Advocaat Hijum

Wil jij een top advocaat uit Hijum die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Hijum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Hijum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Hijum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Hijum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 70 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hijum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Oude Bildtzijl, Oude Leije en Marrum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Hijum

Ben je op zoek naar een passende en competente advocaat in Hijum? Het vinden van de beste advocaat in Hijum is nog niet zo makkelijk. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij moeilijk om de allerbeste advocaat in Hijum te vinden in het grote aanbod wat er beschikbaar is.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij jouw situatie, jouw benodigdheden en jou als persoon. Wegens deze tips is het denkbaar om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Hijum die je met allemaal mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Hijum
 • Ontslag aanvechten in Hijum
 • Personen- en Familierecht advocaat Hijum
 • Arbeidsrecht advocaat Hijum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Hijum
 • Strafrecht advocaat Hijum
 • Letselschade advocaat Hijum
 • Ondernemingsrecht advocaat Hijum
 • Civielrecht advocaat Hijum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Hijum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Hijum

Een advocatenkantoor in Hijum heeft kennis van aangelegenheden en ligt aangenaam dicht in de omgeving. Er zijn verschillende expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Hijum inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van raadgeving kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is meestal gewenst, maar zeker als het gaat over lastige juridische kwesties waar je gebruikelijk vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Hijum heb je doorgaans een mens die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet lang in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Het verschilt natuurlijk per situatie, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal momenten zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo praktisch als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Hijum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Hijum

Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Hijum, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Indien je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Hijum. Het gaat hier dus vooral om affaires die niet alleen met een fatsoenlijk gesprek opgelost kunnen worden. Indien je een onenigheid eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer fijn van pas.

Indien je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Hijum. Beiden partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft zeker iets meer kennis van het vak. Een mediator zal zich zeker richten op het oplossen van een ruzie, waar advocaten in Hijum grotendeels gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Hijum

Een jurist in Hijum is niet altijd een advocaat. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Indien een jurist in Hijum niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Ga vooraf even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Hijum verricht kan en mag worden. Juristen zijn bijvoorbeeld niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou natuurlijk jammer zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je zodoende van tevoren even fatsoenlijk in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is onjuist te denken dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn zeer goede juristen en zeer erbarmelijke advocaten. Maar ook de slimste jurist mag sommige procedures niet voor je uitvoeren. Hou er dus rekening mee gedurende je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Hijum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Hijum.

Letselschade advocaat Hijum

Loop je bij een ongeval waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Hijum je assisteren. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen altijd een andere oorzaak hebben. Een letselschade advocaat in Hijum assisteert je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letsel mogelijk veel verder dan alleen het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een medische ingreep. Het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Hijum is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Jouw focus kan dan puur op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Hijum vindt je vrijblijvend, voordelig en gemakkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Hijum.

Letselschade advocaat Hijum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Hijum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Hijum

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Hijum in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Hijum terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert continu. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen. Derhalve is het iedere keer goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Hijum te vinden.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de kosten lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de kosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Hijum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Hijum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Hijum

Het is een van de meest verschrikkelijke omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Vanzelfsprekend is het van belang dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van goederen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Hijum zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens samen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Hijum te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Hijum is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Hijum allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Hijum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Hijum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Hijum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Hijum

Prima afgehandeld.

14 mei 2022

Duidelijk en vlot. Dank je wel!

- Michiel Smit

Deskundige advocaat

6 mei 2022

In minder dan no-time een deskundige jurist. Bedankt!

- Sandra Wolters

Snel een passende adviseur geregeld.

27 april 2022

Ondanks de haast kwestie een jurist gevonden die uitstekend bij onze kwestie pastte. Super!

- Vincent Molenaar

We zijn persoonlijk bijgestaan

18 april 2022

Elke fase werd goed onderbouwd in de rechtbank. Erg tevreden met het proces.

- Laura de Lange

Gauw de geschikte specialist getroffen

11 april 2022

Na verzoek van de offertes kwam ik rap in gesprek met een partij die nauwkeurig wist wat mijn zaak benodigd had.

- Jessica van Dijk

Betrouwbare advocaat gevonden

6 april 2022

Erg betrouwbaar en gepast advies ontvangen van de raadsman.

- Petra van den Heuvel

Prima advies gekregen!

2 april 2022

Duidelijk advies gekregen, echt blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Albert van de Berg

Convenant opgesteld

23 maart 2022

In enkele ontmoetingen werd de convenant zorgvuldig opgesteld zoals ik het voor ogen had. Top!

- Ingrid Dekker

Aanrader!

15 maart 2022

Een aanrader, een helder verhaal en juist advies. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Ivo de Haan

Uitgelichte advocatenkantoren uit Hijum

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/

Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Lawyers

Willemskade 7
8911 AW Leeuwarden
Nederland

058 212 1464
https://www.vandersluisvanderzeekalmijn.nl/