Advocaat Goengahuizen

Behoefte aan een professionele advocaat in Goengahuizen die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Goengahuizen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Goengahuizen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Goengahuizen gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Goengahuizen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 66 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Goengahuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Suwald, Garijp en Earnewald bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Goengahuizen

Zoek je een professionele en verstandige advocaat in Goengahuizen? Het vinden van de beste advocaat in Goengahuizen is nog niet zo eenvoudig. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij moeilijk om de allerbeste advocaat in Goengahuizen te zoeken in het grote aanbod wat er aanwezig is.

Wij begeleiden je om je te begeleiden met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je zoektocht naar een advocaat in Goengahuizen. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Goengahuizen die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Goengahuizen
 • Ontslag aanvechten in Goengahuizen
 • Personen- en Familierecht advocaat Goengahuizen
 • Arbeidsrecht advocaat Goengahuizen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Goengahuizen
 • Strafrecht advocaat Goengahuizen
 • Letselschade advocaat Goengahuizen
 • Ondernemingsrecht advocaat Goengahuizen
 • Civielrecht advocaat Goengahuizen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Goengahuizen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Goengahuizen

Een advocatenkantoor in Goengahuizen heeft kennis van dingen en ligt aangenaam dicht in de buurt. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Goengahuizen inhuurt, ben je verzekerd van een individu die je van raad kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is extra welkom wanneer het gaat over ingewikkelde juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Goengahuizen heb je natuurlijk een mens die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet uren in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Het verschilt altijd per omstandigheid, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is een persoon uit je streek wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Goengahuizen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Goengahuizen

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Goengahuizen die je ook kunnen begeleiden, ongeacht je kwestie. Er is natuurlijk wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw kwesties op te lossen, te verminderen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die zeer vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker weten eens advocaten in Goengahuizen.

Echter is het handig om verschillende advocaten in Goengahuizen te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er enigszins verschil tussen de tariefstellingen van advocaten. Hierbij moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Goengahuizen je je het prettigste voelt. De persoonlijke klik is immers ongelofelijk van belang, zeker als de drijfveer tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Indien je via ons vrijblijvend een aanbieding aanvraagt, krijg je meteen een correct aanbod. Wij werken namelijk exclusief met gekwalificeerde advocaten in Goengahuizen, zodat je zeker weet dat je een bekwaam individu treft, die jou altijd kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Goengahuizen

Er zijn scenario`s waar je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Goengahuizen. Op de eerste plaats is het mogelijk om sommige werkzaamheden te laten verrichten door een jurist in Goengahuizen. Er zijn immers enkele juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar meestal beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo competent als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk jammer om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een procedure, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Een jurist in Goengahuizen kan je hiermee helpen.

Bekijk van tevoren wel iedere keer even of de rechtszaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Goengahuizen uitgevoerd kan en mag worden. Het is uiteraard zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Goengahuizen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Goengahuizen.

Letselschade advocaat Goengahuizen

Loop je bij een ongeluk waarbij een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Goengahuizen je bijstaan. Dit kan zijn door een aanrijding, een ander ongeval, een medische vergissing of een overige reden. Voor het laten betalen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Goengahuizen je op weg. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letsel mogelijk veel verder dan alleen het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een medische ingreep. En het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Goengahuizen is dat hij de hele procesvoering voor je kan vervullen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Jouw focus kan dan puur op je revalidatie liggen. Een voordelige en deskundige letselschade advocaat in Goengahuizen vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Goengahuizen.

Letselschade advocaat Goengahuizen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Goengahuizen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Goengahuizen

Heb je een conflict met je werk of werknemer en ben je op zoek naar assistentie? Het is uiteraard een goed idee om offertes op te vragen bij de gevariëerde bedrijven in de streek. Alleen zo kom je aan een passende arbeidsrecht advocaat in Goengahuizen. Het helpt dan wel als je ongeveer weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. En zo ben je zeker weten gegarandeerd van geschikt advies op maat.

Aansluitend hoef je alleen nog maar een kennismaking in te plannen. Door dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is wel raadzaam dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die meermaals met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van bepalend belang bij adviezen en bij juridische affaires.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Goengahuizen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Goengahuizen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Goengahuizen

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Goengahuizen. Scheiden is vanzelfsprekend over het algemeen ellendig, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Goengahuizen wel van pas komen bij dit veranderingsproces. Je zou uiteraard altijd nog even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo gegevens aan te vragen over de diverse soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Goengahuizen? Een geschikte gegadigde vinden is simpelweg nooit eenvoudig geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het totaal onmogelijk is. Middels genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Goengahuizen echt erg simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Goengahuizen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Goengahuizen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Goengahuizen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Goengahuizen

Scheiding super geregeld

15 mei 2022

Complexe zaak maar super bijgestaan in de scheiding. Dank jullie wel.

- Simon de Bruijn

Eind goed, al goed

5 mei 2022

Na lang wachten eindelijk in het gelijk gesteld.

- Christiaan Vermeulen

Razendsnel een kundige professional

30 april 2022

Na verzoek van de offertes kwam ik gauw in gesprek met een partij die precies wist wat mijn kwestie benodigd had.

- Jasper Peters

Echtscheiding goed begeleid

22 april 2022

Ingewikkelde regeling top afgehandeld door advocaat. Dank jullie wel.

- Rob van de Wal

Forse vergoeding bij letselschade

12 april 2022

- Manon Hendriks

Rechtelijke raad

7 april 2022

Onmiskenbaar vakkundige advocaat getroffen. Dit hielp geweldig.

- Monique de Graaf

Deskundige raadsman

2 april 2022

Razendsnel de geschikte man ontdekt. Bedankt!

- Simone Schipper

Zijn super bijgestaan in de zaak

23 maart 2022

De afhandeling tijdens de procedure was super en zoals gewenst. Super begeleiding gehad.

- Hendrik Peters

Zoals bedacht

19 maart 2022

Goed aanbod ontvangen.

- Wilhelmina Martens

Uitgelichte advocatenkantoren uit Goengahuizen

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/

Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Lawyers

Willemskade 7
8911 AW Leeuwarden
Nederland

058 212 1464
https://www.vandersluisvanderzeekalmijn.nl/