Advocaat Onnen

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Onnen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Onnen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Onnen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Onnen gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Onnen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 101 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Onnen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Glimmen, Haren en Westerbroek bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Onnen

Het mag duidelijk zijn dat je indien je een advocaat in Onnen zoekt, je grofweg niet in een allerbeste bui bent. Dikwijls is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Onnen een nare. Desondanks wil je een handige advocaat in Onnen zoeken. Je wilt wel iemand waar je op kunt bouwen. Een persoon die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om enkele partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Onnen is immers de andere niet en de kennisgebieden en kosten van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Daarnaast is een advocaat dikwijls ook noodzakelijk om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Derhalve is het kiezen van een goede advocaat in Onnen een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij ontzorgen je beduidend in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Onnen je een advocaat vindt die bij jou en je stijl past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Onnen
 • Ontslag aanvechten in Onnen
 • Personen- en Familierecht advocaat Onnen
 • Arbeidsrecht advocaat Onnen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Onnen
 • Strafrecht advocaat Onnen
 • Letselschade advocaat Onnen
 • Ondernemingsrecht advocaat Onnen
 • Civielrecht advocaat Onnen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Onnen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Onnen

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Onnen regelen een verstandige optie is. Het juridische spectrum wijzigt doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een professional die constant op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om als voorbeeld een veelbelovende uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een scheiding. Maar een advocaat is er onder andere ook om een conflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een geschil over een arbeidsovereenkomst. Praktisch elk persoon loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Onnen kan je vervolgens verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Onnen. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat iemand hier graag juridisch raadgeving wilt hebben over deze specifieke kwestie. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist tevens doorgaans een goed plan, zo kan een fiscaal jurist je bijstaan om zoveel mogelijk kosten te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Onnen is van alle markten thuis en daarom ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Onnen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Onnen

Het is van belang dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Onnen, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Als je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Onnen. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een goed gesprek. Een mediator is dan weer degene die juist de conversatie aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt in een juridisch conflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Onnen. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar verschillen qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Onnen jouw beste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Onnen

Er zijn scenario`s waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Onnen. Op de allereerste plaats is het een optie om bepaalde taken te laten doen door een jurist in Onnen. Er zijn wel enkele juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar vaak beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo competent als een advocaat. Desalniettemin is een jurist in Onnen niet beëdigd en mag vandaar de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is natuurlijk zonde om erg veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Een jurist in Onnen kan je hiermee helpen.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Onnen de procedure feitelijk uit mag voeren. Je wilt simpelweg voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist iedere keer of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Onnen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Onnen.

Letselschade advocaat Onnen

Loop je bij een ongeluk waarbij een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Onnen je bijstaan. Dit kan zijn wegens een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische misser of een overige oorzaak. Een letselschade advocaat in Onnen assisteert je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letsel daarom veel verder dan enkel het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua herstel of een operatie. Het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Onnen is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan enkel nog maar te focussen op een snel herstel. Ook een letselschade advocaat in Onnen vindt je vrijblijvend, gunstig en gemakkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Onnen.

Letselschade advocaat Onnen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Onnen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Onnen

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raadgeving? Dan kan het geen kwaad om via ons snel wat offertes van verschillende advocatenkantoren aan te vragen. Uitsluitend zo kom je aan een passende arbeidsrecht advocaat in Onnen. In de aanvraag zul je wel een helder beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Onnen die jij dan eigenlijk zoekt. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. Deskundigheid is namelijk wel enorm fijn voor bij juridische affaires.

Naderhand is een consult meestal de opvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is vooral van belang dat je een fijn gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische aangelegenheden gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Onnen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Onnen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Onnen

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Onnen. Ondanks dat een echtscheiding een bijzonder emotionele gelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Onnen hebben bij dit traject. Je zou uiteraard doorgaans even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo voorlichting aan te vragen over de diverse soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je simpel via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Onnen? Een geschikte kandidaat opsporen is natuurlijk nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het finaal onmogelijk is. Wegens genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een geschikte echtscheidingsadvocaat in Onnen echt volkomen makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Onnen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Onnen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Onnen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Onnen

Hele zaak vakkundig begeleid

12 november 2023

Snelle en directe behandeling van de rechtszaak. Snelle feedback op de offerte aanvraag.

- Hendrikus van Dongen

Echtscheidingsconvenant afgehandeld

5 november 2023

Binnen een paar ontmoetingen werd de convenant zorgvuldig opgesteld zoals ik het voor ogen had. Super!

- Patricia van Veen

Betrouwbare partner

25 oktober 2023

Vertrouwde partij gevonden die me bijstaat. Fantastisch!

- Suzanne van der Linden

Zeer bekwaam

15 oktober 2023

Mijn raadsman had duidelijk veel ervaring in zijn discipline. Dit zorgde voor heel veel kalmte.

- Margaretha Kuipers

Keurig georganiseerd

3 oktober 2023

Had in korte tijd een goede offerte op maat, fantastisch!

- Mirjam Bosman

Erg content met onze raadgever

25 september 2023

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een eersterangs advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Top

- Maurice de Graaf

Het rechtelijk uitpluizen van de zaak was noodzakelijk.

18 september 2023

Er is in onze zaak door de advocaat degelijk en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Stefan Bosman

Vakkundig en bedreven

15 september 2023

Geen verzoek of voorstel was te gek, advocaat was erg ervaren in echtscheidingen.

- Marleen de Koning

Zijn prima bijgestaan in de zaak

10 september 2023

De begeleiding tijdens de zaak was super en zoals gewenst. Super begeleiding gehad.

- Chantal Bosman

Uitgelichte advocatenkantoren uit Onnen

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

Octrooibureau V.O. Patents & Trademarks – Groningen

Heresingel 3
9711 EP Groningen
Nederland

050 314 4288
https://www.vo.eu/