Advocaat Easterein

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Easterein?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Easterein verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Easterein – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Easterein gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Easterein
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 62 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Easterein, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Spannum, Hinnaard en Baard bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Easterein

Zoek je een professionele en verstandige advocaat in Easterein? Het vinden van de allerbeste advocaat in Easterein is nog niet zo makkelijk. Wij snappen dat het behoorlijke aanbod enerzijds prettig is, maar verder voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij jouw positie, jouw behoefte en jou als individu. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Easterein die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Easterein
 • Ontslag aanvechten in Easterein
 • Personen- en Familierecht advocaat Easterein
 • Arbeidsrecht advocaat Easterein
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Easterein
 • Strafrecht advocaat Easterein
 • Letselschade advocaat Easterein
 • Ondernemingsrecht advocaat Easterein
 • Civielrecht advocaat Easterein
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Easterein

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Easterein

Een advocatenkantoor in Easterein heeft kennis van zaken en ligt fijn dicht in de omgeving. Er zijn allerlei kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Easterein inhuurt, ben je verzekerd van een persoon die je van advies kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is altijd verlangd, maar zeker als het gaat over ingewikkelde juridische problemen waar je normaal vermoedelijk niet zo veel mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Easterein is dat je altijd nog een mens in de buurt hebt. Je hoeft dan niet uren in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Het verschilt logischerwijs per situatie, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is een persoon uit je regio wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Easterein

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Easterein

Los van de aanleiding zijn er meer dan voldoende advocaten in Easterein te vinden. Er is over het algemeen wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw problematiek op te lossen, te verkleinen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die heel erg vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Easterein.

We raden wel altijd aan om allemaal advocaten in Easterein te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun eerdere projecten of discipline. Daarbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Easterein je je het fijnste voelt. De persoonlijke klik is namelijk ongelofelijk doorslaggevend, zeker wanneer de reden tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Door via ons een aanbod aan te vragen, kun je volkomen eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk alleen met gekwalificeerde advocaten in Easterein, zodat je zeker weet dat je een vaardig persoon treft, die jou voortdurend kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Easterein

Een jurist in Easterein mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is van belang om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Als een jurist in Easterein niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn studie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Ga voorafgaand even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Easterein uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou simpelweg zonde zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je zodoende vooraf even fatsoenlijk in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar ook de slimste jurist mag sommige procedures niet voor je vervullen. Hou er dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Easterein?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Easterein.

Letselschade advocaat Easterein

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Easterein wilt inschakelen, echter dit is toch iets te makkelijk gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die juiste letselschade advocaat in Easterein te vinden. Het moet tenslotte wel een specialist zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je een verwonding opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Easterein om je bij te staan. Letselschade is immers echt een vak apart. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Easterein.

Letselschade advocaat Easterein zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Easterein zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Easterein

Indien je op je werkplek tegen sommige narigheden aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Easterein in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Easterein heeft kennis van verschillende arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Alleen een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daarom is het altijd goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Easterein te vinden.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk oplopen. Meestal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Easterein.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Easterein en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Easterein

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Easterein. Ondanks dat een echtscheiding een enorm emotionele gebeurtenis is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Easterein hebben gedurende dit traject. Je zou simpelweg doorgaans even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo informatie aan te vragen over de gevarieerde soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Easterein? Een juiste gegadigde vinden is simpelweg nooit makkelijk geweest. Dit betekent echter niet dat het finaal onmogelijk is. Door de genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Easterein echt volstrekt simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Easterein in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Easterein in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Easterein

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Easterein

Begeleiding was prima

12 mei 2022

De afwikkeling gedurende de procedure was geweldig en zoals gewenst. Super begeleiding gehad.

- Mariska Kuiper

Netjes afgehandeld

2 mei 2022

Vlug de goede persoon gevonden, aangenaam!

- Annemieke van de Veen

Goedkoop is duurkoop

27 april 2022

Na bedonderd te zijn door mijn voormalig advocaat heb ik met advocaatkaart wel een betrouwbare jurist ontdekt. Had ik veel sneller moeten doen.

- Ronald Molenaar

Rechtelijk gewoon top

20 april 2022

De offertes waren snel in huis en nadien inhoudelijk sterk bijgestaan door de jurist.

- Cornelis Bakker

Jurist met kennis

14 april 2022

Onmiskenbaar vakkundige advocaat gevonden. Dit scheelde geweldig veel.

- Leonie Wolters

Procedure gewonnen!

5 april 2022

Rechtvaardigheid in een zaak tegen een leverancier. Tenslotte gewonnen!

- Ilse Huisman

Echtscheiding goed begeleid

31 maart 2022

Ingewikkelde schikking top afgehandeld door raadsman. Dank jullie wel.

- Maarten Meijer

Gerechtigheid!

23 maart 2022

Dankzij mijn uitstekende advocaat eindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende kwestie met mijn toeleveringsbedrijf.

- Femke van de Wal

Procedure gewonnen!

18 maart 2022

Rechtvaardigheid in een zaak tegen een leverancier. Tenslotte gewonnen!

- Bianca Schipper

Uitgelichte advocatenkantoren uit Easterein

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/