Advocaat Griendtsveen

Wil jij een professionele advocaat uit Griendtsveen die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Griendtsveen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Griendtsveen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Griendtsveen gezocht?

Een advocaat in Griendtsveen vinden

Advocaat Griendtsveen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Griendtsveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Grashoek, Evertsoord en America bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Griendtsveen

Zoek je een gekwalificeerde en goede advocaat in Griendtsveen? Het zoeken van de beste advocaat in Griendtsveen is nog niet zo eenvoudig. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij complex om de beste advocaat in Griendtsveen te zoeken in het stevige aanbod wat er beschikbaar is.

Wij begeleiden je om je te helpen met deze selectie en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je voorselectie naar een advocaat in Griendtsveen. Wegens deze tips is het een optie om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Griendtsveen die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Griendtsveen
 • Ontslag aanvechten in Griendtsveen
 • Personen- en Familierecht advocaat Griendtsveen
 • Arbeidsrecht advocaat Griendtsveen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Griendtsveen
 • Strafrecht advocaat Griendtsveen
 • Letselschade advocaat Griendtsveen
 • Ondernemingsrecht advocaat Griendtsveen
 • Civielrecht advocaat Griendtsveen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Griendtsveen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Griendtsveen

Een advocatenkantoor in Griendtsveen heeft kennis van aangelegenheden en ligt aangenaam dicht in de nabijheid. Er zijn meerdere kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Griendtsveen inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van begeleiding kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is doorgaans gewild, maar voornamelijk als het gaat over ingewikkelde juridische kwesties waar je normaal vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Griendtsveen heb je altijd nog een mens die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet lang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt logischerwijs per situatie, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is een persoon uit je regio wel zo efficiënt.

Alle advocatenkantoren uit Griendtsveen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Griendtsveen

Het is van belang dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Griendtsveen, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Griendtsveen zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een daadwerkelijk geding voor de rechter. Het gaat hier dus vooral om aangelegenheden die niet puur met een fatsoenlijk gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend het gesprek aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Griendtsveen. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar variëren qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Griendtsveen jouw beste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Griendtsveen

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Griendtsveen. Op de eerste plaats is het een optie om bepaalde werkzaamheden te laten verrichten door een jurist in Griendtsveen. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waarbij een advocaat niet per definitie de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en vandaar niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit langs een jurist in Griendtsveen mogelijk.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Griendtsveen de procesvoering feitelijk uit mag voeren. Je wilt logischerwijs voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist iedere keer of hij of zij hetgeen voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Griendtsveen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Griendtsveen.

Letselschade advocaat Griendtsveen

Het zou simpel zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen indien je een letselschade advocaat in Griendtsveen wilt inschakelen, maar dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die goede letselschade advocaat in Griendtsveen te vinden. Het moet zeker wel een prof zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Als je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Griendtsveen die gespecialiseerd zijn in het bijspringen bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder andere op volgende soorten schadevergoedingen:

 • Schade aan rijtuig, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Griendtsveen.

Letselschade advocaat Griendtsveen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Griendtsveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Griendtsveen

Als je op je werk tegen bepaalde problematiek aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Griendtsveen in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Griendtsveen heeft verstand van diverse arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt continu. Louter een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste veranderingen. Daarom is het iedere keer verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Griendtsveen te zoeken.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk uitlopen. Normaal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te betalen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Griendtsveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Griendtsveen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Griendtsveen

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Griendtsveen. Uit elkaar gaan is natuurlijk altijd vervelend, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Griendtsveen wel van pas komen gedurende dit veranderingsproces. Je zou simpelweg altijd nog even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de allerlei soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Griendtsveen? Een goede gegadigde vinden is simpelweg nooit makkelijk geweest. Dit betekent echter niet dat het volledig onmogelijk is. Wegens deze stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een handige echtscheidingsadvocaat in Griendtsveen echt volstrekt makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Griendtsveen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Griendtsveen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Griendtsveen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Griendtsveen

Verstand van regelgeving

2 juli 2024

Naar verwachting, behoorlijk kennis van zaken.

- Sharon Koster

Goede juridische assistentie

26 juni 2024

Geholpen door een persoon die geweldig met me meeleeft, enorm prettig.

- Anouk van Veen

Geen nummer, menselijke afhandeling

16 juni 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Super.

- Mark Koster

Eind goed, al goed

13 juni 2024

Uiteindelijk mijn gelijk gekregen.

- Eveline Blom

Snel en juiste raadsman gevonden

5 juni 2024

Ondanks de spoed kwestie een raadsman gevonden die geheel bij onze zaak pastte. Super!

- Cornelia Huisman

Stevige schade-uitkering gekregen

29 mei 2024

- Hendrik Verbeek

Heb dankzij mijn advocaat een buitengewoon fatsoenlijk geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Het leed is daardoor veel lager.

21 mei 2024

- Bas van den Heuvel

Voelt goed

16 mei 2024

Vertrouwde partij ontdekt die me helpt. Super!

- Hendrika de Jong

Aanrader!

5 mei 2024

Een aanrader, een begrijpelijk verhaal en correct advies. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Johannes Mulder

Uitgelichte advocatenkantoren uit Griendtsveen

De Peel Letselschade Advocaten

Stationsplein 8
6001 CH Weert
Nederland

0495 755 958
http://www.dp-advocaten.nl/

Mertens Advocaten

Wilhelminasingel 269
6001 GS Weert
Nederland

0495 544 880
http://www.mertensadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Van der Pluijm

Kerkstraat 34
5981 CG Panningen
Nederland

077 472 4325
http://vdp-advocatuur.nl/