Advocaat Earnewald

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Earnewald?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Earnewald verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Earnewald – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Earnewald gezocht?

Een advocaat in Earnewald vinden

Advocaat Earnewald
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 100 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Earnewald, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Suwald, Sumar en Garijp bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Earnewald

Indien je een advocaat in Earnewald zoekt, heeft dat over het algemeen een aanleiding. Regelmatig gaan advocaten samen met nare incidenten, waardoor het opsporen van een advocaat in Earnewald als een aanvullende belemmering ervaren kan worden. Toch wil je een juiste advocaat in Earnewald vinden. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Iemand die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijk dat het slim is om alles gauw achter de rug te hebben en hierdoor de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of degene met het goedkoopste uurtarief. Toch adviseren wij om meerdere partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat immers aanzienlijk wat verschil tussen de ene advocaat in Earnewald en de andere, op het gebied van kosten en kennisgebieden. Tevens is een advocaat regelmatig ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Alleen daardoor al is het vinden van de voornaamste advocaat in Earnewald een serieuze taak.

Uitgerekend daardoor bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces helpen wij je onwijs in je zoektocht naar een geschikte advocaat in Earnewald. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Earnewald
 • Ontslag aanvechten in Earnewald
 • Personen- en Familierecht advocaat Earnewald
 • Arbeidsrecht advocaat Earnewald
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Earnewald
 • Strafrecht advocaat Earnewald
 • Letselschade advocaat Earnewald
 • Ondernemingsrecht advocaat Earnewald
 • Civielrecht advocaat Earnewald
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Earnewald

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Earnewald

Een regionaal advocatenkantoor in Earnewald kan absoluut oplossing bieden indien je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn talloze expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Earnewald inhuurt, ben je verzekerd van een persoon die je van raad kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is altijd gewenst, maar vooral indien het gaat over uitdagende juridische problemen waar je gebruikelijk vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Earnewald is dat je natuurlijk een persoon in de nabijheid hebt. Dat is efficiënt, want het scheelt weer tijd en veel gedoe wanneer je voor begeleiding langs wilt gaan. Het verschilt logischerwijs per omstandigheid, maar de kans bestaat dat je je advocaat meerdere momenten zult zien. Dan is iemand uit je streek wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Earnewald

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Earnewald

Het is van belang dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Earnewald, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Als je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Earnewald. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een fijn gesprek. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt in een juridisch conflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je over het algemeen uitkomen bij advocaten in Earnewald. Beiden partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft zeker iets meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Earnewald jouw allerbeste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Earnewald

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Earnewald. Op de allereerste plaats is het mogelijk om bepaalde taken te laten verrichten door een jurist in Earnewald. Er zijn immers enkele juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar vaak gunstiger geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgerond en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit langs een jurist in Earnewald een optie.

Controleer van tevoren wel over het algemeen even of de rechtszaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Earnewald uitgevoerd kan en mag worden. Je wilt simpelweg voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Earnewald?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Earnewald.

Letselschade advocaat Earnewald

Een letselschade advocaat in Earnewald kan je assisteren om een passende claim te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen ook een overige reden hebben. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Earnewald je verder. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade daarom behoorlijk verder dan enkel het leed wat je oploopt en de uitgaven qua herstel of een medische ingreep. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Earnewald is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je focus kan dan puur op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Earnewald vindt je vrijblijvend, rendabel en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Earnewald.

Letselschade advocaat Earnewald zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Earnewald zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Earnewald

Heb je een fors conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Earnewald in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Earnewald terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert doorlopend. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Precies vandaar is het handig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Earnewald.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de kosten lopen. Meestal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Earnewald.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Earnewald en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Earnewald

Een scheiding is per sé een uitermate pijnlijke en nare zaak, ook als je fijn uit elkaar gaat. Uiteraard is het van belang dat voor beiden echtgenoten een degelijke overeenkomst wordt getroffen en dat kwesties als de inventaris naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Earnewald zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Earnewald te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Earnewald is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Earnewald behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Earnewald in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Earnewald in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Earnewald

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Earnewald

Prima begeleid van start tot einde traject

8 september 2023

Snelle en directe afhandeling van de rechtszaak. Vlotte feedback op de offerte aanvraag.

- Rutger Verhoeven

Dienstbeëindiging op staande voet afgewend

31 augustus 2023

Op de valreep oneerlijk ontslag kunnen voorkomen.

- Jacobus Kuijpers

Goede juridische hulp

23 augustus 2023

Overweldigend om door een aangenaam gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Martin Martens

Werkelijke vakkundige in rechtsgebied

16 augustus 2023

Mijn jurist had overduidelijk flink wat ervaring in zijn discipline. Dit zorgde voor erg veel rust.

- Sabine de Vos

Exact zoals vermoed

12 augustus 2023

Aanbieding was passend.

- Sjoerd Verhoeven

Hoge schadeloosstelling bij letselschade

26 juli 2023

- Rutger van den Broek

Aanrader!

22 juli 2023

Helder advies gekregen, werkelijk blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade zaak prima geregeld.

- Hendrik van den Bosch

Afhandeling was persoonlijk

11 juli 2023

Iedere stap werd kritisch gefundeerd in de rechtbank. Zeer content met het traject.

- Marjolein Janssen

Enorm bekwaam

9 juli 2023

Een werkelijke professional gevonden. Dit zorgde voor enorm veel ontspanning.

- Jolanda Evers

Uitgelichte advocatenkantoren uit Earnewald

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/