Advocaat Reduzum

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Reduzum?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Reduzum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Reduzum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Reduzum gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Reduzum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 65 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Reduzum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wijtgaard, Swichum en Weidum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Reduzum

Indien je een advocaat in Reduzum zoekt, heeft dat over het algemeen een oorzaak. Vaak gaan advocaten samen met nare voorvallen, waardoor het vinden van een advocaat in Reduzum als een extra drempel ervaren kan worden. Toch is het vinden van de passende advocaat in Reduzum een klus die van belang is. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Een mens die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt misschien voor de hand om voor rust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om verscheidene partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Reduzum is immers de andere niet en de vakgebieden en tariefstellingen van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Ook huur je een advocaat meestal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ondervinden. Daardoor is het zoeken van een juiste advocaat in Reduzum een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Juist daardoor bestaat Advocaatkaart. Wij ontzorgen je beduidend in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Reduzum je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheden past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Reduzum
 • Ontslag aanvechten in Reduzum
 • Personen- en Familierecht advocaat Reduzum
 • Arbeidsrecht advocaat Reduzum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Reduzum
 • Strafrecht advocaat Reduzum
 • Letselschade advocaat Reduzum
 • Ondernemingsrecht advocaat Reduzum
 • Civielrecht advocaat Reduzum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Reduzum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Reduzum

Een regionaal advocatenkantoor in Reduzum kan beslist uitkomst bieden als je op zoek bent naar juridische hulp. Binnen de advocatuur zijn allerlei kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Reduzum helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is extra prettig als het gaat over lastige juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Reduzum heb je doorgaans iemand die in de buurt zit. Dat is voordelig, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe als je voor begeleiding langs wilt gaan. Het verschilt natuurlijk per toestand, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is iemand uit je buurt wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Reduzum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Reduzum

Los van de oorzaak zijn er meer dan voldoende advocaten in Reduzum te vinden. Los van de deskundigheid die je zoekt is er over het algemeen wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die uiterst vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker weten eens advocaten in Reduzum.

Desondanks is het verstandig om diverse advocaten in Reduzum te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of kennisgebied. Overigens moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in Reduzum je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is bepalend, het huren van een advocaat is immers een zeer persoonlijke bezigheid.

Indien je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je snel een fatsoenlijk aanbod. Wij werken namelijk alleen met gekwalificeerde advocaten in Reduzum, zodat je zeker weet dat je een vaardig persoon treft, die jou voortdurend kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Reduzum

Een jurist in Reduzum mag zich niet altijd een advocaat noemen. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste stage afgesloten en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Ga eerst even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Reduzum verricht kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je derhalve vooraf even goed in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is incorrect te denken dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn zeer geschikte juristen en hele slechte advocaten. Maar ook de beste jurist mag een aantal procedures niet voor je verrichten. Het is dus van belang om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Reduzum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Reduzum.

Letselschade advocaat Reduzum

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen indien je een letselschade advocaat in Reduzum wilt inschakelen, echter dit is toch iets te makkelijk gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die passende letselschade advocaat in Reduzum te vinden. Je zoekt altijd wel naar een vakkundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Wanneer je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Reduzum die specialistisch zijn in het helpen bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder andere op onderstaande type schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Reduzum.

Letselschade advocaat Reduzum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Reduzum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Reduzum

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Reduzum in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Reduzum heeft kennis van verschillende arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt continu. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Precies daarom is het slim om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Reduzum.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de papieren lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de kosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Reduzum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Reduzum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Reduzum

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Reduzum. Ondanks dat een scheiding een enorm emotionele situatie is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Reduzum hebben tijdens dit traject. Je zou uiteraard altijd even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo informatie aan te vragen over de allerlei soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Reduzum? Een geschikte kandidaat opsporen is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent echter niet dat het helemaal onmogelijk is. Door de genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Reduzum echt heel gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Reduzum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Reduzum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Reduzum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Reduzum

Precies zoals gehoopt

15 mei 2022

Uitstekend aanbod gekregen.

- Marianne Veenstra

Geen nummer, humane afhandeling

8 mei 2022

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Super.

- Miranda Timmermans

Onderzoek was nodig en is grondig gedaan

26 april 2022

Er is in onze aangelegenheid door de raadsman gedegen en zorgvuldig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Bedankt.

- Danny Kuipers

Convenant opgesteld

21 april 2022

In enkele ontmoetingen werd de convenant exact opgesteld zoals ik het voor ogen had. Prachtig!

- Brenda Molenaar

Mooi afgehandeld

17 april 2022

Snel de passende persoon gevonden, prettig!

- Margaretha Vos

Door raad en daad geholpen

6 april 2022

Geen woorden maar daden. Met mijn advocaat stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!

Na aanvragen offertes direct ontvangen*
Vlot de offertes gekregen en een juiste advocaat gevonden.

- Rutger Schouten

Heb dankzij mijn advocaat een buitengewoon eerlijk geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Had dat zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

1 april 2022

- Petrus van de Pol

Allerbeste advocaat van Nederland

23 maart 2022

Ervaarde een geschikte klik met mijn raadsman en gezamenlijk de winst behaald voor de rechter.

- Ilse Hendriks

Juridische hulp was plezierig

17 maart 2022

Geholpen door iemand die heel erg met me meeleeft, geweldig prettig.

- Edwin van Vliet

Uitgelichte advocatenkantoren uit Reduzum

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/

Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Lawyers

Willemskade 7
8911 AW Leeuwarden
Nederland

058 212 1464
https://www.vandersluisvanderzeekalmijn.nl/