Advocaat Gijtsjerk

Ben jij op zoek naar een topper voor ondersteuning in de wet in Gijtsjerk?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Gijtsjerk verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Gijtsjerk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Gijtsjerk gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Gijtsjerk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 55 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Gijtsjerk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Tytsjerk, Ryptsjerk en Roodkerk bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Gijtsjerk

Zoek je een professionele en passende advocaat in Gijtsjerk? Het kan lastig zijn om de geschikte advocaat in Gijtsjerk te zoeken voor juridische zaken. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij uitdagend om de allerbeste advocaat in Gijtsjerk te vinden in het flinke aanbod wat er te vinden is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij jouw situatie, jouw benodigdheden en jou als individu. Vanwege deze tips is het mogelijk om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Gijtsjerk die je met allemaal mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Gijtsjerk
 • Ontslag aanvechten in Gijtsjerk
 • Personen- en Familierecht advocaat Gijtsjerk
 • Arbeidsrecht advocaat Gijtsjerk
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Gijtsjerk
 • Strafrecht advocaat Gijtsjerk
 • Letselschade advocaat Gijtsjerk
 • Ondernemingsrecht advocaat Gijtsjerk
 • Civielrecht advocaat Gijtsjerk
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Gijtsjerk

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Gijtsjerk

Een advocatenkantoor in Gijtsjerk heeft kennis van zaken en ligt aangenaam dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn diverse kennisgebieden te vinden. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Gijtsjerk helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is altijd gewenst, maar met name indien het gaat over complexe juridische kwesties waar je normaal vermoedelijk niet zo veel mee bezig bent. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Gijtsjerk is dat je over het algemeen een individu in de nabijheid hebt. Je hoeft dan niet uren in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Afhankelijk van de omstandigheden komt het namelijk voor dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo verstandig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Gijtsjerk

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Gijtsjerk

Om de geschikte persoon in te roepen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Gijtsjerk. Indien je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Gijtsjerk. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fatsoenlijk gesprek. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Als je dus eigenlijk een rechtszaak wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of indien je het liefste juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Gijtsjerk. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar variëren qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Gijtsjerk jouw allerbeste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Gijtsjerk

Een jurist in Gijtsjerk is niet altijd een advocaat. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste stage afgerond en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Gijtsjerk, kijk dan ten eerste goed of de procedure die je wilt opstarten ook via een jurist gedaan kan worden. En echtscheiding als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je dus van tevoren even fatsoenlijk in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is onjuist aan te nemen dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar ook de allerbeste jurist mag bepaalde procedures niet voor je voltrekken. Hou hier dus rekening mee bij je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Gijtsjerk?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Gijtsjerk.

Letselschade advocaat Gijtsjerk

Een letselschade advocaat in Gijtsjerk kan je begeleiden om een passende claim te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen tevens een andere oorzaak hebben. Voor het laten dekken van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Gijtsjerk je verder. Je moet dan denken aan onder andere:

 • Beschadiging aan wagen, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letselschade is derhalve een behoorlijk uitgebreider begrip dan enkel de lichamelijke last die je hebt. Het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Gijtsjerk is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je focus kan dan alleen op je herstel liggen. Een goedkope en professionele letselschade advocaat in Gijtsjerk vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Gijtsjerk.

Letselschade advocaat Gijtsjerk zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Gijtsjerk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Gijtsjerk

Heb je een geschil met je werkgever of werknemer en ben je op zoek naar assistentie? Het is natuurlijk een aardig plan om offertes op te vragen bij de verscheidene bedrijven in de regio. Dan weet je zeker dat je een kundige arbeidsrecht advocaat in Gijtsjerk krijgt toegewezen. Het helpt dan wel als je min of meer weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. En zo ben je zeker weten gegarandeerd van geschikt advies op maat.

Daarna is een kennismakingsgesprek doorgaans de opvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel raadzaam dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die frequent met jou om de tafel komt zitten. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische zaken gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Gijtsjerk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Gijtsjerk en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Gijtsjerk

Een scheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en vervelende kwestie, ook als je fijn uit elkaar gaat. Natuurlijk is het belangrijk dat voor beiden partners een fatsoenlijke vereffening wordt getroffen en dat zaken als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Gijtsjerk zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gemeenschappelijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Gijtsjerk te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Gijtsjerk is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Gijtsjerk behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Gijtsjerk in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Gijtsjerk in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Gijtsjerk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Gijtsjerk

Rechtzaak gewonnen!

9 mei 2022

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Uiteindelijk gewonnen!

- Thijs Blom

Afhandeling was persoonlijk

6 mei 2022

Elke fase werd goed gefundeerd in de rechtbank. Hierdoor erg content met de afhandeling.

- Vincent Scholten

Door raad en daad bijgestaan

26 april 2022

Een prof gevonden die van aanpakken wist. Enorm veel aan gehad. Geweldig!

Offertes vlot binnen*
De offertes waren vlug ontvangen en daardoor konden we vlug met de advocaat in zee.

- Maaike Sanders

Vertrouwelijke raadsman getroffen

18 april 2022

Zeer deugdelijk en correct advies gekregen van de raadsman.

- Karin de Bruijn

Scheiding ging fijn

16 april 2022

Dankzij mijn jurist geen moeilijkheden gekregen gedurende de scheiding van mijn levenspartner.

- Evelien Verbeek

Forse schadevergoeding bij letsel

7 april 2022

- Marcel de Vries

Super verlopen

31 maart 2022

Had in korte tijd een passende offerte op maat, top!

- Saskia Postma

Echtscheidingsconvenant opgemaakt

24 maart 2022

In een paar ontmoetingen werd de convenant zorgvuldig opgesteld zoals ik het voor ogen had. Top!

- Robin Peeters

Kennis van zaken

18 maart 2022

Zoals gewenst, erg kundig.

- Maartje Peters

Uitgelichte advocatenkantoren uit Gijtsjerk

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Lawyers

Willemskade 7
8911 AW Leeuwarden
Nederland

058 212 1464
https://www.vandersluisvanderzeekalmijn.nl/

Anker & Anker

Ossekop 11
8911 LE Leeuwarden
Nederland

058 244 2500
http://www.ankerenanker.nl/