Advocaat Marrum

Ben jij op zoek naar een topper voor ondersteuning in de wet in Marrum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Marrum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Marrum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Marrum gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Marrum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 70 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Marrum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wanswert, Ferwert en Hegebeintum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Marrum

Zoek je een professionele en verstandige advocaat in Marrum? Het kan moeilijk zijn om de passende advocaat in Marrum te zoeken voor juridische aangelegenheden. Wij begrijpen dat het forse aanbod enerzijds prettig is, maar verder voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij jouw situatie, jouw benodigdheden en jou als individu. Door deze tips is het mogelijk om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Marrum die je met de meeste mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Marrum
 • Ontslag aanvechten in Marrum
 • Personen- en Familierecht advocaat Marrum
 • Arbeidsrecht advocaat Marrum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Marrum
 • Strafrecht advocaat Marrum
 • Letselschade advocaat Marrum
 • Ondernemingsrecht advocaat Marrum
 • Civielrecht advocaat Marrum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Marrum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Marrum

Een regionaal advocatenkantoor in Marrum kan absoluut uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische begeleiding. Er zijn allerlei kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Marrum inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van raadgeving kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is extra fijn wanneer het gaat over ingewikkelde juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Marrum heb je altijd nog iemand die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet uren in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt natuurlijk per toestand, maar de kans bestaat dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is iemand uit je regio wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Marrum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Marrum

Onafhankelijk van de oorzaak zijn er meer dan toereikend advocaten in Marrum te vinden. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je complicatie kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Marrum staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze heel erg vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Evengoed is het verstandig om allemaal advocaten in Marrum te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun eerdere projecten of kennisgebied. Bovendien moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in Marrum je je het meeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is doorslaggevend, het inhuren van een advocaat is wel een geweldig persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbod op te vragen, kun je enorm makkelijk het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Marrum, zodat je zeker weet dat je een kundig individu treft, die jou altijd kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Marrum

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Marrum. Op de eerste plaats is het denkbaar om sommige werkzaamheden te laten uitvoeren door een jurist in Marrum. Er zijn wel enkele juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar meestal beter geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en vandaar niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is natuurlijk jammer om erg veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Een jurist in Marrum kan je daarbij helpen.

Bekijk vooraf wel over het algemeen even of de rechtszaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Marrum uitgevoerd kan en mag worden. Je wilt natuurlijk voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist iedere keer of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Marrum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Marrum.

Letselschade advocaat Marrum

Een letselschade advocaat in Marrum kan je helpen om een passende schadeclaim te krijgen, als je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen tevens een overige reden hebben. Een letselschade advocaat in Marrum helpt je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan rijtuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letselschade is derhalve een behoorlijk breder begrip dan uitsluitend de lichamelijke last die je hebt. En het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Marrum is dat hij de hele procesvoering voor je kan verrichten, zodat je er zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Een voordelige en geschikte letselschade advocaat in Marrum vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Marrum.

Letselschade advocaat Marrum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Marrum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Marrum

Heb je een geschil met je werk of medewerker en ben je op zoek naar assistentie? Dan kan het geen kwaad om via ons moeiteloos wat offertes van meerdere advocatenkantoren op te vragen. Louter zo kom je aan een goede arbeidsrecht advocaat in Marrum. In de offerteaanvraag zul je wel een helder plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Marrum die jij dan werkelijk zoekt. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. En zo ben je ook verzekerd van vakkundig advies op maat.

Dan hoef je puur nog maar een consult in te plannen. Dankzij dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is voornamelijk van belang dat je een fatsoenlijk gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van doorslaggevend belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Marrum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Marrum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Marrum

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Natuurlijk is het belangrijk dat voor beiden partners een fatsoenlijke overeenkomst wordt getroffen en dat zaken als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een scheiding komt ook veel kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Marrum zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Marrum te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Marrum is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Marrum flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Marrum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Marrum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Marrum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Marrum

Vakkundige raadsman

15 mei 2022

Vlug de passende man gevonden. Dankjewel!

- Melanie Vink

Convenant geregeld

8 mei 2022

In een paar ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant zorgvuldig opgesteld zoals ik het voor ogen had. Super!

- Irene van de Velde

Echt een expert

26 april 2022

Een lastige periode afgerond na het ontstaan van een verwonding, maar de compensatie was vorstelijk, dankzij mijn advocaat!

- Dirk Vermeulen

Top advocaat gevonden

23 april 2022

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Top

- Simon van de Wal

Iemand die snapt waar die het over heeft

11 april 2022

Snel de geschikte man gevonden. Dankjewel!

- Bram van Veen

Goedkoop is duurkoop

4 april 2022

Na opgelicht te zijn door mijn voormalig jurist heb ik door advocaatkaart wel een eerlijke jurist ontdekt. Kost wat meer, maar levert ook flink meer op.

- Ramona Kramer

Door raad en daad geholpen

31 maart 2022

Een prof gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Top!
Merci

- Nancy Vermeulen

Rechtelijk gewoon goed

23 maart 2022

De offertes waren snel in huis en naderhand inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de advocaat.

- Arjan van Dam

Gehele zaak vakkundig begeleid

17 maart 2022

Snelle en directe afhandeling van de rechtszaak. Snelle reactie op de offerte aanvraag.

- Jacqueline van de Pol

Uitgelichte advocatenkantoren uit Marrum

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/