Advocaat Raard

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Raard?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Raard verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Raard – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Raard gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Raard
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 90 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Raard, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Lichtaard, Bornwird en Brantgum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Raard

Ben je op zoek naar een geschikte en competente advocaat in Raard? Het zoeken van de allerbeste advocaat in Raard is nog niet zo simpel. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij uitdagend om de perfecte advocaat in Raard te zoeken in het stevige aanbod wat er beschikbaar is.

Wij begeleiden je om je te begeleiden met deze selectie en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je expeditie naar een advocaat in Raard. Dankzij deze tips is het een optie om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Raard die je met alle mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Raard
 • Ontslag aanvechten in Raard
 • Personen- en Familierecht advocaat Raard
 • Arbeidsrecht advocaat Raard
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Raard
 • Strafrecht advocaat Raard
 • Letselschade advocaat Raard
 • Ondernemingsrecht advocaat Raard
 • Civielrecht advocaat Raard
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Raard

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Raard

Een plaatselijk advocatenkantoor in Raard kan zeker uitkomst bieden indien je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn diverse kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Raard inhuurt, ben je verzekerd van een individu die je van begeleiding kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is meestal wenselijk, maar vooral wanneer het gaat over lastige juridische kwesties waar je gebruikelijk waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Raard heb je altijd nog een mens die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet lang in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Het verschilt natuurlijk per omstandigheid, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene keren zult zien. Dan is iemand uit je regio wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Raard

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Raard

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Raard die je ook kunnen helpen, los van je moeilijkheid. Er is meestal wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw kwesties op te lossen, te verminderen of zo goed mogelijk te begeleiden. Advocaten in Raard staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze erg vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Evengoed is het slim om diverse advocaten in Raard te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er behoorlijk verschil tussen de tarieven van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat goed is en een hele goedkope advocaat ondeugdelijk is. Kijk vooral bij welke advocaten in Raard je je het meeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is doorslaggevend, het huren van een advocaat is namelijk een zeer persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbieding aan te vragen, kun je heel eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Raard, zodat je zeker weet dat je een bekwaam persoon treft, die jou altijd kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Raard

Een jurist in Raard mag zich niet altijd een advocaat noemen. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Wanneer een jurist in Raard niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de beschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Raard, kijk dan eerst zorgvuldig of de procedure die je wilt beginnen ook door middel van een jurist volbracht kan worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou natuurlijk vervelend zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je zodoende van tevoren even goed in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke garanties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Het is incorrect te denken dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar ook de beste jurist mag een aantal procedures niet voor je vervullen. Het is derhalve van belang om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Raard?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Raard.

Letselschade advocaat Raard

Een letselschade advocaat in Raard kan je assisteren om een fatsoenlijke schadevordering te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Het kan zijn vanwege een aanrijding, een ander ongeval, een medische misstap of een overige reden. Voor het laten betalen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Raard je verder. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Schade aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letselschade is daarom een veel breder begrip dan alleen de lichamelijke last die je hebt. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Raard is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je focus kan dan regelrecht op je revalidatie liggen. Een voordelige en kundige letselschade advocaat in Raard vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Raard.

Letselschade advocaat Raard zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Raard zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Raard

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke begeleiding? Dan kan het geen kwaad om via ons gratis wat offertes van meerdere advocatenkantoren op te vragen. Dan weet je zeker dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Raard krijgt toegewezen. In de aanvraag zul je wel een begrijpelijk plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Raard die jij dan feitelijk zoekt. Zo kom je immers sneller tot iemand die je werkelijk kan helpen met je situatie. Deskundigheid is immers wel erg aangenaam voor bij juridische zaken.

Hierna is een consult gewoonlijk de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel van belang dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veelal met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van beslissend belang bij adviezen en bij juridische kwesties.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Raard.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Raard en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Raard

Een scheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en verschrikkelijke zaak, ook indien je degelijk uit elkaar gaat. Logischerwijs is het noodzakelijk dat er over en weer geschikte afspraken over de distributie van goederen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook veel kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Raard zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Raard te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Raard is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Raard allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Raard in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Raard in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Raard

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Raard

Hoge schade-uitkering bij letsel

17 november 2023

- Natasja van der Laan

Enorm professioneel

6 november 2023

Een werkelijke specialist gevonden. Dit zorgde voor enorm veel kalmte.

- Evelien van der Heijden

Direct een deskundige prof

3 november 2023

Na de offertes direct de juiste keuze kunnen maken. Gesprek volgde vlug.

- Rob de Haan

Professionele en ervaren

29 oktober 2023

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Jolanda van der Linden

Kennis van regelgeving

10 oktober 2023

Zoals vermoed, zeer vakkundig.

- Jelle Hofman

Top advies gekregen!

4 oktober 2023

Onbetwistbaar advies ontvangen, werkelijk blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Anita Bos

Werkelijke deskundige binnen rechtsgebied

29 september 2023

Mijn jurist had duidelijk flink wat ervaring in zijn discipline. Dit zorgde voor zeer veel ontspanning.

- Catharina Veenstra

Top raadgeving gekregen!

20 september 2023

Een aanrader, een helder verhaal en juist advies. Letselschade zaak prima geregeld.

- Maurice Veenstra

Onderzoek was noodzakelijk en is grondig gedaan

17 september 2023

Er is in onze kwestie door de advocaat gedegen en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Rob Hoekstra

Uitgelichte advocatenkantoren uit Raard

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/