Advocaat Hinnaard

Behoefte aan een betaalbare advocaat uit Hinnaard die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Hinnaard verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Hinnaard – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Hinnaard gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Hinnaard
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 84 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hinnaard, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Spannum, Huns en Baard bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Hinnaard

Ben jij op zoek naar een goede en professionele advocaat in Hinnaard? Het vinden van de allerbeste advocaat in Hinnaard is nog niet zo simpel. Wij snappen dat het stevige aanbod enerzijds fijn is, maar echt voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij begeleiden je om je te helpen met deze selectie en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je voorselectie naar een advocaat in Hinnaard. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Hinnaard die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Hinnaard
 • Ontslag aanvechten in Hinnaard
 • Personen- en Familierecht advocaat Hinnaard
 • Arbeidsrecht advocaat Hinnaard
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Hinnaard
 • Strafrecht advocaat Hinnaard
 • Letselschade advocaat Hinnaard
 • Ondernemingsrecht advocaat Hinnaard
 • Civielrecht advocaat Hinnaard
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Hinnaard

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Hinnaard

Het is nog doorgaans zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Hinnaard inschakelen een verstandige optie is. Het juridische spectrum wijzigt over het algemeen zo vaak, dat het vraagt om een professional die altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Zo zal hij trachten om bijvoorbeeld een geschikte uitkomst te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld in ieder geval om een arbeidsconflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een onenigheid over een contract. Zo goed als elk persoon krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Hinnaard kan je hier geweldig bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Hinnaard. Je wilt wel een begeleiding op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist ook meestal een aardig idee, zo kan een fiscaal jurist je assisteren om zo veel mogelijk kosten te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Hinnaard inzetbaar voor de meeste mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische hulp.

Alle advocatenkantoren uit Hinnaard

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Hinnaard

Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Hinnaard, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Hinnaard zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een daadwerkelijk rechtszitting voor de rechter. Het gaat hier dus voornamelijk om zaken die niet sec met een fatsoenlijk gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die juist de dialoog aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Als je dus eigenlijk een zaak wilt maken van een bepaalde toestand of als je bij voorkeur juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Hinnaard. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar verschillen qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Hinnaard jouw allerbeste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Hinnaard

Er zijn scenario`s waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Hinnaard. Op de allereerste plaats is het mogelijk om sommige werkzaamheden te laten doen door een jurist in Hinnaard. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waar een advocaat niet per sé het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit via een jurist in Hinnaard een optie.

Verifiëer vooraf wel iedere keer even of de rechtszaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Hinnaard verricht kan en mag worden. Het is altijd zonde om twee keer een specialist te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgene voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Hinnaard?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Hinnaard.

Letselschade advocaat Hinnaard

Een letselschade advocaat in Hinnaard kan je assisteren om een passende schadeclaim te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Dat kan zijn vanwege een botsing, een bedrijfsongeval, een medische fout of een overige oorzaak. Een letselschade advocaat in Hinnaard helpt je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letselschade is zodoende een veel breder begrip dan enkel de lichamelijke last die je hebt. En het voornaamste gewin van een letselschade advocaat in Hinnaard is dat hij de hele procedure voor je kan volbrengen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Hinnaard vindt je vrijblijvend, rendabel en eenvoudig via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Hinnaard.

Letselschade advocaat Hinnaard zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Hinnaard zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Hinnaard

Wanneer je op je werkplek tegen sommige narigheden aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Hinnaard in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Hinnaard terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert onafgebroken. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste wijzigingen. Precies daarom is het slim om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Hinnaard.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan behoorlijk in de kosten lopen. Doorgaans ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de onkosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Hinnaard.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Hinnaard en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Hinnaard

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Vanzelfsprekend is het van belang dat voor beiden partners een fatsoenlijke schikking wordt getroffen en dat kwesties als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een scheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Hinnaard zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gemeenschappelijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Hinnaard te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Hinnaard is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Hinnaard veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Hinnaard in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Hinnaard in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Hinnaard

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Hinnaard

Beste advocaat van Nederland

23 augustus 2022

Klikte onmiddellijk aardig en heb samen met mijn advocaat een klinkende overwinning behaald.

- Linda van de Berg

Meest vakkundige advocaat van Nederland

19 augustus 2022

Klikte onmiddellijk aardig en heb samen met mijn advocaat een klinkende zege behaald.

- Nicolaas van de Brink

Heb dankzij mijn jurist een buitengewoon eerlijk geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Had het zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

10 augustus 2022

- David de Vos

Deskundige jurist

6 augustus 2022

Binnen no-time een kundige advocaat. Dankjewel!

- Janneke van Doorn

Prima begeleid van begin tot einde traject

29 juli 2022

Vlotte en pragmatische reacties tijdens het proces. Snelle feedback op de offerte aanvraag.

- Pascal de Graaf

Vertrouwelijke raadsman getroffen

22 juli 2022

Erg deugdelijk en gepast advies ontvangen door de raadsman.

- Marije Scholten

Betrouwbare partner

12 juli 2022

Partij ontdekt die betrouwbaar aanvoelt. Goed!

- Mariska Smeets

Top raadgeving gekregen!

6 juli 2022

Een aanrader, een duidelijk gesprek en juist advies. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Jeffrey Smit

Werkelijke specialist in rechtsgebied

3 juli 2022

Een echte specialist getroffen. Dit zorgde voor erg veel rust.

- Adriaan de Bruijn

Uitgelichte advocatenkantoren uit Hinnaard

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/