Advocaat Sondel

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Sondel?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Sondel verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Sondel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Sondel gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Sondel
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 74 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sondel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Nijemirdum, Harich en Ruigahuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Sondel

Wanneer je een advocaat in Sondel zoekt, heeft dat over het algemeen een aanleiding. Vaak gaan juristen samen met vervelende gebeurtenissen, waardoor het opsporen van een advocaat in Sondel als een bijkomende drempel ervaren kan worden. Toch wil je een geschikte advocaat in Sondel zoeken. Je wilt wel een individu waar je op kunt bouwen. Een mens die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt wellicht dat het slim is om alles vlug achter de rug te hebben en daardoor de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om enkele partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Sondel is namelijk de andere niet en de vakgebieden en tariefstellingen van advocaten lopen dan misschien flink uiteen. Daarnaast is een advocaat vaak ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Dus is het kiezen van een goede advocaat in Sondel een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Juist daarom bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces helpen wij je fors in je zoektocht naar een praktische advocaat in Sondel. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Sondel
 • Ontslag aanvechten in Sondel
 • Personen- en Familierecht advocaat Sondel
 • Arbeidsrecht advocaat Sondel
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Sondel
 • Strafrecht advocaat Sondel
 • Letselschade advocaat Sondel
 • Ondernemingsrecht advocaat Sondel
 • Civielrecht advocaat Sondel
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Sondel

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Sondel

Een regionaal advocatenkantoor in Sondel kan beslist uitkomst bieden indien je op zoek bent naar juridische begeleiding. Er zijn allerlei kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Sondel inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van raad kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is altijd wenselijk, maar vooral indien het gaat over complexe juridische kwesties waar je normaal waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Sondel heb je natuurlijk een mens die in de nabijheid zit. Dat is handig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe wanneer je voor begeleiding langs wilt gaan. Afhankelijk van de situatie komt het wel voor dat je je advocaat enkele keren zult ontmoeten. Dan is het natuurlijk wel zo praktisch als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Sondel

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Sondel

Om de passende personen in te roepen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Sondel. Wanneer je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Sondel. Het gaat hier dus vooral om aangelegenheden die niet zuiver met een goed gesprek opgelost kunnen worden. Als je een ruzie eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator gewoonlijk juist weer fijn van pas.

Indien je dus eigenlijk een rechtszaak wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of indien je bij voorkeur juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende situaties uitkomen bij advocaten in Sondel. Beide partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft desondanks iets meer kennis van het vak. Een mediator zal zich vooral richten op het oplossen van een ruzie, waar advocaten in Sondel hoofdzakelijk gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Sondel

Er zijn gevallen waar je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Sondel. Op de eerste plaats is het mogelijk om bepaalde werkzaamheden te laten uitvoeren door een jurist in Sondel. Er zijn namelijk enkele juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar veelal beter geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Desalniettemin is een jurist in Sondel niet beëdigd en mag derhalve de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit bij een jurist in Sondel een optie.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Sondel de rechtszaak daadwerkelijk uit mag voeren. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Sondel?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Sondel.

Letselschade advocaat Sondel

Misschien denk je dat het slim is om de eerste de beste letselschade advocaat in Sondel voor je te laten beginnen, maar dit kan tevens voor problemen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die kundige letselschade advocaat in Sondel te vinden. Het moet immers wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Wanneer je last hebt van letsel, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Sondel die gespecialiseerd zijn in het helpen bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder andere op onderstaande soorten vergoedingen:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Sondel.

Letselschade advocaat Sondel zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Sondel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Sondel

Heb je een geschil met je werkgever of werknemer en ben je op zoek naar assistentie? Dan kan het geen kwaad om via ons moeiteloos wat offertes van verschillende advocatenkantoren aan te vragen. Louter zo kom je aan een juiste arbeidsrecht advocaat in Sondel. Het helpt dan wel als je globaal weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. En zo ben je zeker weten gegarandeerd van capabel advies op maat.

Daarna hoef je uitsluitend nog maar een consult in te plannen. Dankzij dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw zaak. Het is wel van belang dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die vaak met jou om de tafel komt zitten. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische aangelegenheden gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Sondel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Sondel en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Sondel

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Sondel. Scheiden is uiteraard over het algemeen vervelend, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Sondel wel van pas komen gedurende dit veranderingsproces. Je zou overigens altijd even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo informatie aan te vragen over de verschillende soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je makkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Sondel? Een goede kandidaat vinden is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het volledig onmogelijk is. Door de genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Sondel echt enorm simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Sondel in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Sondel in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Sondel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Sondel

Scheiding prima geregeld

12 mei 2022

Ingewikkelde schikking top afgehandeld door raadsman. Dank jullie wel.

- Dirk Smeets

Top raadgeving gekregen!

8 mei 2022

Verhelderend advies gekregen, echt blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Manon Martens

Had dit veel eerder moeten doen

27 april 2022

Na allereerst zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope raadsman, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Nicolaas Post

Prima advocaat gevonden

21 april 2022

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Super.

- René de Vos

Betrouwbare partner

12 april 2022

Partij ontdekt die overtuigend aanvoelt. Super!

- Wilhelmus de Haan

Convenant opgesteld

8 april 2022

In een paar ontmoetingen werd de convenant precies opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Uitstekend!

- Annemieke van de Pol

Echtscheiding ging fijn

29 maart 2022

Dankzij mijn jurist geen moeilijkheden gekregen gedurende de scheiding van mijn partner.

- Frank Huisman

Inhoudelijk en vakkundig.

27 maart 2022

De offertes waren snel in huis en nadien inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de raadsman.

- Sabrina Vink

Keurig verzorgd

15 maart 2022

Had in korte periode een goeie aanbieding op maat, geweldig!

- Margaretha Jonker

Uitgelichte advocatenkantoren uit Sondel

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/