Advocaat Haren

Behoefte aan een top advocaat in Haren die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Haren verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Haren – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Haren gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Haren
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Haren, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Garmerwolde, Thesinge en Zuidwolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Haren

Het mag begrijpelijk zijn dat je als je een advocaat in Haren zoekt, je over het algemeen niet in een allerbeste gemoedstoestand bent. Dikwijls is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Haren een vervelende. Toch wil je een juiste advocaat in Haren zoeken. Je wilt immers een persoon waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende deskundigheid op het gebied waar jij juridische bijstand bij benodigd hebt. En een mens die begrip toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om enkele partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat immers aanzienlijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Haren en de andere, op het terrein van prijzen en kennisgebieden. Hiernaast huur je een advocaat veelal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ervaren. Alleen daarom al is het vinden van de beste advocaat in Haren een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces helpen wij je enorm in je expeditie naar een handige advocaat in Haren. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische assistentie zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Haren
 • Ontslag aanvechten in Haren
 • Personen- en Familierecht advocaat Haren
 • Arbeidsrecht advocaat Haren
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Haren
 • Strafrecht advocaat Haren
 • Letselschade advocaat Haren
 • Ondernemingsrecht advocaat Haren
 • Civielrecht advocaat Haren
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Haren

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Haren

Een plaatselijk advocatenkantoor in Haren kan beslist uitkomst bieden als je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn verschillende expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Haren inhuurt, ben je verzekerd van een individu die je van begeleiding kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is extra prettig wanneer het gaat over lastige juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Haren is dat je altijd een persoon in de omgeving hebt. Je hoeft dan niet lang in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Het verschilt altijd per situatie, maar de kans bestaat dat je je advocaat enkele momenten zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo fijn als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Haren

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Haren

Om de passende personen in te schakelen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Haren. Als je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Haren. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fijn gesprek. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend het gesprek aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus eigenlijk een rechtszaak wilt maken van een bepaalde situatie of als je bij voorkeur juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meeste gevallen uitkomen bij advocaten in Haren. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Haren jouw beste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Haren

Een jurist in Haren mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Wanneer een jurist in Haren niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de beschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Haren, kijk dan eerst goed of de zaak die je wilt beginnen ook via een jurist geregeld kan worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op bekwaamheid er aangeboden worden, voordat je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is fout te denken dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn hele goede juristen en hele incompetente advocaten. Echter, hoe fatsoenlijk een jurist ook is, een aantal procedures mag hij wettig gezien gewoonweg niet voltrekken. Hou er dus rekening mee bij je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Haren?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Haren.

Letselschade advocaat Haren

Loop je bij een ongeluk waarin een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Haren je bijstaan. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen bovendien een overige reden hebben. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Haren je verder. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Beschadiging aan fiets, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade mogelijk behoorlijk verder dan uitsluitend het leed wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een operatie. Het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Haren is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te richten op een snel herstel. Een goedkope en professionele letselschade advocaat in Haren vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Haren.

Letselschade advocaat Haren zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Haren zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Haren

Heb je een pittig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Haren in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Haren terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Alleen een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste wijzigingen. Juist vandaar is het goed om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Haren.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de papieren lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Haren.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Haren en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Haren

Het is een van de meest nare dingen die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van bezittingen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Haren zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Haren te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Haren is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Haren flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Haren in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Haren in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Haren

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Haren

Gewoonweg degelijk

21 juni 2024

Geweldige advocaat, zoals ik had vermoed.

- Marije van Dijk

De raadsman was hoogst bereikbaar

12 juni 2024

Goed bereikbare raadsman gekregen, erg tevreden.

- Wendy de Vries

Een persoon die weet waar die het over heeft

2 juni 2024

In minder dan no-time een deskundige raadsman. Bedankt!

- Kelly Visser

Vertrouwde partij

30 mei 2024

Vertrouwde partij gevonden die me helpt. Geweldig!

- Sylvia Jonker

Juridische steun was fijn

23 mei 2024

Overweldigend om door een aangenaam gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Daniëlle Groen

Gehele zaak vakkundig begeleid

15 mei 2024

Snelle en pragmatische reacties gedurende het proces. Tevens snel reactie op aanvraag van de offertes.

- Leonie Bosch

Zoals verwacht

6 mei 2024

Aanbieding was eerlijk.

- Mariska Bosman

Advocaat met kennis

3 mei 2024

Duidelijk kundige advocaat getroffen. Dat scheelde heel veel.

- Marije Scholten

Onderzoek was nodig en is goed gedaan

26 april 2024

Er is in onze aangelegenheid door de advocaat degelijk en zorgvuldig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Dank!.

- Marjolein van de Berg

Uitgelichte advocatenkantoren uit Haren

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Octrooibureau V.O. Patents & Trademarks – Groningen

Heresingel 3
9711 EP Groningen
Nederland

050 314 4288
https://www.vo.eu/

Noordhof advocatuur B.V.

Zuiderkuipen 8
9711 HR Groningen
Nederland

050 500 5000
http://www.noordhofadvocatuur.nl/