Advocaat Aldtsjerk

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Aldtsjerk?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Aldtsjerk verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Aldtsjerk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Aldtsjerk gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Aldtsjerk
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 92 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Aldtsjerk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Tytsjerk, Ryptsjerk en Wanswert bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Aldtsjerk

Het mag begrijpelijk zijn dat je als je een advocaat in Aldtsjerk zoekt, je grofweg niet in een beste gemoedstoestand bent. Regelmatig gaan advocaten gepaard met vervelende voorvallen, waardoor het zoeken van een advocaat in Aldtsjerk als een extra belemmering ervaren kan worden. Toch is het vinden van de juiste advocaat in Aldtsjerk een project die belangrijk is. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Een individu die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die begrip toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt misschien dat het slim is om alles gauw achter de rug te hebben en daardoor de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of diegene met het laagste uurtarief. Echter raden wij ten zeerste aan om desondanks wat extra offertes naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Aldtsjerk is namelijk de andere niet en de kennisgebieden en prijzen van advocaten lopen dan misschien ver uiteen. Bovendien huur je een jurist meestal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ervaren. Enkel daardoor al is het zoeken van de allerbeste advocaat in Aldtsjerk een belangrijke taak.

Precies daardoor bestaat Advocaatkaart. Wij assisteren je beduidend in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Aldtsjerk je een jurist vindt die bij jou en je stijl past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Aldtsjerk
 • Ontslag aanvechten in Aldtsjerk
 • Personen- en Familierecht advocaat Aldtsjerk
 • Arbeidsrecht advocaat Aldtsjerk
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Aldtsjerk
 • Strafrecht advocaat Aldtsjerk
 • Letselschade advocaat Aldtsjerk
 • Ondernemingsrecht advocaat Aldtsjerk
 • Civielrecht advocaat Aldtsjerk
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Aldtsjerk

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Aldtsjerk

Een regionaal advocatenkantoor in Aldtsjerk kan zeker uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn allerlei kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Aldtsjerk helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is altijd verlangd, maar zeker wanneer het gaat over complexe juridische problemen waar je normaal waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Aldtsjerk heb je natuurlijk een mens die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt uiteraard per omstandigheid, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat enkele momenten zult zien. Dan is het uiteraard wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Aldtsjerk

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Aldtsjerk

Los van de aanleiding zijn er meer dan toereikend advocaten in Aldtsjerk te vinden. Los van de deskundigheid die je zoekt is er over het algemeen wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Aldtsjerk staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze uiterst vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om verscheidene advocaten in Aldtsjerk te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er behoorlijk contrast tussen de prijzen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat klasse is en een hele goedkope advocaat ondeugdelijk is. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Aldtsjerk je je het fijnste voelt. Deze persoonlijke klik is beslissend, het huren van een advocaat is namelijk een zeer persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbieding op te vragen, kun je enorm simpel het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers exclusief met gekwalificeerde advocaten in Aldtsjerk, zodat je zeker weet dat je een bekwaam individu treft, die jou altijd kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Aldtsjerk

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Aldtsjerk. Je kunt een jurist in Aldtsjerk immers regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan dingen waarbij een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een scheiding zo is. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is natuurlijk zonde om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefst snel een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Een jurist in Aldtsjerk kan je daarbij helpen.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Aldtsjerk de rechtszaak feitelijk uit mag voeren. Het is altijd zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Aldtsjerk?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Aldtsjerk.

Letselschade advocaat Aldtsjerk

Een letselschade advocaat in Aldtsjerk kan je bijstaan om een fatsoenlijke schadevordering te krijgen, als je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Het kan zijn wegens een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische misstap of een andere aanleiding. Een letselschade advocaat in Aldtsjerk helpt je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade daarom veel verder dan louter het verdriet wat je oploopt en de kosten qua herstel of een medische ingreep. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Aldtsjerk is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Jouw focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Aldtsjerk vindt je vrijblijvend, gunstig en simpel via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Aldtsjerk.

Letselschade advocaat Aldtsjerk zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Aldtsjerk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Aldtsjerk

Wanneer je op je werkplek tegen sommige moeilijkheden aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Aldtsjerk in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Aldtsjerk heeft verstand van allerlei arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Derhalve is het altijd verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Aldtsjerk te zoeken.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk oplopen. Meestal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je salaris is het soms dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te betalen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Aldtsjerk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Aldtsjerk en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Aldtsjerk

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Uiteraard is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een eerlijke regeling wordt getroffen en dat zaken als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Aldtsjerk zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Aldtsjerk te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Aldtsjerk is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Aldtsjerk flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Aldtsjerk in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Aldtsjerk in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Aldtsjerk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Aldtsjerk

Erg tevreden met onze raadgever

15 mei 2023

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een top advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Top

- Jan Kramer

Keurig geregeld

12 mei 2023

Snel de juiste persoon getroffen, fijn!

- Elizabeth Maas

Het juridisch onderzoeken van de zaak was noodzakelijk.

5 mei 2023

Er is in onze zaak door de advocaat gedegen en zorgvuldig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Dank!.

- Deborah Bosman

Heel erg professioneel

25 april 2023

Een werkelijke specialist ontdekt. Dit zorgde voor enorm veel ontspanning.

- Marc de Boer

Zijn geweldig bijgestaan in de procedure

19 april 2023

Een eerlijke begeleiding in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gehad.

- Jessica van Dijk

Uit elkaar gaan ging correct

15 april 2023

Volledig ontzorgd door mijn raadsman bij echtscheiding.

- Tim Sanders

We zijn persoonlijk bijgestaan

8 april 2023

Elke stap werd kritisch onderbouwd in de rechtbank. Hierdoor zeer tevreden met de begeleiding.

- Simone van den Heuvel

Competent en vakkundig.

27 maart 2023

Geen vraag of idee was te gek, advocaat was erg geoefend in echtscheidingen.

- Hendrikus Wolters

Erg content met onze raadgever

24 maart 2023

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken erg tevreden voor de afhandeling na onze aanrijding. Top

- Joyce Hermans

Uitgelichte advocatenkantoren uit Aldtsjerk

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Lawyers

Willemskade 7
8911 AW Leeuwarden
Nederland

058 212 1464
https://www.vandersluisvanderzeekalmijn.nl/

Anker & Anker

Ossekop 11
8911 LE Leeuwarden
Nederland

058 244 2500
http://www.ankerenanker.nl/