Advocaat Ewijk

Ben jij opzoek naar een ijzersterke advocaat uit Ewijk die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Ewijk verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Ewijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Ewijk gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Ewijk
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ewijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wageningen, Homoet en Slijk Ewijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Ewijk

Als je een advocaat in Ewijk zoekt, heeft dat meestal een reden. Veelal gaan advocaten gepaard met vervelende gebeurtenissen, waardoor het opsporen van een advocaat in Ewijk als een extra belemmering ervaren kan worden. Desondanks wil je een handige advocaat in Ewijk vinden. Je wilt wel iemand waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het gebied waar jij juridische hulp bij benodigd hebt. En een individu die inlevingsvermogen toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Je denkt mogelijkerwijs dat het slim is om alles direct achter de rug te hebben en hierdoor de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of diegene met het goedkoopste uurtarief. Toch adviseren wij om verscheidene partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Ewijk is immers de andere niet en de vakgebieden en tariefstellingen van advocaten lopen dan misschien flink uiteen. Hiernaast is een jurist meestal ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Vandaar is het zoeken van een juiste advocaat in Ewijk een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Precies daardoor bestaat Advocaatkaart. Wij helpen je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Ewijk je een jurist vindt die bij jou en je situatie past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Ewijk
 • Ontslag aanvechten in Ewijk
 • Personen- en Familierecht advocaat Ewijk
 • Arbeidsrecht advocaat Ewijk
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Ewijk
 • Strafrecht advocaat Ewijk
 • Letselschade advocaat Ewijk
 • Ondernemingsrecht advocaat Ewijk
 • Civielrecht advocaat Ewijk
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Ewijk

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Ewijk

Een advocatenkantoor in Ewijk heeft kennis van zaken en ligt lekker dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn diverse kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Ewijk inhuurt, ben je verzekerd van een persoon die je van advies kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is over het algemeen gewild, maar voornamelijk als het gaat over uitdagende juridische problemen waar je normaliter vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Ewijk heb je doorgaans iemand die in de buurt zit. Dat is efficiënt, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe indien je voor raadgeving langs wilt gaan. Het verschilt natuurlijk per situatie, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat enkele momenten zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo verstandig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Ewijk

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Ewijk

Om de geschikte personen in te schakelen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Ewijk. Advocaten in Ewijk zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een werkelijk geding voor de rechter. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een fijn gesprek. Wanneer je een aanvaring allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer goed van pas.

Als je dus eigenlijk een zaak wilt maken van een bepaalde toestand of wanneer je graag juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende situaties uitkomen bij advocaten in Ewijk. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar variëren qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Ewijk jouw beste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Ewijk

Een jurist in Ewijk is niet altijd een advocaat. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Wanneer een jurist in Ewijk niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn studie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Ewijk, kijk dan ten eerste zorgvuldig of de procedure die je wilt opstarten ook middels een jurist volbracht kan worden. Juristen zijn bijvoorbeeld niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je derhalve van tevoren even fatsoenlijk in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Het is onjuist aan te nemen dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Maar hoe fatsoenlijk een jurist ook is, een paar procedures mag hij rechtmatig gezien gewoon niet uitvoeren. Hou er dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Ewijk?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Ewijk.

Letselschade advocaat Ewijk

Een letselschade advocaat in Ewijk kan je bijstaan om een redelijke schadeclaim te krijgen, wanneer je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen ook een andere oorzaak hebben. Een letselschade advocaat in Ewijk helpt je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letsel mogelijk behoorlijk verder dan louter het verdriet wat je oploopt en de kosten qua herstel of een operatie. En het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Ewijk is dat hij de gehele rechtszaak voor je kan vervullen, zodat je er zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je focus kan dan regelrecht op je revalidatie liggen. Ook een letselschade advocaat in Ewijk vindt je vrijblijvend, voordelig en simpel via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Ewijk.

Letselschade advocaat Ewijk zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Ewijk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Ewijk

Als je op je werk tegen bepaalde problemen aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Ewijk in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Ewijk heeft verstand van aparte arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Louter een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste veranderingen. Daardoor is het altijd goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Ewijk te zoeken.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk stijgen. Gemiddeld ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te voldoen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Ewijk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Ewijk en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Ewijk

Het is een van de meest vervelende omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Uiteraard is het belangrijk dat voor beiden echtgenoten een fatsoenlijke overeenkomst wordt getroffen en dat zaken als de inventaris naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Ewijk zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Ewijk te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Ewijk is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Ewijk allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en vrijblijvend verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Ewijk in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Ewijk in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Ewijk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Ewijk

Vertrouwelijke raadsman getroffen

21 februari 2024

Erg vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de advocaat.

- Robin Hoekstra

Rechtvaardigheid!

17 februari 2024

Dankzij mijn voortreffelijke raadsman eindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende kwestie met mijn toeleveringsbedrijf.

- Kevin Postma

Heb door mijn raadsman een buitengewoon fatsoenlijk geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Het leed is daardoor veel lager.

4 februari 2024

- Hendrik van der Meulen

Snel een kundige professional

24 januari 2024

Na verzoek van de offertes kwam ik vlot in gesprek met een partij die exact wist wat mijn zaak benodigd had.

- Anna Groen

Stevige schadeloosstelling gekregen

19 januari 2024

- Cindy Gerritsen

Een prof die weet waar hij het over heeft

9 januari 2024

Vlug de juiste man gevonden. Bedankt!

- René Kuijpers

We zijn persoonlijk bijgestaan

1 januari 2024

Iedere stap werd kritisch gefundeerd in de rechtbank. Zeer tevreden met het traject.

- Steven van Doorn

Gauw de passende specialist getroffen

29 december 2023

Na de offertes razendsnel de juiste keuze kunnen maken. Contact volgde gauw.

- Martijn Post

Forse schade-uitkering bij letsel

18 december 2023

- Johannes de Leeuw

Uitgelichte advocatenkantoren uit Ewijk

Belastingadviseur Nijmegen | KLX Fiscaal

Korenpad 1
6534 AS Nijmegen
Nederland

024 820 0958
http://www.klxfiscaal.nl/

MaasWaal Advocaten

Van Heemstraweg 81
6641 AB Beuningen
Nederland

024 675 1581
http://www.mw-advocaten.nl/

Bonnier Advocaten

Saltshof 1006
6604 EA Wijchen
Nederland

024 366 1735
https://www.bonnieradvocaten.nl/