Advocaat Geelbroek

Behoefte aan een betaalbare advocaat uit Geelbroek die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Geelbroek verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Geelbroek – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Geelbroek gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Geelbroek
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Geelbroek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Eleveld, Deurze en Ekehaar bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Geelbroek

Als je een advocaat in Geelbroek zoekt, heeft dat gewoonlijk een reden. Meestal gaan advocaten samen met nare gebeurtenissen, waardoor het zoeken van een advocaat in Geelbroek als een extra belemmering ervaren kan worden. Desondanks wil je een verstandige advocaat in Geelbroek vinden. Je wilt namelijk iemand waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het gebied waar jij juridische ondersteuning bij nodig hebt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor rust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of die met het laagste tarief. Toch adviseren wij om meerdere partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Geelbroek is namelijk de andere niet en de kennisgebieden en kosten van advocaten lopen dan misschien flink uiteen. Ook huur je een advocaat meestal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ondervinden. Dus is het kiezen van een geschikte advocaat in Geelbroek een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Uitgerekend daardoor bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces ontzorgen wij je fors in je expeditie naar een verstandige advocaat in Geelbroek. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Geelbroek
 • Ontslag aanvechten in Geelbroek
 • Personen- en Familierecht advocaat Geelbroek
 • Arbeidsrecht advocaat Geelbroek
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Geelbroek
 • Strafrecht advocaat Geelbroek
 • Letselschade advocaat Geelbroek
 • Ondernemingsrecht advocaat Geelbroek
 • Civielrecht advocaat Geelbroek
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Geelbroek

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Geelbroek

Een advocatenkantoor in Geelbroek heeft kennis van dingen en ligt lekker dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn verschillende expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Geelbroek helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is extra welkom als het gaat over lastige juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Geelbroek is dat je doorgaans een mens in de buurt hebt. Je hoeft dan niet uren in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Het verschilt uiteraard per toestand, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo handig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Geelbroek

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Geelbroek

Het is van belang dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Geelbroek, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Als je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Geelbroek. Het gaat hier dus primair om affaires die niet sec met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Indien je een conflict eerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer goed van pas.

Indien je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde situatie of wanneer je het liefste juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende gevallen uitkomen bij advocaten in Geelbroek. Beide partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft ongetwijfeld enigszins meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Geelbroek jouw beste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Geelbroek

Ga indien je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Geelbroek. Op de allereerste plaats is het bespreekbaar om sommige taken te laten verrichten door een jurist in Geelbroek. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waar een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en vandaar niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is uiteraard jammer om heel veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Een jurist in Geelbroek kan je hierbij helpen.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Geelbroek de rechtszaak echt uit mag voeren. Je wilt altijd voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgene voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Geelbroek?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Geelbroek.

Letselschade advocaat Geelbroek

Een letselschade advocaat in Geelbroek kan je begeleiden om een redelijke schadevordering te krijgen, als je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen bovendien een andere reden hebben. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Geelbroek je op weg. Je kunt dan denken aan als voorbeeld:

 • Beschadiging aan fiets, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus behoorlijk verder dan enkel het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een operatie. En het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Geelbroek is dat hij de gehele rechtszaak voor je kan volbrengen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Jouw focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Geelbroek vindt je vrijblijvend, gunstig en ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Geelbroek.

Letselschade advocaat Geelbroek zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Geelbroek zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Geelbroek

Heb je een geschil met je werk of werknemer en ben je op zoek naar begeleiding? Dan kan het geen kwaad om via ons snel wat offertes van meerdere advocatenkantoren aan te vragen. Louter zo kom je aan een juiste arbeidsrecht advocaat in Geelbroek. In de aanvraag zul je wel een duidelijk plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Geelbroek die jij dan echt zoekt. Zo kom je namelijk sneller tot iemand die je werkelijk kan helpen met je uitdaging. En zo ben je ook verzekerd van vakkundig advies op maat.

Hierna hoef je puur nog maar een consult in te plannen. Door dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is vooral van belang dat je een goed gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt wel vol vertrouwen met je advocaat de juridische zaken gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Geelbroek.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Geelbroek en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Geelbroek

Het is een van de meest verschrikkelijke omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Uiteraard is het van belang dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van bezittingen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Geelbroek zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Geelbroek te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Geelbroek is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Geelbroek flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Geelbroek in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Geelbroek in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Geelbroek

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Geelbroek

Persoonlijk bijgestaan

8 juni 2024

Zeer klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Monique Hendriks

Voelt vertrouwd

1 juni 2024

Betrouwbare partij gevonden die me ondersteunt. Fantastisch!

- Marieke Kuipers

Direct een kundige prof

22 mei 2024

Na de offertes vlug de goede keuze kunnen maken. Gesprek volgde snel.

- Nicolaas Wolters

Snel een kundige prof

14 mei 2024

Na de offertes razendsnel de passende keuze kunnen maken. Gesprek volgde gauw.

- Esther van der Horst

Uitblinker in zijn vakgebied

5 mei 2024

Een lastige periode afgerond na het ontstaan van letselschade, maar de schadevergoeding was behoorlijk, door mijn advocaat!

- Janneke van den Broek

Echtscheiding goed begeleid

1 mei 2024

Complexe regeling top afgehandeld door raadsman. Dank u wel.

- Sander van der Meer

Afhandeling was fantastisch

27 april 2024

Een eerlijke afhandeling in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Eersterangs begeleiding gehad.

- Bram van Veen

Top geregeld

17 april 2024

Had in korte periode een goeie offerte op maat, top!

- Marjolein van Dijk

Eenvoudig uitstekend

9 april 2024

Uitstekende advocaat, zoals ik had gewenst.

- Adriana Vink

Uitgelichte advocatenkantoren uit Geelbroek

Doornbos Suringar Wiersema Advocaten

Oosterhoutstraat 7
9401 NA Assen
Nederland

0592 317 676
http://www.dswadvocaten.nl/

LM advocaten

Noordersingel 7
9401 JV Assen
Nederland

0592 200 003
https://lmadvocaten.nl/

Bosma Cs Advocaten

Stationsstraat 31
9401 KW Assen
Nederland

0592 314 996
http://www.bosmacsadvocaten.nl/