Advocaat Hitzum

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Hitzum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Hitzum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Hitzum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Hitzum gezocht?

Een advocaat uit Hitzum vinden

Advocaat Hitzum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 72 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hitzum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Pietersbierum, Lollum en Arum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Hitzum

Zoek je een gekwalificeerde en goede advocaat in Hitzum? Het zoeken van de beste advocaat in Hitzum is nog niet zo eenvoudig. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij lastig om de beste advocaat in Hitzum te zoeken in het grote aanbod wat er beschikbaar is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die past bij jouw omstandigheid, jouw benodigdheden en jou als persoon. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Hitzum die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Hitzum
 • Ontslag aanvechten in Hitzum
 • Personen- en Familierecht advocaat Hitzum
 • Arbeidsrecht advocaat Hitzum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Hitzum
 • Strafrecht advocaat Hitzum
 • Letselschade advocaat Hitzum
 • Ondernemingsrecht advocaat Hitzum
 • Civielrecht advocaat Hitzum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Hitzum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Hitzum

Een plaatselijk advocatenkantoor in Hitzum kan zeker oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische hulp. Er zijn allerlei kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Hitzum helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is over het algemeen gewenst, maar voornamelijk indien het gaat over uitdagende juridische problemen waar je normaliter waarschijnlijk niet zo veel mee bezig bent. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Hitzum heb je natuurlijk iemand die in de nabijheid zit. Dat is praktisch, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe indien je voor advies langs wilt gaan. Afhankelijk van de situatie komt het wel voor dat je je advocaat enkele keren zult treffen. Dan is iemand uit je regio wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Hitzum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Hitzum

Om de passende persoon in te vliegen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Hitzum. Advocaten in Hitzum zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een feitelijk rechtsgeding voor de rechter. Het gaat hier dus vooral om zaken die niet puur met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Wanneer je een onenigheid eerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator gewoonlijk juist weer goed van pas.

Als je dus echt in een juridisch conflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je doorgaans uitkomen bij advocaten in Hitzum. Beide partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft toch iets meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Hitzum jouw voornaamste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Hitzum

Er zijn scenario`s waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Hitzum. Op de eerste plaats is het denkbaar om bepaalde taken te laten verrichten door een jurist in Hitzum. Er zijn immers veel juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig gunstiger geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Toch is een jurist in Hitzum niet beëdigd en mag daardoor de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Hitzum kan je daarbij helpen.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Hitzum de rechtszaak daadwerkelijk uit mag voeren. Je wilt natuurlijk voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist iedere keer of hij of zij hetgeen voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Hitzum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Hitzum.

Letselschade advocaat Hitzum

Een letselschade advocaat in Hitzum kan je helpen om een fatsoenlijke claim te krijgen, als je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen verder een andere oorzaak hebben. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Hitzum je verder. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Schade aan rijtuig, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus veel verder dan louter het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua herstel of een operatie. Het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Hitzum is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Een voordelige en geschikte letselschade advocaat in Hitzum vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Hitzum.

Letselschade advocaat Hitzum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Hitzum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Hitzum

Wanneer je op je werk tegen bepaalde narigheden aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Hitzum in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Hitzum terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Louter een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste veranderingen. Uitgerekend daarom is het verstandig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Hitzum.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de kosten lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Hitzum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Hitzum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Hitzum

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat er over en weer juiste afspraken over de verdeling van dingen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Hitzum zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Hitzum te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Hitzum is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Hitzum veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Hitzum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Hitzum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Hitzum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Hitzum

Zijn prima bijgestaan in de zaak

6 mei 2022

Een eerlijke afhandeling in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gehad.

- Maurice Driessen

Goede juridische assistentie

28 april 2022

Geholpen door een mens die heel erg met me meeleeft, zeer prettig.

- Danny van Dijk

Vlug een deskundige professional

24 april 2022

Na aanvraag van de offertes kwam ik rap in contact met een partij die exact wist wat mijn kwestie nodig had.

- Iris Jacobs

Echtscheiding goed begeleid

13 april 2022

Complexe schikking goed afgehandeld door advocaat. Bedankt!

- Sabrina Schipper

Geweldenaar in zijn discipline

7 april 2022

Een vervelende periode afgerond na het ontstaan van een verwonding, maar de schade-uitkering was behoorlijk, dankzij mijn jurist!

- Paulus Dijkstra

Vertrouwde partner

3 april 2022

Partij gevonden die betrouwbaar aanvoelt. Geweldig!

- Erik van Loon

Juridisch gewoon goed

26 maart 2022

De offertes waren snel in huis en daarna inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de raadsman.

- Kelly Brouwer

Betrouwbare partner

14 maart 2022

Partij ontdekt die goed aanvoelt. Goed!

- Suzanne van der Laan

Door raad en daad bijgestaan

9 maart 2022

Een prof gevonden die van aanpakken wist. Heel veel aan gehad. Uitstekend!

Aanvraag offertes aan te bevelen

- Hanneke Kuiper

Uitgelichte advocatenkantoren uit Hitzum

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/