Advocaat Baard

Behoefte aan een professionele advocaat in Baard die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Baard verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Baard – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Baard gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Baard
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 63 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Baard, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Hilaard, Blessum en Jorwert bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Baard

Indien je een advocaat in Baard zoekt, heeft dat over het algemeen een aanleiding. Regelmatig gaan juristen gepaard met vervelende gebeurtenissen, waardoor het zoeken van een advocaat in Baard als een bijkomende belemmering ervaren kan worden. Toch wil je een handige advocaat in Baard vinden. Je wilt wel een individu waar je op kunt bouwen. Een mens die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijkerwijs dat het handig is om alles snel achter de rug te hebben en daarom de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om een aantal partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Baard is namelijk de andere niet en de vakgebieden en tariefstellingen van advocaten lopen dan in ieder geval flink uiteen. Ook huur je een jurist meestal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ervaren. Daardoor is het zoeken van een goede advocaat in Baard een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Juist daardoor bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces helpen wij je behoorlijk in je speurtocht naar een goede advocaat in Baard. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Baard
 • Ontslag aanvechten in Baard
 • Personen- en Familierecht advocaat Baard
 • Arbeidsrecht advocaat Baard
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Baard
 • Strafrecht advocaat Baard
 • Letselschade advocaat Baard
 • Ondernemingsrecht advocaat Baard
 • Civielrecht advocaat Baard
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Baard

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Baard

Een plaatselijk advocatenkantoor in Baard kan zeker oplossing bieden wanneer je op zoek bent naar juridische assistentie. Er zijn allerlei expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Baard inhuurt, ben je verzekerd van een individu die je van begeleiding kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is extra prettig wanneer het gaat over lastige juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Baard heb je doorgaans iemand die in de buurt zit. Je hoeft dan niet lang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Afhankelijk van de situatie komt het wel voor dat je je advocaat een aantal keren zult tegenkomen. Dan is het logischerwijs wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Baard

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Baard

Los van de reden zijn er meer dan toereikend advocaten in Baard te vinden. Ongeacht de expertise die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je complicatie kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Baard staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze uiterst vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Desalniettemin is het verstandig om verscheidene advocaten in Baard te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun eerdere projecten of kennisgebied. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat geweldig is en een zeer goedkope advocaat inferieur is. Kijk grotendeels bij welke advocaten in Baard je je het meeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk onvoorstelbaar bepalend, zeker als de drijfveer tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Door via ons een prijsopgave op te vragen, kun je heel gemakkelijk het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je immers uitsluitend de allerbeste advocaten in Baard, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Baard

Er zijn situaties waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Baard. Op de eerste plaats is het denkbaar om sommige taken te laten verrichten door een jurist in Baard. Er zijn wel flink wat juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar meestal gunstiger geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is uiteraard jammer om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Gelukkig is dit langs een jurist in Baard een optie.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Baard de procesvoering feitelijk uit mag voeren. Het is uiteraard zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Baard?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Baard.

Letselschade advocaat Baard

Soms denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Baard voor je te laten werken, maar dat kan wel eens voor problemen zorgen. Door een paar stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk simpeler om een juiste letselschade advocaat in Baard te traceren. Je zoekt logischerwijs wel naar een deskundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je een verwonding opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Baard om je bij te staan. Letselschade is namelijk echt een vak apart. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Schade aan fiets, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Baard.

Letselschade advocaat Baard zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Baard zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Baard

Heb je een stevig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Baard in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Baard heeft kennis van talloze arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Alleen een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste veranderingen. Daarom is het altijd goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Baard te vinden.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de kosten lopen. Over het algemeen ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de onkosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, wanneer je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Baard.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Baard en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Baard

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Vanzelfsprekend is het fundamenteel dat er over en weer geschikte afspraken over de distributie van bezittingen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Baard zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Baard te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Baard is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Baard allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Baard in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Baard in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Baard

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Baard

Voelt goed

14 mei 2022

Betrouwbare partij gevonden die me ondersteunt. Fijn!

- Gerardus Maas

Juridisch gewoon goed

4 mei 2022

De offertes snel na aanvraag binnen en daarom snel en goed juridisch advies ontvangen.

- Wilhelmina van Vliet

Altijd bereikbaar voor aanvragen

27 april 2022

Wij konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor beraad, erg aangenaam.

- Joris Prins

Inhoudelijk en bekwaam.

22 april 2022

De offertes rap na verzoek binnen en daarom snel en kritisch juridisch advies gekregen.

- Wouter van der Linden

Het juridisch onderzoeken van de aangelegenheid was essentieel.

14 april 2022

De rechtszaak is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals wenselijk. Bedankt.

- Petrus Kuijpers

Kennis van regelgeving

10 april 2022

Naar verwachting, veel verstand van zaken.

- Adriana Meijer

Echte autoriteit in rechtsgebied

28 maart 2022

Mijn raadsman had onmiskenbaar flink wat ervaring in zijn discipline. Dat gaf veel zelfvertrouwen gedurende het traject..

- Dirk van de Berg

Uiteindelijk gerechtigheid

24 maart 2022

Na lang wachten tenslotte in het gelijk gesteld.

- Thomas Verbeek

Super verlopen

16 maart 2022

Had in korte tijd een goede aanbieding op maat, fantastisch!

- Ilse Kok

Uitgelichte advocatenkantoren uit Baard

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/