Advocaat Herbaijum

Wil jij een betaalbare advocaat in Herbaijum die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Herbaijum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Herbaijum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Herbaijum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Herbaijum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 68 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Herbaijum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Midlum, Oosterbierum en Sexbierum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Herbaijum

Zoek je een gekwalificeerde en verstandige advocaat in Herbaijum? Het zoeken van de perfecte advocaat in Herbaijum is nog niet zo eenvoudig. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij lastig om de beste advocaat in Herbaijum te zoeken in het stevige aanbod wat er aanwezig is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die past bij jouw positie, jouw behoefte en jou als individu. Met deze tips is het denkbaar om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Herbaijum die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Herbaijum
 • Ontslag aanvechten in Herbaijum
 • Personen- en Familierecht advocaat Herbaijum
 • Arbeidsrecht advocaat Herbaijum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Herbaijum
 • Strafrecht advocaat Herbaijum
 • Letselschade advocaat Herbaijum
 • Ondernemingsrecht advocaat Herbaijum
 • Civielrecht advocaat Herbaijum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Herbaijum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Herbaijum

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Herbaijum inschakelen een verstandige keuze is. Het juridische spectrum wijzigt doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een specialist die altijd op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om als voorbeeld een voorspoedige uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld in ieder geval om een arbeidsconflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een geschil over een overeenkomst. Zowat iedereen loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Herbaijum kan je hiermee verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Herbaijum. Dit komt vooral door het feit dat men hier het liefste juridisch raadgeving wilt hebben over die specifieke zaak. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist ook meestal een verstandig plan, zo kan een belastingtechnisch jurist je assisteren om zoveel mogelijk geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Herbaijum nuttig voor de meeste mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische begeleiding.

Alle advocatenkantoren uit Herbaijum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Herbaijum

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Herbaijum die je verder kunnen bijstaan, ongeacht je moeilijkheid. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er over het algemeen wel een advocaat te vinden die je complicatie kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die zeer deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Herbaijum.

Desalniettemin is het verstandig om verscheidene advocaten in Herbaijum te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er nogal verschil tussen de tariefstellingen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat klasse is en een zeer goedkope advocaat ondeugdelijk is. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Herbaijum je je het fijnste voelt. De persoonlijke klik is namelijk enorm doorslaggevend, zeker als de motivatie tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Als je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je onmiddellijk een passend aanbod. Langs ons krijg je immers uitsluitend de allerbeste advocaten in Herbaijum, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Herbaijum

Een jurist in Herbaijum mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Indien een jurist in Herbaijum niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn studie heeft afgesloten, mag hij de beschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Herbaijum, kijk dan eerst nauwlettend of de procedure die je wilt opstarten ook via een jurist gedaan kan worden. Juristen zijn als voorbeeld niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, als je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Echter, hoe fatsoenlijk een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij rechtmatig gezien eenvoudigweg niet voltrekken. Hou daar dus rekening mee tijdens je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Herbaijum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Herbaijum.

Letselschade advocaat Herbaijum

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Herbaijum wilt inschakelen, echter dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die goede letselschade advocaat in Herbaijum te vinden. Je zoekt altijd wel naar een kundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Herbaijum die gespecialiseerd zijn in het bijspringen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Herbaijum.

Letselschade advocaat Herbaijum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Herbaijum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Herbaijum

Indien je op je werk tegen sommige narigheden aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Herbaijum in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Herbaijum terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daardoor is het altijd handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Herbaijum te vinden.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk oplopen. Over het algemeen ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Herbaijum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Herbaijum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Herbaijum

Een scheiding is per definitie een ongewoon pijnlijke en verschrikkelijke kwestie, ook indien je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat voor beiden partners een degelijke vereffening wordt getroffen en dat zaken als de inventaris naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Herbaijum zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gezamenlijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Herbaijum te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Herbaijum is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Herbaijum allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Herbaijum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Herbaijum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Herbaijum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Herbaijum

Een prof die snapt waar die het over heeft

9 mei 2022

Direct de juiste man gevonden. Schitterend!

- Pieter van Loon

Domweg goed

7 mei 2022

Hoopte al dat mijn jurist zo competent zou zijn.

- Chantal Boer

Ontslag op staande voet afgewend

30 april 2022

Op het nippertje ongegrond ontslag kunnen beletten.

- Marjolein Schipper

Zeer tevreden met onze raadsman

22 april 2022

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een eersterangs advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Geweldig.

- Klaas van de Brink

Kennis van zaken

11 april 2022

Naar verwachting, behoorlijk kennis van zaken.

- Gerardus de Vos

Goed geregeld

4 april 2022

Gauw de goede persoon ontdekt, prettig!

- Ellen de Groot

Convenant afgehandeld

28 maart 2022

Echtscheidingsconvenant was vlug afgehandeld. Voortreffelijk!

- Petra van de Berg

Begeleiding was prima

24 maart 2022

Een eerlijke begeleiding in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Prima begeleiding gehad.

- Irene Maas

Voelt overtuigend

15 maart 2022

Partij gevonden die overtuigend aanvoelt. Super!

- Suzanne Willems

Uitgelichte advocatenkantoren uit Herbaijum

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/