Advocaat Munstergeleen

Wil jij een top advocaat uit Munstergeleen die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Munstergeleen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Munstergeleen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Munstergeleen gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Munstergeleen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Munstergeleen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Oirsbeek, Doenrade en Schinnen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Munstergeleen

Ben je op zoek naar een goede en competente advocaat in Munstergeleen? Het zoeken van de beste advocaat in Munstergeleen is nog niet zo ongecompliceerd. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij complex om de perfecte advocaat in Munstergeleen te zoeken in het stevige aanbod wat er aanwezig is.

Wij assisteren je om je te begeleiden met deze voorselectie en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je expeditie naar een advocaat in Munstergeleen. Wegens deze tips is het een optie om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Munstergeleen die je met alle mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Munstergeleen
 • Ontslag aanvechten in Munstergeleen
 • Personen- en Familierecht advocaat Munstergeleen
 • Arbeidsrecht advocaat Munstergeleen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Munstergeleen
 • Strafrecht advocaat Munstergeleen
 • Letselschade advocaat Munstergeleen
 • Ondernemingsrecht advocaat Munstergeleen
 • Civielrecht advocaat Munstergeleen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Munstergeleen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Munstergeleen

Een advocatenkantoor in Munstergeleen heeft kennis van zaken en ligt aangenaam dicht in de buurt. Er zijn allerlei expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Munstergeleen helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is extra welkom indien het gaat over lastige juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Munstergeleen heb je natuurlijk een mens die in de nabijheid zit. Dat is voordelig, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe wanneer je voor advies langs wilt gaan. Het verschilt altijd per toestand, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal momenten zult zien. Dan is iemand uit je regio wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Munstergeleen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Munstergeleen

Los van de oorzaak zijn er meer dan toereikend advocaten in Munstergeleen te vinden. Er is over het algemeen wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw kwesties op te lossen, te verminderen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Advocaten in Munstergeleen staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze zeer competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Evengoed is het goed om allemaal advocaten in Munstergeleen te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er enigszins verschil tussen de tariefstellingen van advocaten. Hierbij moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Munstergeleen je je het fijnste voelt. Deze persoonlijke klik is essentieel, het inhuren van een advocaat is namelijk een enorm persoonlijke bezigheid.

Wanneer je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je rechtstreeks een passend aanbod. Wij werken immers alleen met gekwalificeerde advocaten in Munstergeleen, zodat je zeker weet dat je een kundig individu treft, die jou voortdurend kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Munstergeleen

Een jurist in Munstergeleen mag zich niet altijd een advocaat noemen. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste stage afgerond en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Ga van tevoren even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Munstergeleen uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheiding als voorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou simpelweg vervelend zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op bekwaamheid er aangeboden worden, indien je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn hele juiste juristen en zeer erbarmelijke advocaten. Maar hoe prima een jurist ook is, sommige procedures mag hij wettig gezien gewoonweg niet uitvoeren. Hou er dus rekening mee bij je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Munstergeleen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Munstergeleen.

Letselschade advocaat Munstergeleen

Een letselschade advocaat in Munstergeleen kan je bijstaan om een treffende schadevordering te krijgen, wanneer je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen verder een andere reden hebben. Een letselschade advocaat in Munstergeleen helpt je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus veel verder dan alleen het leed wat je oploopt en de kosten qua revalidatie of een operatie. En het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Munstergeleen is dat hij de hele procesvoering voor je kan volbrengen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan louter nog maar te focussen op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Munstergeleen vindt je vrijblijvend, goedkoop en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Munstergeleen.

Letselschade advocaat Munstergeleen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Munstergeleen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Munstergeleen

Heb je een pittig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Munstergeleen in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Munstergeleen terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert onafgebroken. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Precies vandaar is het goed om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Munstergeleen.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de kosten lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijkerwijs dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Munstergeleen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Munstergeleen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Munstergeleen

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Logischerwijs is het belangrijk dat er over en weer goede afspraken over de distributie van bezittingen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Munstergeleen zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Munstergeleen te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Munstergeleen is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Munstergeleen flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Munstergeleen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Munstergeleen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Munstergeleen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Munstergeleen

Scheiding tot fijn einde gebracht

1 juni 2024

Dankzij mijn raadsman geen problemen gekregen tijdens de echtscheiding van mijn levenspartner.

- Marjolein de Lange

Zijn geweldig bijgestaan in de zaak

23 mei 2024

De begeleiding gedurende de zaak was super en zoals gewenst. Super begeleiding gekregen.

- Wilhelmina van Beek

Inhoudelijk en bekwaam.

17 mei 2024

De offertes rap na verzoek binnenshuis en daarom snel en prima rechtelijk advies gekregen.

- Marloes Evers

Hele zaak vakkundig begeleid

11 mei 2024

Vlotte en directe behandeling van de procedure. Ook snel antwoord op aanvraag van de offertes.

- Wilhelmina Kramer

Zijn super bijgestaan in de zaak

1 mei 2024

Een eerlijke begeleiding in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gekregen.

- Jessica Jacobs

Begeleiding was geweldig

24 april 2024

De afhandeling gedurende de zaak was prima en zoals gewenst. Top begeleiding gehad.

- René van den Broek

Uitermate professioneel

19 april 2024

Een werkelijke pro getroffen. Dit zorgde voor enorm veel kalmte.

- Laura de Ruiter

Kennis van zaken

8 april 2024

Zoals vermoed, heel erg professioneel.

- Dennis van der Meulen

Kennis van de wet

31 maart 2024

Zoals gewenst, uitermate kundig.

- Jacob Smeets

Uitgelichte advocatenkantoren uit Munstergeleen

Advocatenpraktijk Nymeijer

Agnes Printhagenstraat 32
6161 EK Geleen
Nederland

046 474 0296
http://www.advocaatnymeijer.nl/

Nostimos Letselschade deskundigen Geleen

Prins de Lignestraat 30
6161 CZ Geleen
Nederland

046 451 2401
http://www.nostimos-letselschadedeskundigen.nl/

Advocatenkantoor Kempen

Augustinusstraat 47
6161 AJ Geleen
Nederland

046 475 9090
http://www.advocatenkantoor-kempen.nl/