Advocaat Hartwerd

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Hartwerd?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Hartwerd verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Hartwerd – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Hartwerd gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Hartwerd
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 76 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hartwerd, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Waaksens, Wolsum en Nijland bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Hartwerd

Zoek je een professionele en geschikte advocaat in Hartwerd? Het vinden van de perfecte advocaat in Hartwerd is nog niet zo makkelijk. Wij begrijpen dat het grote aanbod enerzijds fijn is, maar misschien voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die past bij je omstandigheid, jouw benodigdheden en jou als persoon. Met deze tips is het mogelijk om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Hartwerd die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Hartwerd
 • Ontslag aanvechten in Hartwerd
 • Personen- en Familierecht advocaat Hartwerd
 • Arbeidsrecht advocaat Hartwerd
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Hartwerd
 • Strafrecht advocaat Hartwerd
 • Letselschade advocaat Hartwerd
 • Ondernemingsrecht advocaat Hartwerd
 • Civielrecht advocaat Hartwerd
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Hartwerd

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Hartwerd

Men vraagt zich regelmatig af hoezo het inschakelen van een advocatenkantoor in Hartwerd een slim besluit is. Het juridische spectrum verandert over het algemeen zo vaak, dat het vraagt om een prof die constant op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Zo zal hij proberen om onder andere een goede oplossing te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een stevig arbeidsconflict komt een advocaat vaak goed van pas. Denk hierbij aan een problematiek met het arbeidsloon of bij een onvrijwillig ontslag. Nagenoeg iedereen loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Hartwerd kan je vervolgens verder helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Hartwerd. Dit komt vooral door het feit dat iemand hier bij voorkeur juridisch raad wil hebben over deze specifieke aangelegenheid. Voor organisaties of particulieren met flink wat vermogen helpt een fiscaal jurist als voorbeeld ook om stevig geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Hartwerd is van alle markten thuis en vandaar ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Hartwerd

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Hartwerd

Om de passende personen in te roepen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Hartwerd. Als je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Hartwerd. Het gaat hier dus vooral om aangelegenheden die niet sec met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Als je een arbeidsconflict allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer aardig van pas.

Indien je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je over het algemeen uitkomen bij advocaten in Hartwerd. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich vooral richten op het beëindigen van een ruzie, waar advocaten in Hartwerd hoofdzakelijk gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Hartwerd

Ga als je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Hartwerd. Je kunt een jurist in Hartwerd namelijk regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn namelijk meerdere juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig goedkoper geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo competent als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Hartwerd kan je hiermee helpen.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Hartwerd de procedure daadwerkelijk uit mag voeren. Het is uiteraard zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Hartwerd?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Hartwerd.

Letselschade advocaat Hartwerd

Loop je bij een ongeval waarbij een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Hartwerd je begeleiden. Dat kan zijn wegens een botsing, een ander ongeval, een medische misstap of een andere aanleiding. Een letselschade advocaat in Hartwerd helpt je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letsel is dus een behoorlijk uitgebreider begrip dan enkel de lichamelijke last die je hebt. En het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Hartwerd is dat hij de hele procedure voor je kan volbrengen, zodat je er zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Een goedkope en kundige letselschade advocaat in Hartwerd vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Hartwerd.

Letselschade advocaat Hartwerd zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Hartwerd zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Hartwerd

Heb je een conflict met je werk of arbeidskracht en ben je op zoek naar bijstand? Dan kan het geen kwaad om via ons gratis wat offertes van meerdere advocatenkantoren aan te vragen. Uitsluitend zo kom je aan een passende arbeidsrecht advocaat in Hartwerd. Het helpt dan wel als je ruwweg weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je namelijk makkelijker tot iemand die je werkelijk kan helpen met je kwestie. En zo ben je ook gegarandeerd van competent advies op maat.

Hierna is een kennismakingsgesprek doorgaans de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is overwegend van belang dat je een fijn gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van cruciaal belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Hartwerd.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Hartwerd en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Hartwerd

Een echtscheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en vervelende aangelegenheid, ook als je goed uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het fundamenteel dat er over en weer juiste afspraken over de verdeling van goederen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Hartwerd zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gemeenschappelijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Hartwerd te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Hartwerd is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Hartwerd behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Hartwerd in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Hartwerd in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Hartwerd

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Hartwerd

Prettige juridische ondersteuning

15 mei 2022

Geholpen door iemand die zeer veel met me meeleeft, geweldig fijn.

- Ellen van Beek

Eenvoudig prima

8 mei 2022

Uitstekende raadsman, zoals ik had gewenst.

- Cornelia de Groot

Echtscheidingsconvenant verzorgd

26 april 2022

In minder dan sommige ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant precies opgesteld zoals ik het voor ogen had. Grandioos!

- Sander van Dam

Het rechtelijk onderzoeken van de aangelegenheid was essentieel.

24 april 2022

Er is in onze kwestie door de advocaat degelijk en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Bedankt.

- Raymond Verbeek

We zijn persoonlijk bijgestaan

13 april 2022

Elke fase werd goed gefundeerd in de rechtbank. Daarom erg tevreden met de afhandeling.

- Frank Janssen

Mooi verzorgd

6 april 2022

Had binnen korte tijd een goede aanbieding op maat, geweldig!

- Sander van der Meulen

Vlug een kundige professional

29 maart 2022

Na aanvraag van de offertes kwam ik gauw in aanraking met een partij die nauwkeurig wist wat mijn zaak benodigd had.

- Martin Smeets

Goede juridische assistentie

27 maart 2022

Geholpen door een professional die enorm met me meeleeft, enorm fijn.

- Kevin van de Pol

Afhandeling was persoonlijk

14 maart 2022

Juridische taal glashelder vertaald in het traject. Erg content met het proces.

- Michel van den Bosch

Uitgelichte advocatenkantoren uit Hartwerd

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/