Advocaat Haulerwijk

Ben jij opzoek naar een professionele advocaat in Haulerwijk die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Haulerwijk verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Haulerwijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Haulerwijk gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Haulerwijk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 67 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Haulerwijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Bakkeveen, Waskemeer en Donkerbroek bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Haulerwijk

Als je een advocaat in Haulerwijk zoekt, heeft dat gewoonlijk een oorzaak. Dikwijls is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Haulerwijk een nare. Toch wil je een passende advocaat in Haulerwijk zoeken. Je wilt namelijk een individu waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het gebied waar jij juridische ondersteuning bij nodig hebt. En een mens die inlevingsvermogen toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor rust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste uurtarief. Toch adviseren wij om meerdere partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Haulerwijk is namelijk de andere niet en de kennisgebieden en prijzen van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Daarnaast huur je een jurist vaak in omdat je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ondervinden. Enkel daarom al is het zoeken van de voornaamste advocaat in Haulerwijk een serieuze taak.

Precies vandaar bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces assisteren wij je fors in je expeditie naar een geschikte advocaat in Haulerwijk. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Haulerwijk
 • Ontslag aanvechten in Haulerwijk
 • Personen- en Familierecht advocaat Haulerwijk
 • Arbeidsrecht advocaat Haulerwijk
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Haulerwijk
 • Strafrecht advocaat Haulerwijk
 • Letselschade advocaat Haulerwijk
 • Ondernemingsrecht advocaat Haulerwijk
 • Civielrecht advocaat Haulerwijk
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Haulerwijk

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Haulerwijk

Een plaatselijk advocatenkantoor in Haulerwijk kan beslist oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische begeleiding. Er zijn verschillende kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Haulerwijk helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is altijd gewenst, maar met name indien het gaat over ingewikkelde juridische kwesties waar je gebruikelijk vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Haulerwijk is dat je natuurlijk iemand in de buurt hebt. Dat is nuttig, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe wanneer je voor begeleiding langs wilt gaan. Het verschilt logischerwijs per omstandigheid, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat enkele momenten zult zien. Dan is iemand uit je buurt wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Haulerwijk

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Haulerwijk

Onafhankelijk van de aanleiding zijn er meer dan genoeg advocaten in Haulerwijk te vinden. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Haulerwijk staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze erg vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om allemaal advocaten in Haulerwijk te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun eerdere projecten of discipline. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat klasse is en een zeer goedkope advocaat inferieur is. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in Haulerwijk je je het meeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers ongelofelijk van belang, zeker indien de reden tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Door via ons een aanbod aan te vragen, kun je volkomen simpel het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je immers uitsluitend de allerbeste advocaten in Haulerwijk, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Haulerwijk

Er zijn scenario`s waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Haulerwijk. Je kunt een jurist in Haulerwijk namelijk regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waar een advocaat niet per definitie de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Niettemin is een jurist in Haulerwijk niet beëdigd en mag daarom de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit met een jurist in Haulerwijk een optie.

Verifiëer van tevoren wel iedere keer even of de procesvoering die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Haulerwijk uitgevoerd kan en mag worden. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Haulerwijk?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Haulerwijk.

Letselschade advocaat Haulerwijk

Een letselschade advocaat in Haulerwijk kan je helpen om een fatsoenlijke schadeclaim te krijgen, als je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Dit kan zijn wegens een botsing, een bedrijfsongeval, een medische vergissing of een overige reden. Een letselschade advocaat in Haulerwijk assisteert je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan auto, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letselschade is dus een behoorlijk uitgebreider begrip dan enkel de fysieke last die je hebt. En het voornaamste voordeel van een letselschade advocaat in Haulerwijk is dat hij de hele procesvoering voor je kan doen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan louter nog maar te concentreren op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Haulerwijk vindt je vrijblijvend, voordelig en gemakkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Haulerwijk.

Letselschade advocaat Haulerwijk zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Haulerwijk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Haulerwijk

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Haulerwijk in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Haulerwijk heeft verstand van aparte arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Precies vandaar is het handig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Haulerwijk.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk oplopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Haulerwijk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Haulerwijk en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Haulerwijk

Het is een van de meest nare dingen die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Uiteraard is het van belang dat er over en weer juiste afspraken over de verdeling van spullen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Haulerwijk zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Haulerwijk te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Haulerwijk is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Haulerwijk allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en voorlopig verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Haulerwijk in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Haulerwijk in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Haulerwijk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Haulerwijk

Prima raadgeving gekregen!

10 mei 2022

Een aanrader, een helder verhaal en correct advies. Letselschade zaak goed geregeld.

- Ilse de Ruiter

Aanrader!

7 mei 2022

Verhelderend advies ontvangen, echt blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Hendrik van Loon

Echt een expert

30 april 2022

Door mijn raadsman een ijzersterke zaak opgebouwd en een flinke vergoeding gekregen voor opgelopen letsel.

- Natascha van Loon

Onverwacht een royale schade-uitkering toegekend gekregen. Had dat zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

24 april 2022

- Wendy Kuipers

Goedkoop is duurkoop

12 april 2022

Na eerst zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope raadsman, heb ik via advocaatkaart een kanjer aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Barbara Wolters

Snel een bijpassende jurist geregeld.

5 april 2022

Ongeacht de haast kwestie een raadsman gevonden die uitmuntend bij onze zaak pastte. Super!

- Ruud Mol

Hoge schade-uitkering bij letsel

1 april 2022

- Peter Hendriks

Competent en vakkundig.

26 maart 2022

Geen vraag of voorstel was te gek, advocaat was erg geoefend in echtscheidingen.

- Ilona de Bruin

Eenvoudig goed

14 maart 2022

Rap en begrijpelijk afgehandeld. Bedankt!

- Johannes Veenstra

Uitgelichte advocatenkantoren uit Haulerwijk

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Zuidhorn

Nieuwstraat 22
9801 CS Zuidhorn
Nederland

0594 503 055
http://www.advozuidhorn.nl/

BAAK Juristen

Nieuweweg 5
9301 GP Roden
Nederland

050 251 0100
http://www.baakjuristen.nl/