Advocaat Glimmen

Behoefte aan een top advocaat uit Glimmen die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Glimmen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Glimmen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Glimmen gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Glimmen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 106 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Glimmen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Onnen, Groningen en Haren bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Glimmen

Zoek je een gekwalificeerde en juiste advocaat in Glimmen? Het vinden van de perfecte advocaat in Glimmen is nog niet zo eenvoudig. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij uitdagend om de beste advocaat in Glimmen te vinden in het omvangrijke aanbod wat er aanwezig is.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die past bij je omstandigheid, jouw benodigdheden en jou als individu. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Glimmen die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Glimmen
 • Ontslag aanvechten in Glimmen
 • Personen- en Familierecht advocaat Glimmen
 • Arbeidsrecht advocaat Glimmen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Glimmen
 • Strafrecht advocaat Glimmen
 • Letselschade advocaat Glimmen
 • Ondernemingsrecht advocaat Glimmen
 • Civielrecht advocaat Glimmen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Glimmen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Glimmen

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Glimmen inschakelen een juiste keuze is. Het juridische spectrum wijzigt gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een prof die altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Zo zal hij trachten om bijvoorbeeld een verstandige uitkomst te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink arbeidsconflict komt een advocaat veelal goed van pas. Denk hierbij aan een narigheden met het salaris of bij een geforceerd ontslag. Nagenoeg iedereen loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Glimmen kan je hiermee verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Glimmen. Je wilt immers een raadgeving op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist tevens natuurlijk een aardig idee, zo kan een belastingtechnisch jurist je begeleiden om zo veel mogelijk geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Glimmen is van alle markten thuis en daardoor ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Glimmen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Glimmen

Los van de reden zijn er meer dan toereikend advocaten in Glimmen te vinden. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je complicatie kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Glimmen staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze erg competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Glimmen te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun ervaring of kennisveld. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat geweldig is en een hele goedkope advocaat gebrekkig is. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Glimmen je je het beste voelt. De persoonlijke klik is namelijk ongelofelijk belangrijk, zeker als de motivatie tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Indien je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je snel een behoorlijk aanbod. Langs ons krijg je immers uitsluitend de beste advocaten in Glimmen, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Glimmen

Een jurist in Glimmen mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste advocaat-stage afgerond en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Glimmen, kijk dan eerst nauwlettend of de procedure die je wilt opstarten ook via een jurist volbracht kan worden. Juristen zijn als voorbeeld niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er geboden worden, als je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is onjuist aan te nemen dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar ook de beste jurist mag een paar procedures niet voor je verrichten. Hou hier dus rekening mee gedurende je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Glimmen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Glimmen.

Letselschade advocaat Glimmen

Het zou simpel zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Glimmen wilt inschakelen, maar dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die kundige letselschade advocaat in Glimmen te vinden. Het moet namelijk wel een specialist zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Wanneer je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Glimmen die specialistisch zijn in het bijstaan bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder andere op onderstaande type schadevergoedingen:

 • Schade aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Glimmen.

Letselschade advocaat Glimmen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Glimmen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Glimmen

Heb je een fors conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Glimmen in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Glimmen heeft verstand van allerlei arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daardoor is het altijd goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Glimmen te zoeken.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk uitlopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de kosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, indien je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Glimmen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Glimmen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Glimmen

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Logischerwijs is het belangrijk dat er over en weer goede afspraken over de distributie van goederen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Glimmen zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gemeenschappelijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Glimmen te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Glimmen is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Glimmen flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Glimmen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Glimmen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Glimmen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Glimmen

Het uit elkaar gaan tot goed einde gekregen

9 november 2023

Door mijn jurist geen problemen gehad tijdens de scheiding van mijn levenspartner.

- Dennis Veenstra

Snel een deskundige professional

31 oktober 2023

Na verzoek van de offertes kwam ik gauw in contact met een partij die nauwkeurig wist wat mijn omstandigheid benodigd had.

- Tom Kuipers

Persoonlijk bijgestaan

24 oktober 2023

Erg klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Miranda Schouten

Zijn geweldig bijgestaan in de procedure

15 oktober 2023

De afwikkeling gedurende de zaak was geweldig en zoals gewenst. Eersterangs begeleiding gehad.

- Jan Kok

Een prof die weet waar die het over heeft

7 oktober 2023

In minder dan no-time een vakkundige raadsman. Bedankt!

- Marleen van Doorn

Allerbeste jurist van Holland

1 oktober 2023

Ervaarde een goede klik met mijn advocaat en gezamenlijk de winst behaald voor de rechter.

- Willem Bos

Tijd voor actie

23 september 2023

Geen woorden maar daden. Door mijn raadsman stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

Begeleiding was top

- Dennis Bos

Zijn prima bijgestaan in de zaak

16 september 2023

De afwikkeling gedurende de procedure was geweldig en zoals gewenst. Prima begeleiding gehad.

- Marinus Dijkstra

Beste advocaat van Nederland

6 september 2023

Klikte direct goed en heb samen met mijn advocaat een klinkende overwinning behaald.

- Patrick Postma

Uitgelichte advocatenkantoren uit Glimmen

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

Octrooibureau V.O. Patents & Trademarks – Groningen

Heresingel 3
9711 EP Groningen
Nederland

050 314 4288
https://www.vo.eu/