dank u wel.

- Joris Smits

Precies zoals gehoopt

12 augustus 2022

Aanbod was goed.

- Michel Dijkstra

Professionele en ervaren

6 augustus 2022

Geen verzoek of voorstel was te gek, raadsman was erg geoefend in echtscheidingen.

- Chantal van Wijk

Onderzoek was noodzakelijk en is grondig gedaan

29 juli 2022

De procedure is ondersteund door vergaand onderzoek zoals wenselijk. Dank!.

- Inge Groen

Zeer vakkundig

19 juli 2022

Mijn jurist had onmiskenbaar veel ervaring in zijn kennisgebied. Dit zorgde voor enorm veel rust.

- Jacqueline Visser

Heb door mijn jurist een uiterst keurig geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Het leed is daardoor veel minder.

14 juli 2022

- Ilona Veenstra

Echtscheiding tot fijn eindpunt gebracht

4 juli 2022

Door mijn raadsman geen moeilijkheden gehad gedurende de echtscheiding van mijn levenspartner.

- Daniëlle Verhoeven

Convenant opgesteld

1 juli 2022

Echtscheidingsconvenant was zo geregeld. Super!

- Martin Kuiper

Uitgelichte advocatenkantoren uit Driesum

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

BAASZ Advocaten

Zonnedauw 4
9202 PA Drachten
Nederland

0512 202 094
http://www.baaszadvocaten.nl/

Defenz Advocaten

Zonnedauw 12
9202 PA Drachten
Nederland

088 515 9099
http://www.defenz.nl/