Advocaat Foudgum

Behoefte aan een ijzersterke advocaat uit Foudgum die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Foudgum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Foudgum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Foudgum gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Foudgum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Foudgum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Lichtaard, Raard en Bornwird bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Foudgum

Als je een advocaat in Foudgum zoekt, heeft dat meestal een reden. Dikwijls is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Foudgum een nare. Desondanks wil je een geschikte advocaat in Foudgum zoeken. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Een persoon die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of degene met het laagste tarief. Echter raden wij ten zeerste aan om desondanks wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Foudgum is immers de andere niet en de kennisgebieden en tariefstellingen van advocaten lopen dan in ieder geval flink uiteen. Hiernaast is een jurist meestal ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Alleen daarom al is het zoeken van de allerbeste advocaat in Foudgum een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij assisteren je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Foudgum je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheden past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Foudgum
 • Ontslag aanvechten in Foudgum
 • Personen- en Familierecht advocaat Foudgum
 • Arbeidsrecht advocaat Foudgum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Foudgum
 • Strafrecht advocaat Foudgum
 • Letselschade advocaat Foudgum
 • Ondernemingsrecht advocaat Foudgum
 • Civielrecht advocaat Foudgum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Foudgum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Foudgum

Een plaatselijk advocatenkantoor in Foudgum kan zeker oplossing bieden indien je op zoek bent naar juridische hulp. Binnen de advocatuur zijn talloze expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Foudgum helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is extra fijn indien het gaat over ingewikkelde juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Foudgum is dat je altijd nog een persoon in de omgeving hebt. Dat is nuttig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe wanneer je voor begeleiding langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheden komt het immers voor dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo praktisch als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Foudgum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Foudgum

Onafhankelijk van de aanleiding zijn er meer dan voldoende advocaten in Foudgum te vinden. Los van de expertise die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die enorm vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Foudgum.

We raden wel altijd aan om allerlei advocaten in Foudgum te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er enigszins verschil tussen de tarieven van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat klasse is en een zeer goedkope advocaat inferieur is. Kijk grotendeels bij welke advocaten in Foudgum je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk enorm doorslaggevend, zeker indien de aanleiding tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Indien je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je onmiddellijk een geschikt aanbod. Langs ons krijg je immers alleen de allerbeste advocaten in Foudgum, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Foudgum

Een jurist in Foudgum mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Wanneer een jurist in Foudgum niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de beschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Ga vooraf even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Foudgum verricht kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou vanzelfsprekend zonde zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op bekwaamheid er geboden worden, voordat je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is onjuist te denken dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn hele geschikte juristen en hele incompetente advocaten. Maar ook de slimste jurist mag sommige procedures niet voor je uitvoeren. Hou daar dus rekening mee gedurende je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Foudgum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Foudgum.

Letselschade advocaat Foudgum

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Foudgum wilt inschakelen, maar dit is toch iets te simpel gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die goede letselschade advocaat in Foudgum te vinden. Het moet toch wel een professional zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je een verwonding opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Foudgum om je bij te staan. Letsel is immers echt een vak apart. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan wagen, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Foudgum.

Letselschade advocaat Foudgum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Foudgum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Foudgum

Heb je een dispuut met je werk of arbeidskracht en ben je op zoek naar hulp? Het is natuurlijk een goed plan om offertes aan te vragen bij de verschillende bedrijven in de buurt. Dan weet je zeker dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Foudgum krijgt aangewezen. In de aanvraag zul je wel een duidelijk plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Foudgum die jij dan echt zoekt. Zo kom je immers makkelijker tot iemand die je echt kan helpen met je uitdaging. En zo ben je zeker weten gegarandeerd van competent advies op maat.

Aansluitend hoef je louter nog maar een consult in te plannen. Dankzij dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is voornamelijk van belang dat je een fatsoenlijk gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van bepalend belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Foudgum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Foudgum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Foudgum

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Natuurlijk is het noodzakelijk dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van goederen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Foudgum zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Foudgum te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Foudgum is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Foudgum flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Foudgum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Foudgum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Foudgum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Foudgum

Echtscheiding tot fijn eindpunt gebracht

9 september 2023

Echt ontzorgd door mijn advocaat gedurende scheiding.

- Albert Willemsen

Advocaat met verstand

2 september 2023

Onmiskenbaar deskundige raadsman getroffen. Dit scheelde geweldig veel.

- Nathalie van Dongen

Echt een autoriteit

25 augustus 2023

Een nare periode afgerond na het ontstaan van een verwonding, maar de compensatie was behoorlijk, dankzij mijn advocaat!

- Nicole Smeets

Hele aangelegenheid vakkundig begeleid

19 augustus 2023

Snelle en directe afhandeling van de procedure. Snelle feedback op de offerte aanvraag.

- Petrus van Vliet

Prima raadgeving gekregen!

11 augustus 2023

Onbetwistbaar advies ontvangen, echt blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade kwestie goed afgehandeld.

- Tim Driessen

Werkelijke expert in rechtsgebied

28 juli 2023

Een werkelijke pro getroffen. Dit zorgde voor zeer veel kalmte.

- Simon de Bruijn

Exact zoals vermoed

21 juli 2023

Aanbieding was keurig.

- Hendrikus de Bruijn

Echtscheiding goed begeleid

12 juli 2023

Ingewikkelde overeenkomst goed afgehandeld door raadsman. Dank jullie wel.

- Jolanda Mulder

Het juridisch onderzoeken van de aangelegenheid was noodzakelijk.

8 juli 2023

De procedure is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals gewenst. Dank!.

- Marieke Kok

Uitgelichte advocatenkantoren uit Foudgum

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/