Advocaat Oostrum

Wil jij een betaalbare advocaat uit Oostrum die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Oostrum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Oostrum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Oostrum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Oostrum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 77 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oostrum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Westergeest, Morra en Oosternijkerk bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Oostrum

Zoek je een professionele en juiste advocaat in Oostrum? Het kan onplezierig zijn om de juiste advocaat in Oostrum te vinden voor juridische aangelegenheden. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij complex om de beste advocaat in Oostrum te vinden in het stevige aanbod wat er te vinden is.

Wij helpen je om je te begeleiden met deze selectie en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je voorselectie naar een advocaat in Oostrum. Vanwege deze tips is het denkbaar om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Oostrum die je met allemaal mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Oostrum
 • Ontslag aanvechten in Oostrum
 • Personen- en Familierecht advocaat Oostrum
 • Arbeidsrecht advocaat Oostrum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Oostrum
 • Strafrecht advocaat Oostrum
 • Letselschade advocaat Oostrum
 • Ondernemingsrecht advocaat Oostrum
 • Civielrecht advocaat Oostrum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Oostrum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Oostrum

Een plaatselijk advocatenkantoor in Oostrum kan absoluut uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn talloze kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Oostrum inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van raad kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is extra fijn als het gaat over lastige juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Oostrum heb je doorgaans iemand die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet uren in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Afhankelijk van de toestand komt het immers voor dat je je advocaat enkele keren zult tegenkomen. Dan is het logischerwijs wel zo praktisch als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Oostrum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Oostrum

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Oostrum die je verder kunnen assisteren, ongeacht je moeilijkheid. Er is over het algemeen wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw zorgen op te lossen, te verkleinen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Advocaten in Oostrum staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze uiterst competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Desalniettemin is het slim om verscheidene advocaten in Oostrum te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er behoorlijk onderscheid tussen de tariefstellingen van advocaten. Hierbij moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Oostrum je je het fijnste voelt. Deze persoonlijke klik is doorslaggevend, het aannemen van een advocaat is namelijk een geweldig persoonlijke bezigheid.

Door via ons een prijsopgave op te vragen, kun je volkomen gemakkelijk het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je namelijk uitsluitend de aantrekkelijkste advocaten in Oostrum, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Oostrum

Een jurist in Oostrum mag zich niet altijd een advocaat noemen. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde stage afgerond en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Als je op zoek bent naar een jurist in Oostrum, kijk dan allereerst goed of de procedure die je wilt opstarten ook middels een jurist geregeld kan worden. En echtscheiding onder andere, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je dus vooraf even goed in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar zelfs de slimste jurist mag sommige procedures niet voor je vervullen. Hou er dus rekening mee gedurende je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Oostrum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Oostrum.

Letselschade advocaat Oostrum

Een letselschade advocaat in Oostrum kan je begeleiden om een passende schadevordering te krijgen, als je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Dat kan zijn door een botsing, een ander ongeval, een medische vergissing of een andere aanleiding. Voor het laten betalen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Oostrum je op weg. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Schade aan rijtuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letselschade is daarom een behoorlijk breder begrip dan uitsluitend de fysieke last die je hebt. En het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Oostrum is dat hij de hele procesvoering voor je kan verrichten, zodat je hier zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan exclusief nog maar te focussen op een snel herstel. Ook een letselschade advocaat in Oostrum vindt je vrijblijvend, gunstig en gemakkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Oostrum.

Letselschade advocaat Oostrum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Oostrum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Oostrum

Indien je op je werkplek tegen bepaalde narigheden aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Oostrum in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Oostrum terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt continu. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daarom is het iedere keer slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Oostrum te vinden.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan behoorlijk in de papieren lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Oostrum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Oostrum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Oostrum

Een echtscheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en nare affaire, ook wanneer je goed uit elkaar gaat. Natuurlijk is het noodzakelijk dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van bezittingen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook veel kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Oostrum zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Oostrum te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Oostrum is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Oostrum veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Oostrum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Oostrum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Oostrum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Oostrum

Voelt overtuigend

9 mei 2022

Partij ontdekt die goed aanvoelt. Top!

- Albert van der Horst

Vertrouwelijke raadsman ingeschakeld

3 mei 2022

Erg vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de advocaat.

- Hendrik Smit

Geding netjes begeleid

27 april 2022

Deskundige afhandeling gehad tijdens ons proces. Dank!

- Ilona Groen

Deskundig en vakkundig.

20 april 2022

Geen verzoek of idee was te gek, raadsman was erg ervaren in echtscheidingen.

- Petronella van de Pol

Begeleiding was persoonlijk

13 april 2022

Juridische woordgebruik begrijpelijk vertaald in het geding. Erg tevreden met het proces.

- Guido Peeters

Geding keurig begeleid

8 april 2022

Vakkundige afhandeling gehad tijdens ons geding. Dank!

- Matthijs van Vliet

Dreigend ontslag tegengegaan

30 maart 2022

Op het nippertje oneerlijk ontslag kunnen voorkomen.

- Martin van Wijk

Onderzoek was nodig en is goed gedaan

24 maart 2022

Er is in onze zaak door de raadsman gedegen en grondig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Christian de Groot

Snel de goede prof gevonden

17 maart 2022

Na de offertes gauw de goede keuze kunnen maken. Gesprek volgde vlug.

- Roel Jacobs

Uitgelichte advocatenkantoren uit Oostrum

Advocatenkantoor Zuidhorn

Nieuwstraat 22
9801 CS Zuidhorn
Nederland

0594 503 055
http://www.advozuidhorn.nl/

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/