Advocaat Waskemeer

Ben jij op zoek naar een topper voor ondersteuning in de wet in Waskemeer?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Waskemeer verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Waskemeer – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Waskemeer gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Waskemeer
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 81 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Waskemeer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Siegerswoude, Frieschepalen en Wijnjewoude bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Waskemeer

Indien je een advocaat in Waskemeer zoekt, heeft dat gewoonlijk een aanleiding. Dikwijls is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Waskemeer een vervelende. Desondanks is het zoeken van de passende advocaat in Waskemeer een klus die belangrijk is. Je wilt namelijk iemand waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het gebied waar jij juridische bijstand bij benodigd hebt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor rust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste uurtarief. Desondanks raden wij ten zeerste aan om desondanks wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Waskemeer is namelijk de andere niet en de kennisgebieden en prijzen van advocaten lopen dan ook flink uiteen. Daarnaast is een jurist veelal ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Daardoor is het zoeken van een handige advocaat in Waskemeer een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Precies daardoor bestaat Advocaatkaart. Wij assisteren je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Waskemeer je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheden past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Waskemeer
 • Ontslag aanvechten in Waskemeer
 • Personen- en Familierecht advocaat Waskemeer
 • Arbeidsrecht advocaat Waskemeer
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Waskemeer
 • Strafrecht advocaat Waskemeer
 • Letselschade advocaat Waskemeer
 • Ondernemingsrecht advocaat Waskemeer
 • Civielrecht advocaat Waskemeer
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Waskemeer

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Waskemeer

Een advocatenkantoor in Waskemeer heeft kennis van dingen en ligt fijn dicht in de nabijheid. Er zijn allerlei expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Waskemeer inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van raad kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is altijd wenselijk, maar zeker indien het gaat over complexe juridische kwesties waar je normaliter waarschijnlijk niet zo veel mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Waskemeer heb je doorgaans een mens die in de omgeving zit. Dat is handig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe wanneer je voor raad langs wilt gaan. Het verschilt uiteraard per toestand, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere momenten zult zien. Dan is iemand uit je buurt wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Waskemeer

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Waskemeer

Om de passende persoon in te schakelen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Waskemeer. Indien je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Waskemeer. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een goed gesprek. Indien je een arbeidsconflict allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer aardig van pas.

Wanneer je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Waskemeer. Beiden partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft echter enigszins meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Waskemeer jouw allerbeste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Waskemeer

Ga indien je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Waskemeer. Je kunt een jurist in Waskemeer immers vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan zaken waarbij een advocaat niet per sé het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding zo is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Toch is een jurist in Waskemeer niet beëdigd en mag derhalve de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit met een jurist in Waskemeer mogelijk.

Controleer vooraf wel iedere keer even of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Waskemeer uitgevoerd kan en mag worden. Je wilt natuurlijk voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Waskemeer?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Waskemeer.

Letselschade advocaat Waskemeer

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Waskemeer wilt inschakelen, maar dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Door enkele stappen te doorlopen is het toch wel een stuk eenvoudiger om een juiste letselschade advocaat in Waskemeer te traceren. Het moet namelijk wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je een verwonding opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Waskemeer om je bij te staan. Letsel is namelijk echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder meerdere op onderstaande soorten schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan auto, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Rouw door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Waskemeer.

Letselschade advocaat Waskemeer zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Waskemeer zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Waskemeer

Heb je een pittig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Waskemeer in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Waskemeer terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Louter een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste veranderingen. Uitgerekend vandaar is het handig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Waskemeer.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de kosten lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je salaris is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, indien je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Waskemeer.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Waskemeer en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Waskemeer

Een scheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en verschrikkelijke affaire, ook wanneer je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Uiteraard is het van belang dat er over en weer goede afspraken over de verdeling van bezittingen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Waskemeer zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Waskemeer te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Waskemeer is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Waskemeer flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en voorlopig meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Waskemeer in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Waskemeer in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Waskemeer

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Waskemeer

Voortdurend bereikbaar voor vragen

30 augustus 2022

Wij konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor beraad, erg aangenaam.

- Charlotte Postma

Snel en passende raadsman gevonden

23 augustus 2022

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Super!

- Jasper de Vos

Aanrader!

19 augustus 2022

Een aanrader, een duidelijk verhaal en correct advies. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Paul Evers

Vertrouwde partij

12 augustus 2022

Vertrouwde partij ontdekt die me helpt. Prettig!

- Mariska Kuijpers

Ontslag op staande voet afgewend

4 augustus 2022

Door mijn advocaat de zaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Hendrikus Martens

Heb door mijn advocaat een buitengewoon keurig geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Had het zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

26 juli 2022

- Niels Hofman

Het juridisch onderzoeken van de aangelegenheid was noodzakelijk.

20 juli 2022

De rechtszaak is ondersteund door vergaand onderzoek zoals gewenst. Dank!.

- Marianne van den Bosch

Eindelijk

16 juli 2022

Tenslotte mijn gelijk gekregen.

- Albert van Wijk

Persoonlijk bijgestaan

4 juli 2022

Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Fijn.

- Frank van Dijk

Uitgelichte advocatenkantoren uit Waskemeer

Advocatenkantoor Zuidhorn

Nieuwstraat 22
9801 CS Zuidhorn
Nederland

0594 503 055
http://www.advozuidhorn.nl/

BAAK Juristen

Nieuweweg 5
9301 GP Roden
Nederland

050 251 0100
http://www.baakjuristen.nl/

Oranje Advocatenkantoor

Handelsweg 14
9301 ZN Roden
Nederland

050 501 1292
http://www.oranje-advocaten.nl/