Advocaat Brantgum

Ben jij opzoek naar een betaalbare advocaat in Brantgum die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Brantgum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Brantgum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Brantgum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Brantgum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Brantgum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Lichtaard, Reitsum en Raard bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Brantgum

Ben jij op zoek naar een juiste en competente advocaat in Brantgum? Het kan onaangenaam zijn om de geschikte advocaat in Brantgum te vinden voor juridische zaken. Wij snappen dat het forse aanbod enerzijds fijn is, maar in ieder geval voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij begeleiden je om je te assisteren met deze voorselectie en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je zoektocht naar een advocaat in Brantgum. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Brantgum die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Brantgum
 • Ontslag aanvechten in Brantgum
 • Personen- en Familierecht advocaat Brantgum
 • Arbeidsrecht advocaat Brantgum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Brantgum
 • Strafrecht advocaat Brantgum
 • Letselschade advocaat Brantgum
 • Ondernemingsrecht advocaat Brantgum
 • Civielrecht advocaat Brantgum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Brantgum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Brantgum

Men vraagt zich regelmatig af hoezo het regelen van een advocatenkantoor in Brantgum een slim besluit is. Het juridische spectrum wijzigt doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een specialist die steevast op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij proberen om onder andere een goede uitkomst te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een stevig arbeidsconflict komt een advocaat veelal goed van pas. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een geschil over een overeenkomst. Haast iedereen loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Brantgum kan je hiermee verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Brantgum. Je wilt wel een raadgeving op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor organisaties of personen met flink wat vermogen helpt een belastingtechnisch jurist als voorbeeld ook om stevig geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Brantgum nuttig voor de meeste mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische begeleiding.

Alle advocatenkantoren uit Brantgum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Brantgum

Onafhankelijk van de oorzaak zijn er meer dan toereikend advocaten in Brantgum te vinden. Er is altijd nog wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw narigheden op te lossen, te verkleinen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die uiterst deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Brantgum.

We raden wel altijd aan om allemaal advocaten in Brantgum te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun ervaring of discipline. Daarbij moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Brantgum je je het prettigste voelt. De persoonlijke klik is namelijk enorm belangrijk, zeker indien de aanleiding tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Als je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je direct een gepast aanbod. Via ons krijg je immers alleen de beste advocaten in Brantgum, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Brantgum

Ga als je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Brantgum. Op de allereerste plaats is het denkbaar om bepaalde taken te laten uitvoeren door een jurist in Brantgum. Er zijn namelijk meerdere juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar veelal gunstiger geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo competent als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is natuurlijk jammer om heel veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Gelukkig is dit via een jurist in Brantgum mogelijk.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Brantgum de procedure daadwerkelijk uit mag voeren. Het is altijd zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Brantgum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Brantgum.

Letselschade advocaat Brantgum

Loop je bij een ongeluk waarbij iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Brantgum je bijstaan. Het kan zijn door een botsing, een bedrijfsongeval, een medische misstap of een overige oorzaak. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Brantgum je op weg. Je kunt dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan wagen, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letsel is dus een veel breder begrip dan alleen de fysieke last die je hebt. En het voornaamste pluspunt van een letselschade advocaat in Brantgum is dat hij de hele procesvoering voor je kan vervullen, zodat je er zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Jouw focus kan dan alleen op je herstel liggen. Een goedkope en kundige letselschade advocaat in Brantgum vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Brantgum.

Letselschade advocaat Brantgum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Brantgum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Brantgum

Heb je een geschil met je werkgever of medewerker en ben je op zoek naar assistentie? Het is uiteraard een verstandig idee om offertes op te vragen bij de verscheidene bedrijven in de buurt. Alleen zo kom je aan een geschikte arbeidsrecht advocaat in Brantgum. In de offerteaanvraag zul je wel een helder beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Brantgum die jij dan feitelijk zoekt. Zo kom je namelijk sneller tot iemand die je werkelijk kan helpen met je probleem. Professionaliteit is namelijk wel enorm prettig voor bij juridische affaires.

Aansluitend is een gesprek meestal de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veelal met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van cruciaal belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Brantgum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Brantgum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Brantgum

Het is een van de meest verschrikkelijke omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Natuurlijk is het van belang dat voor beiden echtgenoten een degelijke overeenkomst wordt getroffen en dat dingen als de inboedel naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Brantgum zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Brantgum te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Brantgum is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Brantgum flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Brantgum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Brantgum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Brantgum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Brantgum

Deskundige jurist

9 juli 2024

Binnen no-time een kundige advocaat. Prachtig!

- Jeffrey Janssen

De advocaat was erg bereikbaar

3 juli 2024

Top bereikbare raadsman gekregen, zeer tevreden.

- Rogier van Beek

Rechtelijke begeleiding

24 juni 2024

Voelbaar vakkundige raadsman getroffen. Deze hielp gigantisch.

- Ramona van Vliet

Vakkundige raadsman

18 juni 2024

Gauw de passende man gevonden. Grandioos!

- Sander van den Bosch

Beste advocaat van Holland

15 juni 2024

Ervaarde een juiste klik met mijn jurist en gezamenlijk de overwinning behaald voor de rechter.

- Vincent Smit

Begeleiding was persoonlijk

6 juni 2024

Elke stap werd kritisch gefundeerd in de rechtbank. Erg tevreden met het traject.

- Melanie Groen

Inhoudelijk en vakkundig.

26 mei 2024

De offertes waren snel in huis en naderhand inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de jurist.

- Cornelia Jonker

Vertrouwde partner

20 mei 2024

Partij ontdekt die goed aanvoelt. Prettig!

- Klaas Hendriks

Goed begeleid van start tot beëindiging proces

18 mei 2024

Vlotte en pragmatische reacties tijdens het proces. Tevens vlug reactie op aanvraag van de offertes.

- Arjan Bos

Uitgelichte advocatenkantoren uit Brantgum

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/