Advocaat Tzummarum

Ben jij opzoek naar een professionele advocaat in Tzummarum die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Tzummarum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Tzummarum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Tzummarum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Tzummarum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 70 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Tzummarum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Westhoek, Minnertsga en Oosterbierum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Tzummarum

Zoek je een gekwalificeerde en passende advocaat in Tzummarum? Het kan onplezierig zijn om de juiste advocaat in Tzummarum te vinden voor juridische aangelegenheden. Wij snappen dat het behoorlijke aanbod enerzijds aangenaam is, maar echt voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij helpen je om je te assisteren met deze voorselectie en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je expeditie naar een advocaat in Tzummarum. Met deze tips is het denkbaar om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Tzummarum die je met allemaal mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Tzummarum
 • Ontslag aanvechten in Tzummarum
 • Personen- en Familierecht advocaat Tzummarum
 • Arbeidsrecht advocaat Tzummarum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Tzummarum
 • Strafrecht advocaat Tzummarum
 • Letselschade advocaat Tzummarum
 • Ondernemingsrecht advocaat Tzummarum
 • Civielrecht advocaat Tzummarum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Tzummarum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Tzummarum

Een plaatselijk advocatenkantoor in Tzummarum kan absoluut uitkomst bieden indien je op zoek bent naar juridische hulp. Er zijn verschillende expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Tzummarum helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is altijd verlangd, maar zeker als het gaat over lastige juridische kwesties waar je normaliter vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Tzummarum is dat je altijd iemand in de nabijheid hebt. Je hoeft dan niet lang in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Afhankelijk van de omstandigheid komt het namelijk voor dat je je advocaat enkele keren zult treffen. Dan is iemand uit je regio wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Tzummarum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Tzummarum

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Tzummarum die je verder kunnen helpen, ongeacht je moeilijkheid. Er is natuurlijk wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw narigheden op te lossen, te verminderen of zo goed mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die heel erg vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Tzummarum.

Desondanks is het verstandig om allemaal advocaten in Tzummarum te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun ervaring of discipline. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat geweldig is en een hele goedkope advocaat inferieur is. Kijk grotendeels bij welke advocaten in Tzummarum je je het meeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is beslissend, het huren van een advocaat is wel een enorm persoonlijke bezigheid.

Wanneer je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je direct een passend aanbod. Langs ons krijg je immers uitsluitend de aantrekkelijkste advocaten in Tzummarum, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Tzummarum

Er zijn situaties waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Tzummarum. Op de eerste plaats is het denkbaar om bepaalde taken te laten verrichten door een jurist in Tzummarum. Er zijn namelijk meerdere juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar dikwijls goedkoper geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgerond en is daarmee net zo competent als een advocaat. Toch is een jurist in Tzummarum niet beëdigd en mag vandaar de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is natuurlijk jammer om heel veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefst snel een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Een jurist in Tzummarum kan je daarbij helpen.

Controleer van tevoren wel iedere keer even of de procesvoering die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Tzummarum verricht kan en mag worden. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Tzummarum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Tzummarum.

Letselschade advocaat Tzummarum

Loop je bij een ongeluk waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Tzummarum je bijstaan. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen ook een andere reden hebben. Voor het laten betalen van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Tzummarum je op weg. Je moet dan denken aan onder andere:

 • Schade aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letselschade is dus een behoorlijk uitgebreider begrip dan enkel de lichamelijke last die je hebt. En het voornaamste pluspunt van een letselschade advocaat in Tzummarum is dat hij de gehele procesvoering voor je kan doen, zodat je er zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je focus kan dan regelrecht op je revalidatie liggen. Een goedkope en geschikte letselschade advocaat in Tzummarum vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Tzummarum.

Letselschade advocaat Tzummarum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Tzummarum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Tzummarum

Heb je een conflict met je werk of arbeidskracht en ben je op zoek naar hulp? Dan kan het geen kwaad om via ons snel wat offertes van diverse advocatenkantoren op te vragen. Dan weet je zeker dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Tzummarum krijgt toegewezen. In de aanvraag zul je wel een begrijpelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Tzummarum die jij dan feitelijk zoekt. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. Professionaliteit is immers wel erg prettig voor bij juridische affaires.

Dan is een adviesgesprek normaliter de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel belangrijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die meermaals met jou om de tafel komt zitten. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische zaken gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Tzummarum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Tzummarum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Tzummarum

Een echtscheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en verschrikkelijke affaire, ook indien je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het van belang dat voor beiden echtgenoten een eerlijke vereffening wordt getroffen en dat zaken als de inventaris naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Tzummarum zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Tzummarum te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Tzummarum is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Tzummarum allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Tzummarum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Tzummarum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Tzummarum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Tzummarum

Echt een expert

6 mei 2022

Een lastige periode afgerond na het ontstaan van een verwonding, maar de kostenvergoeding was behoorlijk, door mijn jurist!

- Joyce Visser

Inhoudelijk en bekwaam.

27 april 2022

De offertes rap na aanvraag binnenshuis en daardoor snel en goed rechtelijk advies gekregen.

- Lisette de Koning

Prima geregeld.

20 april 2022

Rap en verhelderend geregeld. Dank!

- Sjoerd Bakker

Zoals verwacht

16 april 2022

Aanbieding was fatsoenlijk.

- Martinus Vink

Prima afgehandeld.

9 april 2022

Vlot en duidelijk afgehandeld. Bedankt!

- Paul van de Wal

Persoonlijk bijgestaan

3 april 2022

Zeer klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Fijn.

- Cornelis Scholten

Gewoon goed

27 maart 2022

Rap en begrijpelijk geregeld. Bedankt!

- Natasja Sanders

Beste raadsman van Holland

19 maart 2022

Ervaarde een juiste klik met mijn raadsman en gezamenlijk de winst behaald voor de rechter.

- Elisabeth Janssen

Begeleiding was super

11 maart 2022

Een eerlijke begeleiding in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Prima begeleiding gehad.

- Gerardus Jansen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Tzummarum

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/