Advocaat Geleen

Ben jij op zoek naar een topper voor ondersteuning in de wet in Geleen?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Geleen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Geleen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Geleen gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Geleen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 94 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Geleen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Beek, Spaubeek en Puth bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Geleen

Het mag helder zijn dat je indien je een advocaat in Geleen zoekt, je doorgaans niet in een beste bui bent. Meestal gaan advocaten gepaard met vervelende incidenten, waardoor het opsporen van een advocaat in Geleen als een extra drempel ervaren kan worden. Desondanks is het zoeken van de juiste advocaat in Geleen een project die belangrijk is. Je wilt namelijk een individu waar je op kunt bouwen. Een persoon die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijk dat het verstandig is om alles direct achter de rug te hebben en daarom de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Toch raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat wel behoorlijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Geleen en de andere, op het gebied van prijzen en kennisgebieden. Daarnaast is een jurist veelal ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Enkel daarom al is het zoeken van de voornaamste advocaat in Geleen een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces helpen wij je fors in je expeditie naar een geschikte advocaat in Geleen. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Geleen
 • Ontslag aanvechten in Geleen
 • Personen- en Familierecht advocaat Geleen
 • Arbeidsrecht advocaat Geleen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Geleen
 • Strafrecht advocaat Geleen
 • Letselschade advocaat Geleen
 • Ondernemingsrecht advocaat Geleen
 • Civielrecht advocaat Geleen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Geleen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Geleen

Een regionaal advocatenkantoor in Geleen kan absoluut uitkomst bieden als je op zoek bent naar juridische hulp. Binnen de advocatuur zijn allerlei expertisegebieden te vinden. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Geleen inhuurt, ben je verzekerd van een persoon die je van begeleiding kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is doorgaans gewild, maar vooral indien het gaat over uitdagende juridische kwesties waar je gebruikelijk waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Geleen heb je natuurlijk iemand die in de omgeving zit. Dat is praktisch, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe als je voor raadgeving langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het wel voor dat je je advocaat meerdere keren zult treffen. Dan is het logischerwijs wel zo fijn als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Geleen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Geleen

Los van de reden zijn er meer dan toereikend advocaten in Geleen te vinden. Er is doorgaans wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw problemen op te lossen, te verkleinen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die uitermate deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Geleen.

Toch is het goed om verscheidene advocaten in Geleen te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er nogal onderscheid tussen de tarieven van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat klasse is en een hele goedkope advocaat ondeugdelijk is. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Geleen je je het prettigste voelt. Deze persoonlijke klik is beslissend, het huren van een advocaat is namelijk een geweldig persoonlijke bezigheid.

Indien je via ons vrijblijvend een aanbieding aanvraagt, krijg je snel een fatsoenlijk aanbod. Langs ons krijg je namelijk alleen de allerbeste advocaten in Geleen, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Geleen

Een jurist in Geleen mag zich niet altijd een advocaat noemen. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde advocaat-stage afgesloten en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Geleen, kijk dan ten eerste zorgvuldig of de zaak die je wilt opstarten ook door middel van een jurist gedaan kan worden. En echtscheiding onder andere, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou natuurlijk zonde zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij verenigingen en welke garanties op kwaliteit er aangeboden worden, voor je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is verkeerd te denken dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn zeer geschikte juristen en zeer incompetente advocaten. Maar ook de slimste jurist mag een paar procedures niet voor je voltrekken. Het is derhalve van belang om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Geleen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Geleen.

Letselschade advocaat Geleen

Mogelijkerwijs denk je dat het verstandig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Geleen voor je te laten beginnen, echter dit kan tevens voor narigheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die geschikte letselschade advocaat in Geleen te vinden. Het moet toch wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Indien je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Geleen die gespecialiseerd zijn in het bijspringen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Geleen.

Letselschade advocaat Geleen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Geleen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Geleen

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raadgeving? Dan kan het geen kwaad om via ons gratis wat offertes van diverse advocatenkantoren op te vragen. Dan weet je zeker dat je een kundige arbeidsrecht advocaat in Geleen krijgt aangewezen. Het helpt dan wel als je ruwweg weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. Deskundigheid is immers wel erg aangenaam voor bij juridische aangelegenheden.

Daarna hoef je puur nog maar een kennismaking in te plannen. Door dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is wel belangrijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die dikwijls met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van bepalend belang bij adviezen en bij juridische affaires.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Geleen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Geleen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Geleen

Een scheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en nare affaire, ook indien je degelijk uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het fundamenteel dat voor beiden partners een eerlijke vereffening wordt getroffen en dat zaken als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Geleen zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer tezamen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Geleen te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Geleen is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Geleen flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Geleen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Geleen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Geleen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Geleen

Eind goed, al goed

7 september 2023

Eindelijk mijn gelijk gekregen.

- Tessa Smits

Eind goed, al goed

30 augustus 2023

Tenslotte mijn gelijk gekregen.

- Marloes Wolters

Zoals bedacht

27 augustus 2023

Aanbieding was keurig.

- Astrid van de Pol

Advocaat met kennis

17 augustus 2023

Ontzettend handig rechtelijk raadgeving op maat ontvangen. Dat scheelde zeer veel.

- Paul van de Wal

Ontslag op staande voet afgewend

13 augustus 2023

Op het nippertje onrechtvaardig ontslag kunnen beletten.

- Erwin de Vries

Gauw de goede specialist ontdekt

26 juli 2023

Na de offertes snel de passende keuze kunnen maken. Contact volgde snel.

- Miranda Peters

Goed geregeld.

17 juli 2023

Rap en duidelijk afgehandeld. Dank!

- Erik van Dongen

Enorm vakkundig

12 juli 2023

Mijn advocaat had onmiskenbaar flink wat ervaring in zijn discipline. Dit zorgde voor zeer veel rust.

- Eveline Bosman

Geen nummer, menselijke behandeling

9 juli 2023

Zeer klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Geweldig.

- Daniëlle Hoekstra

Uitgelichte advocatenkantoren uit Geleen

Professionals Geleen

Marisstraat 26
6165 AS Geleen
Nederland

0800-12128
https://professionalsgeleen.nl/advocaat

Crombag Oehlen Advocaten

Wolfeynde 4
6191 EB Beek
Nederland

046 457 0820
http://www.crombagoehlen.nl/

Clerx Van Roy Advocaten

Van Sonsbeecklaan 48
6191 JM Beek
Nederland

046 436 3388
http://www.clerxvanroyadvocaten.nl/