Advocaat Spannum

Wil jij een betaalbare advocaat uit Spannum die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Spannum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Spannum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Spannum gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Spannum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 64 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Spannum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Hinnaard, Baaium en Wjelsrijp bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Spannum

Indien je een advocaat in Spannum zoekt, heeft dat meestal een aanleiding. Vaak is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Spannum een nare. Desondanks wil je een handige advocaat in Spannum vinden. Je wilt wel een persoon waar je op kunt bouwen. Een mens die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die inlevingsvermogen toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor rust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of die met het laagste tarief. Toch adviseren wij om enkele partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Spannum is immers de andere niet en de kennisgebieden en tariefstellingen van advocaten lopen dan misschien flink uiteen. Tevens is een jurist dikwijls ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Alleen daardoor al is het zoeken van de voornaamste advocaat in Spannum een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces ontzorgen wij je flink in je speurtocht naar een goede advocaat in Spannum. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Spannum
 • Ontslag aanvechten in Spannum
 • Personen- en Familierecht advocaat Spannum
 • Arbeidsrecht advocaat Spannum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Spannum
 • Strafrecht advocaat Spannum
 • Letselschade advocaat Spannum
 • Ondernemingsrecht advocaat Spannum
 • Civielrecht advocaat Spannum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Spannum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Spannum

Een regionaal advocatenkantoor in Spannum kan absoluut oplossing bieden wanneer je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn diverse kennisgebieden te vinden. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Spannum helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is extra prettig indien het gaat over ingewikkelde juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Spannum heb je natuurlijk een persoon die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet uren in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Afhankelijk van de toestand komt het wel voor dat je je advocaat een aantal keren zult treffen. Dan is een persoon uit je regio wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Spannum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Spannum

Om de passende persoon in te vliegen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Spannum. Advocaten in Spannum zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een daadwerkelijk proces voor de rechter. Het gaat hier dus voornamelijk om dingen die niet zuiver met een fijn gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die juist het gesprek aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Spannum. Beiden partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft desondanks wat meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Spannum jouw beste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Spannum

Een jurist in Spannum mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste advocaat-stage afgerond en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Ga vooraf even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Spannum verricht kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou vanzelfsprekend jammer zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je daarom van tevoren even fatsoenlijk in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Het is fout te denken dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Maar hoe fijn een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij wettig gezien gewoon niet verrichten. Hou daar dus rekening mee gedurende je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Spannum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Spannum.

Letselschade advocaat Spannum

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Spannum wilt inschakelen, echter dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die passende letselschade advocaat in Spannum te vinden. Het moet namelijk wel een professional zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je een verwonding opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Spannum om je bij te staan. Letselschade is wel echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder andere op onderstaande soorten schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan fiets, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Spannum.

Letselschade advocaat Spannum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Spannum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Spannum

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke advies? Dan kan het geen kwaad om via ons moeiteloos wat offertes van diverse advocatenkantoren op te vragen. Dan weet je zeker dat je een kundige arbeidsrecht advocaat in Spannum krijgt toegewezen. In de offerteaanvraag zul je wel een begrijpelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Spannum die jij dan eigenlijk zoekt. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. En zo ben je altijd verzekerd van bekwaam advies op maat.

Daarna hoef je alleen nog maar een consult in te plannen. Dankzij dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is voornamelijk van belang dat je een fijn gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van bepalend belang bij adviezen en bij juridische kwesties.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Spannum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Spannum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Spannum

Het is een van de meest verschrikkelijke omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Natuurlijk is het belangrijk dat voor beiden echtgenoten een degelijke schikking wordt getroffen en dat zaken als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Spannum zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Spannum te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Spannum is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Spannum aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Spannum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Spannum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Spannum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Spannum

Goede juridische hulp

10 mei 2022

Geholpen door iemand die zeer veel met me meeleeft, enorm fijn.

- Jolanda de Bruijn

Goedkoop is duurkoop

6 mei 2022

Na bedonderd te zijn door mijn eerdere raadsman heb ik via advocaatkaart wel een betrouwbare raadsman gevonden. Kost wat meer, maar levert ook flink meer op.

- Suzanne Koning

Zoals bedacht

29 april 2022

Voortreffelijk aanbod ontvangen.

- Ilona Kuiper

Forse schadevergoeding gekregen

23 april 2022

- Manon Bakker

De raadsman was erg bereikbaar

12 april 2022

Prima bereikbare raadsman gekregen, zeer tevreden.

- Dave Prins

Zoals verwacht

6 april 2022

Prima aanbod ontvangen.

- Sylvia Huisman

Had dit veel eerder moeten doen

30 maart 2022

Na bedonderd te zijn door mijn vorige advocaat heb ik via advocaatkaart wel een eerlijke advocaat getroffen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Angela Meijer

Het rechtelijk uitpluizen van de aangelegenheid was noodzakelijk.

22 maart 2022

Er is in onze kwestie door de raadsman gedegen en zorgvuldig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Bedankt.

- Johanna Kuipers

Allerbeste jurist van Holland

20 maart 2022

Ervaarde een fijne klik met mijn advocaat en samen de overwinning behaald voor de rechter.

- Thijs van Beek

Uitgelichte advocatenkantoren uit Spannum

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/