Advocaat Uithuizen

Wil jij een ijzersterke advocaat in Uithuizen die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Uithuizen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Uithuizen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Uithuizen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Uithuizen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Uithuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Eppenhuizen, Zandeweer en Rottum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Uithuizen

Ben jij op zoek naar een goede en competente advocaat in Uithuizen? Het kan onaangenaam zijn om de juiste advocaat in Uithuizen te vinden voor juridische aangelegenheden. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij complex om de perfecte advocaat in Uithuizen te vinden in het grote aanbod wat er te vinden is.

Wij helpen je om je te helpen met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je zoektocht naar een advocaat in Uithuizen. Vanwege deze tips is het mogelijk om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Uithuizen die je met alle mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Uithuizen
 • Ontslag aanvechten in Uithuizen
 • Personen- en Familierecht advocaat Uithuizen
 • Arbeidsrecht advocaat Uithuizen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Uithuizen
 • Strafrecht advocaat Uithuizen
 • Letselschade advocaat Uithuizen
 • Ondernemingsrecht advocaat Uithuizen
 • Civielrecht advocaat Uithuizen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Uithuizen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Uithuizen

Men vraagt zich regelmatig af hoezo het inschakelen van een advocatenkantoor in Uithuizen een handig besluit is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al snel een specialist vereist, om je bij een juridisch traject of conflict bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om als voorbeeld een gunstige uitgangspositie voor je te behalen bij een scheiding. Maar ook bij een stevig arbeidsconflict komt een advocaat meestal aardig van pas. Denk hier aan een problematiek met het arbeidsloon of bij een geforceerd ontslag. Vrijwel elk persoon krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Uithuizen kan je hier ideaal bij helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Uithuizen. Je wilt immers een advies op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor bedrijven of personen met flink wat vermogen helpt een fiscaal jurist als voorbeeld ook om veel geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Uithuizen werkbaar voor de meeste mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische begeleiding.

Alle advocatenkantoren uit Uithuizen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Uithuizen

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Uithuizen die je ook kunnen assisteren, los van je vraagstuk. Er is meestal wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw narigheden op te lossen, te verminderen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Advocaten in Uithuizen staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze heel erg vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om allemaal advocaten in Uithuizen te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er nogal verschil tussen de tariefstellingen van advocaten. Daarbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Uithuizen je je het prettigste voelt. De persoonlijke klik is immers enorm belangrijk, zeker als de motivatie tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Door via ons een offerte aan te vragen, kun je zeer eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je immers uitsluitend de beste advocaten in Uithuizen, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Uithuizen

Er zijn gevallen waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Uithuizen. Op de eerste plaats is het een optie om bepaalde taken te laten uitvoeren door een jurist in Uithuizen. Je kunt dan denken aan zaken waarbij een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk zonde om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een procedure, je wilt het liefst snel een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Een jurist in Uithuizen kan je daarbij helpen.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Uithuizen de rechtszaak feitelijk uit mag voeren. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Uithuizen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Uithuizen.

Letselschade advocaat Uithuizen

Loop je bij een ongeluk waarin een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Uithuizen je assisteren. Het kan zijn wegens een aanrijding, een ander ongeval, een medische fout of een andere aanleiding. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Uithuizen je verder. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Rouw door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade mogelijk veel verder dan uitsluitend het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een medische ingreep. En het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Uithuizen is dat hij de gehele rechtszaak voor je kan vervullen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Jouw focus kan dan puur op je revalidatie liggen. Een voordelige en competente letselschade advocaat in Uithuizen vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Uithuizen.

Letselschade advocaat Uithuizen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Uithuizen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Uithuizen

Als je op je werkplek tegen bepaalde problemen aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Uithuizen in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Uithuizen terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Louter een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste veranderingen. Juist vandaar is het goed om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Uithuizen.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de kosten lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijkerwijs dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Uithuizen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Uithuizen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Uithuizen

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Natuurlijk is het belangrijk dat voor beiden echtgenoten een eerlijke regeling wordt getroffen en dat kwesties als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Uithuizen zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gemeenschappelijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Uithuizen te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Uithuizen is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Uithuizen flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Uithuizen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Uithuizen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Uithuizen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Uithuizen

Stevige schadevergoeding gekregen

31 mei 2024

- Sharon van Vliet

Goede juridische bijstand

21 mei 2024

Geholpen door een professional die heel erg met me meeleeft, heel prettig.

- Michel Scholten

Daadwerkelijk een deskundige

14 mei 2024

Dankzij mijn advocaat een sterke zaak opgebouwd en een flinke schadeloosstelling gekregen voor opgelopen letselschade.

- Diana de Haan

Goedkoop is duurkoop

7 mei 2024

Na opgelicht te zijn door mijn vroegere jurist heb ik dankzij advocaatkaart wel een betrouwbare jurist gevonden. Had ik veel sneller moeten doen.

- Robertus Kuiper

Geding netjes begeleid

30 april 2024

Vakkundige hulp gekregen tijdens proces via advocaatkaart. Dank!

- Miranda de Leeuw

Top advies gekregen!

25 april 2024

Onbetwistbaar advies gekregen, oprecht blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade zaak goed geregeld.

- Deborah Hoekstra

Juridisch gewoon goed

19 april 2024

De offertes vlot na verzoek binnen en daardoor snel en prima rechtelijk advies ontvangen.

- Eva van Beek

Uiteindelijk gerechtigheid

12 april 2024

Na lang afwachten eindelijk in het gelijk gesteld.

- Simon Bos

Goedkoop is duurkoop

6 april 2024

Na opgelicht te zijn door mijn voormalige advocaat heb ik met advocaatkaart wel een betrouwbare advocaat gevonden. Kost wat meer, maar levert ook flink meer op.

- Joyce Peeters

Uitgelichte advocatenkantoren uit Uithuizen

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/