Advocaat Oosterbierum

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Oosterbierum?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Oosterbierum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Oosterbierum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Oosterbierum gezocht?

Een advocaat in Oosterbierum vinden

Advocaat Oosterbierum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 72 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oosterbierum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Westhoek, Sexbierum en Pietersbierum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Oosterbierum

Ben jij op zoek naar een geschikte en professionele advocaat in Oosterbierum? Het kan onplezierig zijn om de juiste advocaat in Oosterbierum te vinden voor juridische affaires. Wij begrijpen dat het stevige aanbod enerzijds prettig is, maar ook voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

Wij helpen je om je te begeleiden met deze selectie en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je expeditie naar een advocaat in Oosterbierum. Door deze tips is het mogelijk om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Oosterbierum die je met alle mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Oosterbierum
 • Ontslag aanvechten in Oosterbierum
 • Personen- en Familierecht advocaat Oosterbierum
 • Arbeidsrecht advocaat Oosterbierum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Oosterbierum
 • Strafrecht advocaat Oosterbierum
 • Letselschade advocaat Oosterbierum
 • Ondernemingsrecht advocaat Oosterbierum
 • Civielrecht advocaat Oosterbierum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Oosterbierum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Oosterbierum

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Oosterbierum regelen een geschikte keuze is. Juridische informatie is dermate aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al vlug een professional vereist, om je bij een rechtelijk traject of conflict bij te staan. Zo zal hij trachten om als voorbeeld een goede uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink conflict komt een advocaat vaak goed van pas. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een onenigheid over een overeenkomst. Zo goed als iedereen krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Oosterbierum kan je hier ideaal bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Oosterbierum. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat iemand hier graag juridisch begeleiding wil hebben over deze specifieke zaak. Voor organisaties of mensen met flink vermogen helpt een fiscaal jurist bijvoorbeeld ook om stevig geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Oosterbierum bruikbaar voor allemaal mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische begeleiding.

Alle advocatenkantoren uit Oosterbierum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Oosterbierum

Onafhankelijk van de reden zijn er meer dan toereikend advocaten in Oosterbierum te vinden. Los van de expertise die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die uitermate deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Oosterbierum.

Desalniettemin is het goed om allemaal advocaten in Oosterbierum te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun ervaring of discipline. Daarbij moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in Oosterbierum je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is essentieel, het aannemen van een advocaat is immers een enorm persoonlijke bezigheid.

Door via ons een offerte aan te vragen, kun je enorm eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je namelijk uitsluitend de beste advocaten in Oosterbierum, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Oosterbierum

Een jurist in Oosterbierum mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde advocaat-stage afgerond en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Ga eerst even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Oosterbierum verricht kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op kwaliteit er aangeboden worden, voordat je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Echter, hoe aardig een jurist ook is, sommige procedures mag hij wettig gezien gewoon niet doen. Het is zodoende noodzakelijk om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Oosterbierum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Oosterbierum.

Letselschade advocaat Oosterbierum

Het zou simpel zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Oosterbierum wilt inschakelen, echter dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die goede letselschade advocaat in Oosterbierum te vinden. Je zoekt simpelweg wel naar een vakkundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Oosterbierum die gespecialiseerd zijn in het assisteren bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder meerdere op volgende type vergoedingen:

 • Schade aan wagen, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Oosterbierum.

Letselschade advocaat Oosterbierum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Oosterbierum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Oosterbierum

Als je op je werkplek tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Oosterbierum in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Oosterbierum heeft kennis van allerlei arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt continu. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Uitgerekend daardoor is het verstandig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Oosterbierum.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de papieren lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te voldoen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Oosterbierum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Oosterbierum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Oosterbierum

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Oosterbierum. Scheiden is uiteraard altijd ellendig, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Oosterbierum wel van pas komen tijdens dit proces. Je zou overigens over het algemeen even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo gegevens aan te vragen over de verscheidene soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je simpel via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Oosterbierum? Een geschikte kandidaat opsporen is simpelweg nooit makkelijk geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het volledig onmogelijk is. Middels genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Oosterbierum echt volkomen gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Oosterbierum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Oosterbierum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Oosterbierum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Oosterbierum

Vakkundig en bedreven

2 september 2022

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Elizabeth Maas

Forse schadeloosstelling gekregen

25 augustus 2022

- Barbara van de Veen

Gewoon uitstekend

17 augustus 2022

Uitstekende advocaat, zoals ik had gehoopt.

- Eveline Hoekstra

Rechtzaak gewonnen!

14 augustus 2022

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Uiteindelijk gewonnen!

- Marleen de Bruin

Competent en vakkundig.

3 augustus 2022

Geen vraag of voorstel was te gek, raadsman was erg geoefend in echtscheidingen.

- Joyce Willemsen

Prima advocaat gevonden

26 juli 2022

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer tevreden voor de afhandeling na onze botsing. Super.

- Kelly Post

Juridische ondersteuning was fijn

21 juli 2022

Overweldigend om door een prettig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Marco van der Horst

Jurist met kennis

12 juli 2022

Ontzettend goed rechtelijk advies op maat gehad. Dit hielp geweldig.

- Nancy Bakker

Vertrouwde partner

6 juli 2022

Betrouwbare partij ontdekt die me adviseert. Super!

- Natascha Vink

Uitgelichte advocatenkantoren uit Oosterbierum

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/