Advocaat Franeker

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Franeker?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Franeker verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Franeker – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Franeker gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Franeker
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 57 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Franeker, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Oosterbierum, Klooster Lidlum en Tzummarum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Franeker

Het mag helder zijn dat je als je een advocaat in Franeker zoekt, je gemiddeld niet in een allerbeste gemoedstoestand bent. Regelmatig gaan juristen gepaard met nare gebeurtenissen, waardoor het vinden van een advocaat in Franeker als een aanvullende belemmering ervaren kan worden. Desondanks wil je een handige advocaat in Franeker vinden. Je wilt immers een persoon waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het gebied waar jij juridische hulp bij nodig hebt. En iemand die inlevingsvermogen toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt mogelijk voor de hand om voor rust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of degene met het laagste tarief. Desondanks adviseren wij om verscheidene partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat wel aanzienlijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Franeker en de andere, op het terrein van tariefstellingen en expertise. Daarnaast huur je een jurist vaak in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ondervinden. Alleen daardoor al is het zoeken van de voornaamste advocaat in Franeker een belangrijke taak.

Precies daarom bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces helpen wij je enorm in je expeditie naar een passende advocaat in Franeker. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Franeker
 • Ontslag aanvechten in Franeker
 • Personen- en Familierecht advocaat Franeker
 • Arbeidsrecht advocaat Franeker
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Franeker
 • Strafrecht advocaat Franeker
 • Letselschade advocaat Franeker
 • Ondernemingsrecht advocaat Franeker
 • Civielrecht advocaat Franeker
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Franeker

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Franeker

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Franeker inschakelen een juiste keuze is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al snel een pro vereist, om je bij een rechtelijk traject of aanvaring bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om bijvoorbeeld een voorspoedige uitgangspositie voor je te verwerven bij een scheiding. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een conflict tot een goed eind te leiden. Denk hier aan een narigheden met het loon of bij een geforceerd ontslag. Vrijwel iedereen loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Franeker kan je hiermee verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Franeker. Je wilt wel een begeleiding op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor organisaties of mensen met veel vermogen helpt een belastingtechnisch jurist bijvoorbeeld ook om flink geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Franeker inzetbaar voor allemaal mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische ondersteuning.

Alle advocatenkantoren uit Franeker

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Franeker

Onafhankelijk van de oorzaak zijn er meer dan toereikend advocaten in Franeker te vinden. Er is altijd wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw moeilijkheden op te lossen, te verkleinen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Franeker staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze uiterst vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om verscheidene advocaten in Franeker te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er enigszins contrast tussen de tariefstellingen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat goed is en een hele goedkope advocaat inferieur is. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Franeker je je het prettigste voelt. De persoonlijke klik is namelijk enorm bepalend, zeker indien de aanleiding tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Wanneer je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je rechtstreeks een geschikt aanbod. Langs ons krijg je immers alleen de allerbeste advocaten in Franeker, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Franeker

Ga als je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Franeker. Op de allereerste plaats is het een optie om bepaalde taken te laten uitvoeren door een jurist in Franeker. Er zijn wel meerdere juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar dikwijls beter geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is natuurlijk zonde om erg veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Gelukkig is dit via een jurist in Franeker mogelijk.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Franeker de rechtszaak echt uit mag voeren. Je wilt simpelweg voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Franeker?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Franeker.

Letselschade advocaat Franeker

Een letselschade advocaat in Franeker kan je helpen om een fatsoenlijke schadevordering te krijgen, als je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen altijd een overige reden hebben. Een letselschade advocaat in Franeker helpt je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letsel zodoende veel verder dan uitsluitend het leed wat je oploopt en de onkosten qua revalidatie of een operatie. En het grootste gewin van een letselschade advocaat in Franeker is dat hij de hele procedure voor je kan uitvoeren, zodat je daar zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je focus kan dan alleen op je herstel liggen. Een goedkope en kundige letselschade advocaat in Franeker vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Franeker.

Letselschade advocaat Franeker zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Franeker zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Franeker

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke advies? Dan kan het geen kwaad om via ons moeiteloos wat offertes van meerdere advocatenkantoren aan te vragen. Dan weet je zeker weten dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Franeker krijgt toegewezen. In de offerteaanvraag zul je wel een begrijpelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Franeker die jij dan echt zoekt. Zo kom je namelijk eenvoudiger tot iemand die je echt kan helpen met je probleem. En zo ben je in ieder geval verzekerd van vakbekwaam advies op maat.

Dan is een consult doorgaans de opvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel belangrijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die regelmatig met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van bepalend belang bij adviezen en bij juridische kwesties.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Franeker.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Franeker en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Franeker

Een echtscheiding is per definitie een ongewoon pijnlijke en nare affaire, ook wanneer je degelijk uit elkaar gaat. Natuurlijk is het van belang dat er over en weer goede afspraken over de distributie van goederen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Franeker zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Franeker te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Franeker is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Franeker aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Franeker in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Franeker in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Franeker

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Franeker

Prima advies gekregen!

11 mei 2022

Helder advies ontvangen, oprecht blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade zaak prima geregeld.

- Marjolein de Boer

Begeleiding was persoonlijk

8 mei 2022

Elke stap werd kritisch gefundeerd in de rechtbank. Hierdoor zeer tevreden met de begeleiding.

- Patricia Hoekstra

Gewoon goed

30 april 2022

Helder en snel. Dank!

- Renate Blom

Juridische advies

20 april 2022

Ontzettend prettig juridisch raad op maat ontvangen. Dat scheelde zeer veel.

- Marjolein van der Horst

Gepaste juridische ondersteuning

13 april 2022

Overweldigend om door een voortreffelijk gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Kevin Smeets

Onvoorzien een flinke schade-uitkering toegekend gekregen. Had dit zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

9 april 2022

- Jeroen van de Berg

Meest deskundige jurist van Nederland

2 april 2022

Klikte direct goed en heb tezamen met mijn raadsman een klinkende zege behaald.

- Anita Bosman

Rechtzaak gewonnen!

23 maart 2022

Door mijn voortreffelijke raadsman uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende geschil met mijn toeleveringsbedrijf.

- Wouter Kuipers

Afhandeling was persoonlijk

17 maart 2022

Juridische woordgebruik helder vertaald in het traject. Erg tevreden met het proces.

- Michael Hofman

Uitgelichte advocatenkantoren uit Franeker

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/