Advocaat Finkum

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Finkum?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Finkum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Finkum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Finkum gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Finkum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 66 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Finkum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Oude Bildtzijl, Oude Leije en Marrum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Finkum

Zoek je een gekwalificeerde en juiste advocaat in Finkum? Het kan onaangenaam zijn om de geschikte advocaat in Finkum te vinden voor juridische zaken. Wij begrijpen dat het behoorlijke aanbod enerzijds fijn is, maar verder voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

Wij assisteren je om je te helpen met deze selectie en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je zoektocht naar een advocaat in Finkum. Vanwege deze tips is het een optie om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Finkum die je met alle mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Finkum
 • Ontslag aanvechten in Finkum
 • Personen- en Familierecht advocaat Finkum
 • Arbeidsrecht advocaat Finkum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Finkum
 • Strafrecht advocaat Finkum
 • Letselschade advocaat Finkum
 • Ondernemingsrecht advocaat Finkum
 • Civielrecht advocaat Finkum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Finkum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Finkum

Men vraagt zich herhaaldelijk af hoezo het regelen van een advocatenkantoor in Finkum een goed besluit is. Het juridische spectrum verandert gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een prof die immer op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om bijvoorbeeld een voorspoedige uitgangspositie voor je te verwerven bij een scheiding. Maar ook bij een flink conflict komt een advocaat meestal goed van pas. Denk hier aan een problematiek met het loon of bij een gedwongen ontslag. Zo goed als elk persoon krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Finkum kan je hier ideaal bij helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Finkum. Dit komt vooral door het feit dat iemand hier het liefste juridisch raadgeving wilt hebben over die specifieke zaak. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist ook doorgaans een goed concept, zo kan een belastingtechnisch jurist je assisteren om zoveel mogelijk kosten te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Finkum nuttig voor allemaal mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische steun.

Alle advocatenkantoren uit Finkum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Finkum

Om de juiste personen in te schakelen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Finkum. Als je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Finkum. Het gaat hier dus voornamelijk om zaken die niet alleen met een fijn gesprek opgelost kunnen worden. Indien je een onenigheid eerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer goed van pas.

Wanneer je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde toestand of wanneer je bij voorkeur juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meeste gevallen uitkomen bij advocaten in Finkum. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar variëren qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Finkum jouw voornaamste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Finkum

Een jurist in Finkum mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Wanneer een jurist in Finkum niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Ga voorafgaand even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Finkum uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheiding als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou uiteraard zonde zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je derhalve vooraf even goed in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is incorrect te denken dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Maar ook de allerbeste jurist mag een paar procedures niet voor je uitvoeren. Hou daar dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Finkum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Finkum.

Letselschade advocaat Finkum

Een letselschade advocaat in Finkum kan je assisteren om een redelijke claim te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Het kan zijn wegens een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische fout of een overige reden. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Finkum je op weg. Je moet dan denken aan onder andere:

 • Schade aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letsel daarom behoorlijk verder dan alleen het leed wat je oploopt en de kosten qua revalidatie of een operatie. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Finkum is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan louter nog maar te richten op een snel herstel. Een goedkope en professionele letselschade advocaat in Finkum vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Finkum.

Letselschade advocaat Finkum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Finkum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Finkum

Heb je een fors conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Finkum in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Finkum terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daarom is het iedere keer slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Finkum te zoeken.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de papieren lopen. Meestal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te voldoen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Finkum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Finkum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Finkum

Een echtscheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en verschrikkelijke kwestie, ook als je goed uit elkaar gaat. Natuurlijk is het van belang dat voor beiden echtgenoten een eerlijke vereffening wordt getroffen en dat dingen als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook veel kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Finkum zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Finkum te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Finkum is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Finkum aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Finkum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Finkum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Finkum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Finkum

Convenant opgesteld

11 mei 2022

Convenant was zo afgehandeld. Super!

- Marieke van de Berg

Flinke vergoeding gekregen

6 mei 2022

- Marinus Kramer

Goedkoop is duurkoop

26 april 2022

Na opgelicht te zijn door mijn voormalige raadsman heb ik door advocaatkaart wel een eerlijke advocaat gevonden. Had ik veel sneller moeten doen.

- Lisette Brouwer

Razendsnel een vakkundige prof

24 april 2022

Na de offertes gauw de passende keuze kunnen maken. Gesprek volgde gauw.

- Bianca Vermeulen

Inderdaad zoals verwacht

14 april 2022

Perfect aanbod ontvangen.

- Marleen Meijer

Gehele aangelegenheid vakkundig begeleid

9 april 2022

Snelle en pragmatische reacties tijdens het proces. Tevens snel antwoord op aanvraag van de offertes.

- Steven van den Bosch

Simpelweg goed

28 maart 2022

Hoopte al dat mijn jurist zo degelijk zou zijn.

- Edwin Kuijpers

Zijn prima bijgestaan in de procedure

25 maart 2022

De afhandeling gedurende de zaak was geweldig en zoals gewenst. Super begeleiding gekregen.

- Annemarie Mulder

Dreigend ontslag afgewend

14 maart 2022

Op het nippertje onterecht ontslag kunnen beletten.

- Judith Visser

Uitgelichte advocatenkantoren uit Finkum

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Lawyers

Willemskade 7
8911 AW Leeuwarden
Nederland

058 212 1464
https://www.vandersluisvanderzeekalmijn.nl/