Advocaat Friens

Wil jij een ijzersterke advocaat uit Friens die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Friens verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Friens – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Friens gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Friens
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 69 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Friens, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wijtgaard, Jirnsum en Raerd bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Friens

Zoek je een professionele en juiste advocaat in Friens? Het kan lastig zijn om de passende advocaat in Friens te vinden voor juridische dingen. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij lastig om de allerbeste advocaat in Friens te vinden in het grote aanbod wat er te vinden is.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij je positie, jouw behoefte en jou als individu. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Friens die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Friens
 • Ontslag aanvechten in Friens
 • Personen- en Familierecht advocaat Friens
 • Arbeidsrecht advocaat Friens
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Friens
 • Strafrecht advocaat Friens
 • Letselschade advocaat Friens
 • Ondernemingsrecht advocaat Friens
 • Civielrecht advocaat Friens
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Friens

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Friens

Een regionaal advocatenkantoor in Friens kan zeker oplossing bieden wanneer je op zoek bent naar juridische hulp. Er zijn meerdere kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Friens inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van begeleiding kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is over het algemeen verlangd, maar zeker indien het gaat over uitdagende juridische kwesties waar je normaal waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Friens is dat je over het algemeen een mens in de nabijheid hebt. Dat is voordelig, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe als je voor raadgeving langs wilt gaan. Afhankelijk van de situatie komt het immers voor dat je je advocaat meerdere keren zult treffen. Dan is het uiteraard wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Friens

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Friens

Los van de oorzaak zijn er meer dan toereikend advocaten in Friens te vinden. Los van de expertise die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je complicatie kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die zeer vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Friens.

Desalniettemin is het handig om allerlei advocaten in Friens te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun eerdere projecten of discipline. Hierbij moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk grotendeels bij welke advocaten in Friens je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is doorslaggevend, het aannemen van een advocaat is immers een enorm persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbod op te vragen, kun je volkomen makkelijk het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk exclusief met gekwalificeerde advocaten in Friens, zodat je zeker weet dat je een kundig iemand treft, die jou voortdurend kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Friens

Een jurist in Friens mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Wanneer een jurist in Friens niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn studie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga eerst even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Friens verricht kan en mag worden. En echtscheiding bijvoorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er geboden worden, voordat je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Echter, hoe verstandig een jurist ook is, een aantal procedures mag hij rechtmatig gezien gewoon niet verrichten. Het is mogelijk belangrijk om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Friens?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Friens.

Letselschade advocaat Friens

Loop je bij een ongeval waarbij een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Friens je begeleiden. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen ook een overige reden hebben. Voor het laten dekken van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Friens je op weg. Je kunt dan denken aan als voorbeeld:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letsel is dus een behoorlijk breder begrip dan enkel de fysieke last die je hebt. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Friens is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je focus kan dan alleen op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Friens vindt je vrijblijvend, voordelig en eenvoudig via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Friens.

Letselschade advocaat Friens zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Friens zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Friens

Heb je een conflict met je werk of werknemer en ben je op zoek naar begeleiding? Dan kan het geen kwaad om via ons gratis wat offertes van meerdere advocatenkantoren aan te vragen. Dan weet je zeker dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Friens krijgt aangewezen. In de aanvraag zul je wel een duidelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Friens die jij dan echt zoekt. Zo kom je namelijk eenvoudiger tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je situatie. En zo ben je bovendien gegarandeerd van capabel advies op maat.

Dan hoef je uitsluitend nog maar een consult in te plannen. Middels dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is voornamelijk van belang dat je een prima gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische affaires gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Friens.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Friens en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Friens

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Logischerwijs is het fundamenteel dat er over en weer goede afspraken over de verdeling van goederen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Friens zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gemeenschappelijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Friens te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Friens is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Friens aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en voorlopig verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Friens in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Friens in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Friens

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Friens

Deskundig en vakkundig.

9 mei 2022

Geen verzoek of idee was te gek, raadsman was erg ervaren in echtscheidingen.

- Manon van der Linden

Goed afgehandeld.

6 mei 2022

Vlot en begrijpelijk afgehandeld. Bedankt!

- Bas de Bruin

Geweldenaar in zijn discipline

30 april 2022

Via mijn jurist een ijzersterke zaak opgebouwd en een behoorlijke schadevergoeding gekregen voor opgelopen letsel.

- Arjan de Jonge

Werkelijke expert in rechtsgebied

22 april 2022

Een echte prof gevonden. Dit zorgde voor zeer veel rust.

- Anita Kuipers

Aanrader!

16 april 2022

Een aanrader, een begrijpelijk gesprek en juist advies. Letselschade kwestie goed geregeld.

- Sylvia Koster

Rechtszaak tot een prima einde

6 april 2022

Vakkundige afhandeling gehad tijdens ons proces. Bedankt advocaatkaart!

- Claudia Visser

Convenant opgemaakt

31 maart 2022

In minder dan enkele ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant exact opgesteld zoals ik het voor ogen had. Voortreffelijk!

- Martijn van der Heijden

Uiteindelijk gerechtigheid

21 maart 2022

Na weken wachten gelukkig nu in het gelijk gesteld.

- Gerardus van den Broek

Goed geregeld.

17 maart 2022

Rap en duidelijk geregeld. Bedankt!

- Robert Vermeulen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Friens

Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Lawyers

Willemskade 7
8911 AW Leeuwarden
Nederland

058 212 1464
https://www.vandersluisvanderzeekalmijn.nl/

Beek Lawyers

Willemskade 5
8911 AW Leeuwarden
Nederland

058 212 0005
http://www.beekadvocaten.nl/

Cura Advocaten

Tesselschadestraat 8 d
8913 HB Leeuwarden
Nederland

058 201 1911
http://www.cura-advocaten.nl/