Advocaat Haskerhorne

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Haskerhorne?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Haskerhorne verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Haskerhorne – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Haskerhorne gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Haskerhorne
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 66 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Haskerhorne, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Oldeouwer, Ouwsterhaule en Ouwster Nijega bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Haskerhorne

Ben jij op zoek naar een goede en professionele advocaat in Haskerhorne? Het zoeken van de allerbeste advocaat in Haskerhorne is nog niet zo ongecompliceerd. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij complex om de allerbeste advocaat in Haskerhorne te vinden in het forse aanbod wat er te vinden is.

Wij begeleiden je om je te helpen met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je expeditie naar een advocaat in Haskerhorne. Dankzij deze tips is het een optie om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Haskerhorne die je met alle mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Haskerhorne
 • Ontslag aanvechten in Haskerhorne
 • Personen- en Familierecht advocaat Haskerhorne
 • Arbeidsrecht advocaat Haskerhorne
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Haskerhorne
 • Strafrecht advocaat Haskerhorne
 • Letselschade advocaat Haskerhorne
 • Ondernemingsrecht advocaat Haskerhorne
 • Civielrecht advocaat Haskerhorne
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Haskerhorne

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Haskerhorne

Een advocatenkantoor in Haskerhorne heeft kennis van aangelegenheden en ligt fijn dicht in de nabijheid. Er zijn allerlei kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Haskerhorne inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van advies kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is altijd verlangd, maar vooral wanneer het gaat over uitdagende juridische kwesties waar je normaliter waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Haskerhorne heb je natuurlijk een mens die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet lang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Het verschilt altijd per situatie, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is een persoon uit je buurt wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Haskerhorne

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Haskerhorne

Om de goede personen in te roepen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Haskerhorne. Als je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Haskerhorne. Het gaat hier dus primair om affaires die niet alleen met een fijn gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de dialoog aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt een zaak wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of indien je liever juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Haskerhorne. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar variëren qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Haskerhorne jouw beste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Haskerhorne

Een jurist in Haskerhorne mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Als een jurist in Haskerhorne niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Ga vooraf even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Haskerhorne uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn bijvoorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou natuurlijk jammer zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er geboden worden, indien je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn hele goede juristen en zeer incompetente advocaten. Echter, hoe prima een jurist ook is, sommige procedures mag hij rechtmatig gezien gewoon niet verrichten. Het is derhalve raadzaam om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Haskerhorne?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Haskerhorne.

Letselschade advocaat Haskerhorne

Mogelijkerwijs denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Haskerhorne voor je te laten werken, maar dit kan wel eens voor moeilijkheden zorgen. Door enkele stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk simpeler om een geschikte letselschade advocaat in Haskerhorne te traceren. Het moet namelijk wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Indien je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Haskerhorne die specialistisch zijn in het ondersteunen bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder meerdere op onderstaande type vergoedingen:

 • Schade aan wagen, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Haskerhorne.

Letselschade advocaat Haskerhorne zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Haskerhorne zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Haskerhorne

Wanneer je op je werkplek tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Haskerhorne in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Haskerhorne terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert onafgebroken. Louter een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daarom is het iedere keer slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Haskerhorne te vinden.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de papieren lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te voldoen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Haskerhorne.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Haskerhorne en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Haskerhorne

Het is een van de meest vervelende omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Vanzelfsprekend is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een fatsoenlijke schikking wordt getroffen en dat kwesties als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Haskerhorne zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Haskerhorne te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Haskerhorne is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Haskerhorne allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Haskerhorne in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Haskerhorne in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Haskerhorne

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Haskerhorne

Professionele en ervaren

7 mei 2022

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Tamara de Jonge

Had dit veel sneller moeten doen

28 april 2022

Na allereerst zelfstandig gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope raadsman, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Kost iets meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Martin Vermeulen

Eindelijk

19 april 2022

Na lang wachten uiteindelijk in het gelijk gesteld.

- Sander Kuijpers

Kennis van zaken

11 april 2022

Zoals gehoopt, uitermate kundig.

- Johannes Koning

Deskundig en vakkundig.

5 april 2022

Geen vraag of idee was te gek, raadsman was erg geoefend in echtscheidingen.

- Robin van de Velden

Goedkoop is duurkoop

31 maart 2022

Na opgelicht te zijn door mijn eerdere jurist heb ik dankzij advocaatkaart wel een eerlijke raadsman ontdekt. Had ik veel eerder moeten doen.

- Jacobus Hendriks

Echtscheiding tot fijn einde gebracht

27 maart 2022

Volkomen ontzorgd door mijn advocaat tijdens scheiding.

- Raymond Schouten

Hoge compensatie bij letsel

18 maart 2022

- Maurice de Vries

Echtscheiding ging goed

8 maart 2022

Volkomen ontzorgd door mijn advocaat gedurende echtscheiding.

- Karin Verhoeven

Uitgelichte advocatenkantoren uit Haskerhorne

Alderse Baas Advocaten B.V.

Nipkowweg 17
8501 XH Joure
Nederland

0513 415 655
http://www.aldersebaas.nl/

Advocatenkantoor Miedema te Heerenveen

Fok 76
8441 BR Heerenveen
Nederland

0513 610 001
http://www.advocatenkantoormiedema.nl/

Arie Brink Advocaten

Lyceumstraat 2
8441 PS Heerenveen
Nederland

0513 820 820
http://www.ariebrinkadvocaten.nl/