Advocaat Ypecolsga

Ben jij opzoek naar een professionele advocaat uit Ypecolsga die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Ypecolsga verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Ypecolsga – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Ypecolsga gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Ypecolsga
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 85 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ypecolsga, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Heeg, Idzega en Harich bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Ypecolsga

Wanneer je een advocaat in Ypecolsga zoekt, heeft dat doorgaans een reden. Vaak gaan juristen gepaard met vervelende incidenten, waardoor het vinden van een advocaat in Ypecolsga als een extra belemmering ervaren kan worden. Desondanks wil je een geschikte advocaat in Ypecolsga zoeken. Je wilt wel een individu waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het gebied waar jij juridische ondersteuning bij nodig hebt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt misschien voor de hand om voor rust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Toch adviseren wij om meerdere partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat namelijk beduidend wat verschil tussen de ene advocaat in Ypecolsga en de andere, op het terrein van kosten en expertise. Bovendien is een advocaat vaak ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Alleen daardoor al is het vinden van de allerbeste advocaat in Ypecolsga een belangrijke taak.

Uitgerekend daardoor bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces helpen wij je flink in je zoektocht naar een verstandige advocaat in Ypecolsga. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Ypecolsga
 • Ontslag aanvechten in Ypecolsga
 • Personen- en Familierecht advocaat Ypecolsga
 • Arbeidsrecht advocaat Ypecolsga
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Ypecolsga
 • Strafrecht advocaat Ypecolsga
 • Letselschade advocaat Ypecolsga
 • Ondernemingsrecht advocaat Ypecolsga
 • Civielrecht advocaat Ypecolsga
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Ypecolsga

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Ypecolsga

Een advocatenkantoor in Ypecolsga heeft kennis van aangelegenheden en ligt lekker dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn allerlei kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Ypecolsga helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is extra fijn wanneer het gaat over ingewikkelde juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Ypecolsga heb je altijd een mens die in de omgeving zit. Dat is handig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe indien je voor raadgeving langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het namelijk voor dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is het uiteraard wel zo verstandig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Ypecolsga

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Ypecolsga

Het is van belang dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Ypecolsga, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Wanneer je echt voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Ypecolsga. Het gaat hier dus vooral om zaken die niet puur met een goed gesprek opgelost kunnen worden. Wanneer je een aanvaring eerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer flink van pas.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Ypecolsga. Beiden partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft toch enigszins meer kennis van het vak. Een mediator zal zich zeker richten op het beëindigen van een tweestrijd, waar advocaten in Ypecolsga hoofdzakelijk gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Ypecolsga

Een jurist in Ypecolsga is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste advocaat-stage afgesloten en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Ypecolsga, kijk dan ten eerste goed of de procedure die je wilt opstarten ook door middel van een jurist gedaan kan worden. En echtscheiding onder andere, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou vanzelfsprekend zonde zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, alvorens je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn hele goede juristen en zeer slechte advocaten. Maar hoe fijn een jurist ook is, sommige procedures mag hij wettelijk gezien gewoon niet uitvoeren. Hou er dus rekening mee bij je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Ypecolsga?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Ypecolsga.

Letselschade advocaat Ypecolsga

Het zou simpel zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Ypecolsga wilt inschakelen, echter dit is toch iets te makkelijk gedacht. Door enkele stappen te doorlopen is het echter wel een stuk eenvoudiger om een goede letselschade advocaat in Ypecolsga te vinden. Het moet namelijk wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letsel opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Ypecolsga om je bij te staan. Letselschade is namelijk echt een vak apart. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Schade aan auto, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Rouw door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Ypecolsga.

Letselschade advocaat Ypecolsga zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Ypecolsga zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Ypecolsga

Heb je een fors conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Ypecolsga in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Ypecolsga terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daardoor is het altijd verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Ypecolsga te zoeken.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk uitlopen. Over het algemeen ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijk dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, indien je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Ypecolsga.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Ypecolsga en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Ypecolsga

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Ypecolsga. Ondanks dat een scheiding een buitengewoon emotionele aangelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Ypecolsga hebben bij dit traject. Je zou uiteraard altijd nog even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de verschillende soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je makkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Ypecolsga? Een juiste kandidaat tegenkomen is simpelweg nooit eenvoudig geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het finaal onmogelijk is. Wegens deze stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een handige echtscheidingsadvocaat in Ypecolsga echt heel gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Ypecolsga in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Ypecolsga in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Ypecolsga

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Ypecolsga

Tijd voor actie

11 mei 2022

Een professional gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Uitstekend!

Vlot geregeld

- Ilona van Veen

Aanrader!

7 mei 2022

Onbetwistbaar advies ontvangen, werkelijk blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade zaak goed afgehandeld.

- Paul Post

Domweg prima

29 april 2022

Hoopte al dat mijn advocaat zo passend zou zijn.

- Jacqueline Willemsen

Geen nummer, menselijke behandeling

24 april 2022

Erg klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Geweldig.

- Simon Jansen

Onderzoek was noodzakelijk en is goed gedaan

14 april 2022

De rechtszaak is ondersteund door vergaand onderzoek zoals gewenst. Dank!.

- Arie Veenstra

Onderzoek was noodzakelijk en is goed gedaan

6 april 2022

De procedure is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals wenselijk. Bedankt.

- Daniël Smit

Geding tot een goed einde

28 maart 2022

Deskundige afhandeling gehad tijdens ons proces. Bedankt advocaatkaart!

- Patrick de Wit

Prima afgehandeld.

22 maart 2022

Begrijpelijk en vlot. Dank!

- Catharina van der Laan

Eind goed, al goed

14 maart 2022

Tenslotte mijn gelijk gekregen.

- Marijke de Lange

Uitgelichte advocatenkantoren uit Ypecolsga

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/