Advocaat Pietersbierum

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Pietersbierum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Pietersbierum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Pietersbierum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Pietersbierum gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Pietersbierum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 71 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Pietersbierum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Midlum, Oosterbierum en Sexbierum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Pietersbierum

Het mag helder zijn dat je indien je een advocaat in Pietersbierum zoekt, je doorgaans niet in een allerbeste bui bent. Dikwijls is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Pietersbierum een vervelende. Toch is het zoeken van de geschikte advocaat in Pietersbierum een klus die belangrijk is. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige deskundigheid op het vlak waar jij juridische bijstand bij benodigd hebt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijk dat het slim is om alles gauw achter de rug te hebben en daardoor de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om een aantal partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat immers beduidend wat verschil tussen de ene advocaat in Pietersbierum en de andere, op het terrein van tariefstellingen en expertise. Ook is een jurist meestal ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Vandaar is het uitzoeken van een geschikte advocaat in Pietersbierum een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Uitgerekend daardoor bestaat Advocaatkaart. Wij helpen je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Pietersbierum je een jurist vindt die bij jou en je stijl past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Pietersbierum
 • Ontslag aanvechten in Pietersbierum
 • Personen- en Familierecht advocaat Pietersbierum
 • Arbeidsrecht advocaat Pietersbierum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Pietersbierum
 • Strafrecht advocaat Pietersbierum
 • Letselschade advocaat Pietersbierum
 • Ondernemingsrecht advocaat Pietersbierum
 • Civielrecht advocaat Pietersbierum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Pietersbierum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Pietersbierum

Een regionaal advocatenkantoor in Pietersbierum kan zeker oplossing bieden indien je op zoek bent naar juridische begeleiding. Er zijn allerlei kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Pietersbierum inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van advies kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is extra prettig indien het gaat over ingewikkelde juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Pietersbierum heb je altijd nog iemand die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet lang in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Afhankelijk van de toestand komt het immers voor dat je je advocaat een aantal keren zult tegenkomen. Dan is het logischerwijs wel zo verstandig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Pietersbierum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Pietersbierum

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Pietersbierum die je verder kunnen begeleiden, los van je probleem. Er is meestal wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw problemen op te lossen, te verkleinen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Pietersbierum staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze heel erg competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om allemaal advocaten in Pietersbierum te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun eerdere projecten of kennisveld. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat geweldig is en een zeer goedkope advocaat gebrekkig is. Kijk hoofdzakelijk bij welke advocaten in Pietersbierum je je het meeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is doorslaggevend, het huren van een advocaat is wel een enorm persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbieding aan te vragen, kun je heel ongecompliceerd het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Pietersbierum, zodat je zeker weet dat je een kundig persoon treft, die jou voortdurend kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Pietersbierum

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Pietersbierum. Je kunt een jurist in Pietersbierum namelijk meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn immers flink wat juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig gunstiger geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Desalniettemin is een jurist in Pietersbierum niet beëdigd en mag derhalve de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Pietersbierum kan je hierbij helpen.

Bekijk vooraf wel over het algemeen even of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Pietersbierum verricht kan en mag worden. Het is uiteraard zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Pietersbierum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Pietersbierum.

Letselschade advocaat Pietersbierum

Een letselschade advocaat in Pietersbierum kan je begeleiden om een redelijke schadevordering te krijgen, wanneer je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen altijd een andere oorzaak hebben. Een letselschade advocaat in Pietersbierum helpt je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan rijtuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letsel zodoende veel verder dan uitsluitend het leed wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een medische ingreep. En het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Pietersbierum is dat hij de hele procedure voor je kan verrichten, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te focussen op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Pietersbierum vindt je vrijblijvend, voordelig en eenvoudig via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Pietersbierum.

Letselschade advocaat Pietersbierum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Pietersbierum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Pietersbierum

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raadgeving? Het is uiteraard een fatsoenlijk idee om offertes aan te vragen bij de gevariëerde advocatenkantoren in de streek. Uitsluitend zo kom je aan een geschikte arbeidsrecht advocaat in Pietersbierum. In de aanvraag zul je wel een duidelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Pietersbierum die jij dan feitelijk zoekt. Zo kom je immers eenvoudiger tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je situatie. Bekwaamheid is immers wel buitengewoon prettig voor bij juridische affaires.

Dan hoef je puur nog maar een gesprek in te plannen. Dankzij dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is voornamelijk van belang dat je een prima gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van beslissend belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Pietersbierum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Pietersbierum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Pietersbierum

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Pietersbierum. Uit elkaar gaan is simpelweg altijd vervelend, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Pietersbierum wel van pas komen tijdens dit veranderingsproces. Je zou uiteraard over het algemeen even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de diverse soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Pietersbierum? Een juiste gegadigde treffen is uiteraard nooit eenvoudig geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het volledig onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Pietersbierum echt volkomen makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Pietersbierum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Pietersbierum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Pietersbierum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Pietersbierum

Rechtelijke begeleiding

28 augustus 2022

Ontzettend aangenaam juridisch advies op maat gehad. Dit scheelde geweldig veel.

- Marleen Smit

Eenvoudig perfect

17 augustus 2022

Geweldige raadsman, zoals ik had gewenst.

- Marc Koning

Goedkoop is duurkoop

9 augustus 2022

Na eerst zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook flink wat meer op.

- Eva van der Heijden

Vertrouwelijke raadsman getroffen

1 augustus 2022

Zeer vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de raadsman.

- Marco Mol

Inhoudelijk en professioneel.

26 juli 2022

De offertes waren snel in huis en later inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de jurist.

- Marije van den Heuvel

Zijn super bijgestaan in de zaak

18 juli 2022

Een eerlijke afhandeling in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Top begeleiding gehad.

- Inge de Jong

Vakkundig en bedreven

16 juli 2022

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Leonie Dijkstra

Betrouwbare raadsman gevonden

4 juli 2022

Erg betrouwbaar en passend advies ontvangen via de raadsman.

- Susanne de Groot

Afhandeling was persoonlijk

2 juli 2022

Iedere stap werd kritisch gefundeerd in de rechtbank. Erg tevreden met het proces.

- Suzanne de Vries

Uitgelichte advocatenkantoren uit Pietersbierum

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/